Sari la conținut

CEVA DEOSEBIT de plictisitor 0769665227

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
CEVA DEOSEBIT

bruneta ochii verzii te astept an locatia mea pt a te satisface asa cum ati doresti cu oral normal diferite poziti si alte mici fantezii vino si nu vei regreta

sunat la numarul 0769665227 am primit un raspuns acceptabil si m-am deplasat la locatia din spate de la famous/ghena de gunoi 

intampinat de o tipa care arata destul de bine,cel putin un 8,inaltuta,bruneta,sani destul de tari si simpatica la fata

asa ca am zis sa iau o ora 2 finalizari/O/N 

Locatie-destul de ok 8

igiena-7 fara mirosuri suspecte dar nu fresh/fumatoare

oral-slab si mega plictisitor 6 

normal-si mai plictisitor ca oralul 6

Dupa prima finalizare m-am simtit si am plecat acasa ca eram in plus pe acolo,tipa nu zicea nimic si se uita pe pereti  :laugh2 .

Per total cea mai plictisitoare experienta de cand sunt in CT,pacat de modul in care arata tipa ,pe gustul meu ca atitudinea e aiurea.Poate fi varianta pentru super fast fuck daca nu te intereseaza ce si cum futi :pope .

Tipa are niste tatuaje ,tramp stamp,sus la umar niste stelute parca si pe mana dreapta ceva scris gen un nume.

• Like 7
  • Oras:constanta
Postat

Ne poti spune ceva de poze? Ai facut o descriere foarte corecta d.p.d.v. fizic, dar gusturile difera. Multumesc anticipat.

Postat

pozele seamana oarecum,dar nu e ea ca nu vad nici un tatuaj pe acolo

la tipa din poze mai adauga cativa centimetri in plus la inaltime si vre-o 3-4 kg la greutate si seamana cu aia pe care am gasit-o acolo

• Like 3
Postat

Am sa va povestesc si eu o plictisitoare experienta .

Dorind sa incerc ceva nou sun la duduia .

Si ajung la locatia descrisa mai sus .undeva la parter intru si ma intampina o faptura destul de buna draguta la fata ,inalta,fund bombat,sanii medii tari , carnea tare pe ea , extensii marii .cam foarte multe alunite pe fata . Platesc o ora incepe actiunea .oral bunicel , dupa 5min ca ea nu mai face oral ca nu poate sa faca mult (desi platisem o ora ) ,trecem la normal ( desi am mai fost la fete cu asta eram ca si cu gonflabila) gfe 0 sub zero .

Si dupa ce am dat ca surdu in tobe alte 3 min , ca o doare .....

Zic si ce.sa fac acum , imi zice ca daca am platit o ora doar nu o sa o fut o ora .

Am zis wtf si deja mi sa blegit m am imbracat si dus am fost.

Deci :

Locatie 7

Aspect 8

Oral 8

Normal 1 si asta ca avea gaura

Gfe 0

Nu recomand nici macar ca fast fuck.

Deci atitudinea pro client nu exista e genu am luat bani si apoi nici macar nu mai zambescm

• Like 5
Postat

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

da eu cunosc bine locatia, 

poate ne raspunde alexandra ,colega ei de locatie cine e noua domnisoara ,ce preturi are si cit mai ramine la constanta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...