Sari la conținut

Diana 0764.707.896

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Roscata focoasa, ofer servicii de companie intima domnilor generosi si manierati, contact oral cu finalizare, normal in diferite poziti, poz 69, diverse fantezii, masaj de relaxare, discretie si igiena maxima.

post-29779-0-56531600-1400742408_thumb.jpg

post-29779-0-03686600-1400742417_thumb.jpg

post-29779-0-06217800-1400742426_thumb.jpg

post-29779-0-02965600-1400742431_thumb.jpg

post-29779-0-79352800-1400742437_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Rog frumos un moderator sa-mi mute acest topic la Orientare, Consiliere si Informare.

Multumesc !

Postat

Diana, locatie vis-a-vis de Ruby Tuesday pe bulevardul Decebal. E recent venita in apartament, n-a stiut sa-mi zica nici macar numarul blocului, m-am incurcat pe-acolo am sunat la alta scara, chestii... Mai are o colega care era la datorie cand m-am dus eu. Ea e cea din poze, are vreo 1,75, roscata, un cercel in nas, fatza comuna, la corp era imbracata, nu pot sa ma pronunt, insa mi s-a parut mai slaba decat in poze. In orice caz, daca vreti sa incercati ceva la 150/ora, craci lungi, incercati. E ardeleanca, vorbeste cu "no bine", romanca de-a noastra din popor... Eu n-am ramas!

• Like 1
Postat

@Che Guevara , nu ai rămas ca nu arata ca în poze nu arata bine ... sau aveai alta treaba ?

Postat

Stimabililor!

Mai putina vorba si mai multa actiune n-ar strica, zic eu. Si pt. ca exemplul personal ar trebui sa mobilizeze in a va face "curaj" pt. recenzii, eventual despre noutatile aparute la "Orientare..." iata ce am descoperit la fata locului:

• Locatia: Bdul Decebal, blocul pe diagonala fata de Ruby Tuesday
  • Baia/Pat: baia ok, prosop OK, fara mirosuri; Patul e de fapt o canapea extensibila.
  • Aspect fizic: cam 1.75 fara tocuri, craci lungi, sanii nr 2-3 un pic lasati, sfarcuri excitabile, pozele o ajuta mult in zona bustului; tipa are in jur de 30 ani, e din Ardeal si a venit sa faca ceva banuti in Bucuresti. Pierce in limba si buza, colacei pe solduri si o burta absolut dizgratioasa - cu vergeturi si incretituri - parca a nascut sau slabit de curand; am pus-o sa pastreze top-ul negru cu care era echipata; altfel zambitoare, pe faza, intra in dialog, pupicei, pisiceli etc.
  • Servicii: Oral neprotejat, bun si lung, in mai multe pozitii; se excita vizibil la degetele in pasa, cu oftaturi si dat ochii peste cap; Normal in pozitii variate urmat de anal; Analul nu e preferatul ei, dar suporta bine, mai ales daca e "incalzita" corespunzator inainte.

In concluzie:

Corp: trup - nota 7, fatza - nota 7, media 7

Oral: neprotejat, bun, lung, cu incercari de deep si lins "oo", senzatii ciudate de la pierce-ul din limba - nota 8

Normal: participa bine, prefera pozitii in care e calarita, oftaturi si gemete, dispusa la pozitii variate, anal inclus: nota 8

CIM – nu am incercat,

Atitudine: orientata spre client, FK nu m-a tentat - nota 8

Igiena: Aici e aici - nu a facut dus inainte dar nu am detectat mirosuri suspecte; problema e ca dupa 45 min. de futai in toate pozitiile, in care curgeau apele si pe mine dar si pe ea, s-a imbracat senina in costumatia de scena [ciorapii din poze, pantofii, topul era deja pe ea] , fara vreun gand de dus post-coital, ceea ce m-a pus pe ganduri.

Tarifare: 150/h

Recomandare: O data merge, dar nu mi-as face abonament la ea.

Spor si energie!

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.