barbados2 Reputație: 15 Postat Mai 23, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 23, 2014 Pe unde e posibil mai aberez si eu din cand in cand dar mintea asta intrece orice masura, ma enerveaza chiar si pe mine. Ma trezesc dimineata cu o erectie de zile mari si cand intru pe topicul de Iasi ca sa caut material de o laba buna nu dau decat de aberatiile lui mintea si la cat de greu imi merge netul mi se blegeste inainte sa ma mut pe subforumul Constanta. Ceva trebuie facut!!!
minteaciprian Reputație: 41 Postat Mai 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 23, 2014 Muz esti smecher baiatule .Doar ca eu in fata moldovenilor nu inclin capul cum faci tu.Daca esti asa tare cum D-zeu le iei apararea astora .Bucurestiu e capitala mai baiatule.Daca ne vedem nui problema iti dau niste recomandari de fete bune din capitala
oldkingscorpion Reputație: 57 Postat Mai 23, 2014 Oras:Europa Oras:Europa Postat Mai 23, 2014 Ai jignit Moldova, moldovencele si moldovenii, romanii si Romania, istoria si cultura. Ai demonstrat o lipsa de educatie, de bun simt. Sunt curios daca ai curajul sa ai acelasi comportament "face to face" cu un MOLDOVEAN (scorpion pe deasupra). Astept sa-mi comunici ziua, locul si ora! 2
minteaciprian Reputație: 41 Postat Mai 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 23, 2014 Daca vine si Muz cu tine
midas Reputație: 1187 Postat Mai 23, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Postat Mai 23, 2014 Muz esti smecher baiatule .Doar ca eu in fata moldovenilor nu inclin capul cum faci tu.Daca esti asa tare cum D-zeu le iei apararea astora .Bucurestiu e capitala mai baiatule.Daca ne vedem nui problema iti dau niste recomandari de fete bune din capitala http://www.youtube.com/watch?v=_XURBEh9CYE
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Mai 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 23, 2014 @mintea te asteptam sa revii pe forum dupa ce inveti bunele maniere:Wave 5
mihaila Reputație: 328 Postat Mai 23, 2014 Postat Mai 23, 2014 Ce poola mea il bagati in seama pe instalatorul asta??? Auzi la el! El e asociat!?! Pula mea de rupt! Nici pe harta nu stii unde e bucurestiul! Good job adminilor care l-ati colorat! 2
sh.te.futz Reputație: 374 Postat Mai 24, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2014 si uite asa a mai plecat un idiot .. respectand traditia in 2 3 zile trebuie sa apara altu sa fure curent maxim .. si sa polueze forumul cu tot felul de aberatii .. oare nu este posibil ca banarea sa se faca permanent pe ip (folosind mac'u) .. si nu pe nick ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum