doarpentrutine Reputație: 0 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2014 Buna, numele meu este Cristina si am 19 ani ! Am 1,55 m, si sunt incepatoare in domeniu asta ! Te astept pe tine, domn generos la locul meu de refugiu pentru a-ti satisface toate placerile ! Momentan nu am poze, dar cat de curand o sa postez ! Tariful este de 80 lei (oral neprotejat si normal protejat ) 130 lei cate finalizari poti tu !! Te astept 0760714150 , nu raspund la nr private sau sms-uri . Locatie aproape de Hotel Continental ! Te astept !
Administrator pisicuts Reputație: 114421 Postat Mai 22, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 22, 2014 bine ai venit pe forum cristina
doarpentrutine Reputație: 0 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Mai 22, 2014 Multumesc
adiflor Reputație: 0 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2014 un id de mess?
cineva80 Reputație: 24 Postat Mai 22, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 22, 2014 am vb cu ea mi-a zis k sta pe take ionescu, poze a spus k nu are,am cerut o mica descriere, nu s-a descurcat prea bn. nustiu ce sa zik, dk incearca careva sa ne spuna, nu vreau sa fac cale intoarsa d la arad.
neros Reputație: 520 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2014 doar aici pe forum are anunt ? mai neobisnuit......mai ales daca e take Ionescu, o zona unde mereu erau probleme asteptam sa puna macar o poza, indifferent cat de vaga
doarpentrutine Reputație: 0 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Mai 22, 2014 Sunt roscata, mica de intaltime ( 1,55 m ) incepatoare in tot ce inseamna chestia asta ! De ce pe Take IONESCU sunt probleme ? Va astept cu mare drag de la 9:00 pana la 17-18:00 ,fara mesaje sau numere private !
addyi Reputație: 46 Postat Mai 22, 2014 Postat Mai 22, 2014 Pe Take Ionescu, la blocurile unde stau tiganii aia (pestii) pe bancuta cu babele de vorba? O sa ai clienti doar cocalari... succes!
the_engineer Reputație: 250 Postat Mai 22, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Mai 22, 2014 we are doomed http://4.bp.blogspot.com/-VzTtdZZU1K4/Umu5njsZTLI/AAAAAAAAHIs/QUY9EoNYKro/s1600/Environment__POST_APOCALYPSE_by_I_NetGraFX.jpg
doarpentrutine Reputație: 0 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Mai 22, 2014 Nu am nici o treaba ca aici stau in chirie !! Asta este , eu tot va astept ))
rollls45 Reputație: 131 Postat Mai 22, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 22, 2014 totusi ...asa fara nici o poza ...ceva ceva tre sa ne dai ,,,sa ne facem o mica idee macar....si program doar pana la 6 seara???
addyi Reputație: 46 Postat Mai 22, 2014 Postat Mai 22, 2014 Nu am nici o treaba ca aici stau in chirie !! Asta este , eu tot va astept ))Bine, pune o poza cu tine si te sun, dar daca vad vreun tigan pe la bloc, sa stii ca fac cale intoarsa.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 22, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 22, 2014 we are doomed No Sir, you are doomed. We are only humans having certain needs.
tokzzz Reputație: 11 Postat Mai 22, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 22, 2014 Asteptam niste poze , nu v-a venii nimeni doar de curiozitate.
tera Reputație: 63 Postat Mai 23, 2014 Oras:aici Oras:aici Postat Mai 23, 2014 Bine, pune o poza cu tine si te sun, dar daca vad vreun tigan pe la bloc, sa stii ca fac cale intoarsa. Si ce daca este vreun cocalar la bloc,tu mergi la fata nu la el,Era Roxana din Girocului care avea pestele in bucatarie,Mihaela de la judetean la fel.postau pe topicul ei ca statea pestele pe scaunel la usa in C Lipovei,mai era una tot in Lipovei matura cu cocalar in bucatarie,.Ce daca stau,o futi si pleci,
albertdemont Reputație: 10 Postat Mai 23, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 23, 2014 poate imi iau ban ca am pus link la google ... cine stie https://www.google.nl/?gfe_rd=cr&ei=8f1-U_qXOYfoOYargIgM#q=0760714150+Cristina
mihaelamiha Reputație: 7 Postat Mai 26, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 26, 2014 Tera,o rugaminte,nu mai posta depre mine in necunostinta de cauza. Nu a scris nimeni despre mine ca statea pestele la usa pe scaunel. Ar fi absurd ce ai spus tu. In Lipovei eu am lucrat la Hotel Mara,cum sa stea cineva la usa pe scaun? A scris un baiat ca era un tip ce fuma pe hol o tigara, dar sa fim seriosi si voi va faceti filme aiurea uneori. Nu mai au voie oamenii sa fumeze pe holul unui hotel ca gata sunt pesti. Gata,am inteles, nu ma suporti, dar chiar asa de tare te deranjeaza la retina persoana mea? Te rog frumos daca o sa ai vreodata de scris ceva despre mine, fa-o spunand adevarul si atat. Nu amintiri din copilarie...multumesc:-)
croton 1 Reputație: 157 Postat Mai 26, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2014 comentarii departe de subiect ..pune niste poze cu tine , cam ocolesti lucrul acesta....poate esti vre-o meduza, vre-un guvid
rollls45 Reputație: 131 Postat Mai 26, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2014 nu vreau sa par nu stiu cum...dar ce e asa complicat sa pui 3 sau 4 poze clare sa stim si noi ce si cum...si dupaia mai vedem de pseti care stau sau nu pe la usi...
aleksandar15ro Reputație: 8 Postat Mai 26, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2014 Tera,o rugaminte,nu mai posta depre mine in necunostinta de cauza. Nu a scris nimeni despre mine ca statea pestele la usa pe scaunel. Ar fi absurd ce ai spus tu. In Lipovei eu am lucrat la Hotel Mara,cum sa stea cineva la usa pe scaun? A scris un baiat ca era un tip ce fuma pe hol o tigara, dar sa fim seriosi si voi va faceti filme aiurea uneori. Nu mai au voie oamenii sa fumeze pe holul unui hotel ca gata sunt pesti. Gata,am inteles, nu ma suporti, dar chiar asa de tare te deranjeaza la retina persoana mea? Te rog frumos daca o sa ai vreodata de scris ceva despre mine, fa-o spunand adevarul si atat. Nu amintiri din copilarie...multumesc:-)
aleksandar15ro Reputație: 8 Postat Mai 26, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 26, 2014 Mihaela ăla nu era oarecare care fuma o țigară, era un țigan gras cu ceafa lata care se uita lung la mine. Probabil ca era o ruda pt ca și tu ești tiganca, trebuie sa recunoști. Degeaba te discului, părerea mea e ca locul tău e la DE EVITAT 2
addyi Reputație: 46 Postat Mai 27, 2014 Postat Mai 27, 2014 Va dati seama ca cel care a postat anuntul e chiar pestele, iar acum se simte cu musca pe caciula si nu mai apare cu pozele cu nasoala lui pe aici.
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 18, 2014 No Sir, you are doomed. We are only humans having certain needs. arată apocaliptic, deaia a șters pozele, dar na, intr-un fel ai dreptate, când vine apoca-lipsa pulii nu mai contează
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum