Sari la conținut

salon Isis -gradiste

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/nou-salon-de-masaj-erotic-isis-arad/7b0d627079616156.html

Primind adresa de mai sus de la un prieten si fan al masajului erotic..sun..imi raspunde o tipa si imi turuie preturile..100 ron ora de masaj, 250 jacuzzi cu sampanie inclusa in pret ..si mai cateva optiuni dar nu am inteles pentru ca turuia de numa..:) intreb daca au mai lucrat pe undeva in arad si mi-a zis ca sunt noi..suna bine..zic ok..in 10 minute ajung la voi..ajung pe aproape si sun sa spun...pai nu poti acuma ca a venit cineva peste programare..si doar in juma de ora daca vrei..si bif..telefonu in nas..ca se auzea deja interfonu.

1. Nu se face asa cu un potential client..asta daca vrei sa iti mearga afacerea..mai ales membru al acestui forum

2. Mi s-a spus ca sunt 3 fete acolo..daca vine un client..celelalte ce fac?

3. Daca doar cineva face programarile..de ce are acces la telefon cineva care nu ar trebuii sa se atinga de programari?

Din partea mea..dauna totala ;)

• Like 4
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Si eu am sunat si la fel am primit informtiile dar in plus mi sa zis ca sunt 4 fete, nu stiu ce ma facut sa zic pas.

Postat

Helloooo

am zis sa mai incerc o data salonul..poate poate s au schimbat treburile ;)

Sun si imi raspunde una cu un da sec..ma gandesc ca am gresit numarul ..oi fi selectand gresit in telefon si mi am sunat dealer ul de hartie igienica..dar totusi insist. .masaj erotic??? Am sunat bine??

daaa..zice...

nah bun..preturi?? Pai 100 ron masajul dar mai multr vorbim la salon

cate fete sunteti?? Raspunsul dorit. ..5 capreoare

in 2 minute ajung

acolo..usa de la " salon" deschisa larg, capreoarele mureau de cald ..poate si de la caldura dar eu zic ca de ma haine...ma gandeam ca am nimerit in fan clubul mihai eminescu si ele erau stranse pentru a recita luceafarul..dar nuuu neneeee...ele se certau si se palmuiau..doar doua. .ca restu nu aveau treaba..din fericire pentru mine..ca altfel poate ieseam si eu cu un ochi cat ceapa de sicula

singura care mi a atras atenția a fost o domnisoara frumoasa care statea cuminte intr un colt al canapelei...pe cand isi tot imparteau amenintari cele implicate in razboiul stelelor: amenințarea maseozei jedi...i am zis fetei direct..hai..cu tine vreau

parca un pic dezamagita..se ridica si ma invita la baie

Am lasat 100 ron la receptie..am mers la baie..in camera...adica...spatiu intim delimitat de draperii :))), ma intind pe burta si fata incepe un masaj de relaxare la spate...can lung masajul de relaxare dar placut prim prisma fetei..o tipa super xy..frumoasa...de iti venea sa o mananci..atat de dulce

Intr un final ma intoarce si pe spate si se ocupa de " al.cincelea element" dar nu cu bruce willis in rolul principal

am fost anuntat ca se poate finalizare si prin alte metode ..altele decat cele traditionale..insa din pacate niste oaspeti din strainatate nu o lasau sa se desfasoare

dar cel puțin a incercat sa ma faca sa ma simt bine. ..prin alte metode ;)

Aspect tipa 9

Gfe 10

Masaj relaxare 7

Masaj erotic - nu s a produs..sau a fost atat de rapid incat nu mi am dat seama cand mi a fpst executat

alte tehnici de finalizare prin elemente cauciucate...8

Salon 2

Celelalte maseoze 2

De revenit??? Doar cu aceasta fata..si poate nu in aceasta locație

apropo..raysa se numeste

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...