Membru Premium only-me Reputație: 17333 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Mai 22, 2014 Anunt:OTAL, blonda slim, noua pe site, 24 ani, mignona, 1.60 m, 47 kg, sani nr. 3, ofer sex total, oral nep. cu fin. corporala, normal, anal, masaj domnilor manierati. Nerva Traian. Poze reale, 100 /fin...150/h.Ceva inf???Daca asta are 47 de kg eu ma impusc direct intre O*O :laugh2 1
bogdan3213 Reputație: 99 Postat Mai 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2014 cimpoi
Membru Premium only-me Reputație: 17333 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Iunie 2, 2014 Du.te cu cantarul...parerea meaTu fiind...cine???...parerea mea!!!???
marian175 Reputație: 912 Postat Iunie 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2014 Ea fiind nutritionista 2
Membru Premium only-me Reputație: 17333 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Iunie 3, 2014 Ea fiind nutritionista Ai uitat sa spui :"parerea mea" :laugh2 2
marian175 Reputație: 912 Postat Iunie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 3, 2014 ........." parerea mea"
Membru Premium only-me Reputație: 17333 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Iunie 3, 2014 Alt set de poze:Hmmm... :350x oare ce face acolo cocotata pe masa??? asa ne primeste la intrare??? cred ca vrea sa schimbe standardul cu fata ascunsa dupa usa :laugh2 . 4
apo Reputație: 444 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Iunie 5, 2014 Acum cateva zile am prins ceva timp liber si am zis sa vad ce mai e proaspat pe forum (sau parea asa). Dupa ce stabilisem o intalnire cu o printesa de pe AT si am dat de o cioara borata am zis sa mai bag o fisa. Am stabilit o intalnire cu tipa din imagini : sta pe Nerva Traian langa o cafenea. Ajuns la destinatie am fost intampinat de respectiva : arata acceptabil .. cu 2-3 kg in plus , comuna la fata. Mai are o colega pe 40 de ani cu aspect neinteresant. Am platit amenda si am plecat la baie. Cat de cat curatenie. Si de acum incepe partea proasta : pt. ca era ocupata camera am fost gazduit in sufragerie pe o canapea de maxim o persoana (slabanoaga). Am incercat sa mai aflu ceva despre tipa : are pe la 25 de ani si se arde pe bani de vreo 5 (nu pare cunoscuta in poze pt. ca pana acum a avut poze false)Actiunea a inceput cu un oral.... sa zic acceptabil. Cand i-am spus sa dea ceva atentie si prin alte zone a spus ca aia se plateste suplimentar (deja imi dadusem seama ca nu am facut o alegere inspirata) . Am trecut la normal .. e mai stramta decat ma asteptam. Am decis sa termin repede cu prima finalizare pt. ca ma enerva rau de tot saracia aia de canapea. La partea a 2-a lucrurile au inceput sa merga si mai prost. Dupa un oral in lene cica sa trecem la normal. Chiar daca armanetul din dotare nu era la capacitate maxima am zis ca isi revine pe parcurs. Cum pe canapea abia era loc pt o persoana am zis sa o iau pe la spate doar ca a inceput distractia : de 3-4 ori mi-a zis a nu o bag pt. ca nu sta prezervativu cum trebuie... mi-a mai venit si un miros suspect si deja ala micu s-a bagat la somn. I-am zis sa mai faca un oral sa il trezeasca si cica nu mai face ca a facut o data. Decat sa imi fac draci cu asa panarame de 2 lei mai bine mi-am luat zboru. E cam, greu sa dau calificative la asa ceva .. dar o sa incerc Locatie : 9 pt. apartament / 3 pt. canapeua aia amarata Aspectul fetei : cam un 7 Oral : 5 ... asa in sila Normal : 6 Atitudine : 1 (pt. ca nu exista nota 0 ) Pret : 70 / 150h (bani irositi) Nu recomand la nimeni sa viziteze o asa nesimtita. (Se poate trece la testate) 12
andrei198020 Reputație: 13 Postat Iunie 19, 2014 Oras:București Oras:București Postat Iunie 19, 2014 Mulțumim pt recenzia făcută. E din ce in ce mai greu sa gasesti o fata de calitate si care sa puncteze prin atitudine si bineînțeles prin serviciile prestate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum