tyger1 Reputație: 1632 Postat Decembrie 19, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 19, 2018 Buna dimineata, In lipsa de alte noutati si fete care sa merite vizitate am ales din nou sa merg pe mana Dianei. O fata draga mie si care imi face placere de fiecare data cand o revad. Vizita o voi descrie sumar la notare. Si acum notele: Locatie: 9 - Aici nu sunt multe de spus, prosop curat, gel de dus Apect fizic: 9,5 - frumusa, cu forme foarte bine conturate, sani frumoasi, o fata pe placul meu(aici fiind subiectiv :laugh2 ) Thailandez: 9,5 - NP, atenta, pasionala, atentie la zona adiacenta, DT, 69 excitant, finalizare CIM pana la ultima picatura. GFE: 10 - FK sustinut, pupici pe corp, alinturi, tandra, stie sa se comporte cu un client exemplar, te face sa te simti in largul tau. Atitudine: 10 - placuta, comunicativa, zambitoare. Igiena: 10 - foarte curata, fara mirosuri neplacute,epilata, frumos parfumata. Remuneratia: 200 ron (vizita de 1/h) Concluzie: Experienta foarte placuta, ca de obicei! Cu stima! 8
tyger1 Reputație: 1632 Postat Decembrie 21, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 21, 2018 o ora cu finalizare?Da 3
picasso1974 Reputație: 866 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Decembrie 28, 2018 Nu stiu altii cum sunt dar eu la trecerea dintre ani prefer sa ma rasfat la celebrul salon de pe Calarasi...De data asta am ales-o pe Diana, noua regina a salonului ( e drept ca si prin retragerea in timp a doua concurente redutabile)...dar calitatile ei sunt neindoielnice si voi detalia in cadrul notelor acordate! Locatia:9 binecunoscuta, nu voi insista Aspect:9,5 poate nu este ea Miss Univers dar este o prezenta placuta, sani medii si molcuti, fundulet demential, piele catifelata Oral:10 NP, comparabil cu al fetelor de la top, tendinte de DP, atentie deosebita la sateliti, finalizare CIM exemplara pana la ultima picatura GFE:10 cu felicitari;aproape tot ce-si poate doti un...sultan:FK, sarutari si mangaieri corporale, Atitudine:10 cu totul apropiata de client, stapaneste ca o adevarata gheisa arta conversatiei Igiena:10 impecabila, nimic de reprosat Halatul binecunoscut: 200 RON sedinta de o ora cu finalizare De revenit desigur...mai ales ca Mosul ( sau mai bine zis o Craciunita) mi-a soptit ca din ianuarie ar putea veni ceva fete noi...sa vedem si de ce calitate... 4
kingme Reputație: 82 Postat Decembrie 29, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 29, 2018 Am vizitat recent salonul. Am ales fata cea mai noua, kris parca pe site numita. Cristina la fata locului. Locatia 9. Putin frig Aspect 8. Skinny. Sani f mici dar sunt fan. Piele bronzata congenital. Par scurt baieteste. Nu s a dezbracat complet Oral. 7. Np. Usor dinti. Fara dt. Fara cim. E la.inceput zice. Atitudine 8. Zice ca e la inceput dar nu se poarta deloc ca atare. Zice ca ii place sa fi ghiata dar nu urmeaza instructiuni. Vorbeste mult. Ar ajuta o sa se muleze pe client Gfe nu punctez. Nu a fost clic sau chimie intre noi. Dar se straduie aparent Igiena 8? Nu am ce comemta. Dar nici nu am verificat. Per total o experienta ok. Poate era mai bine daca eram mai implicat sau ea mai receptiva. Nu regret dar nu fug inapoi la ea curand 5
100ani Reputație: -268 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 voi stiti ce e masaj thailandez?
florinache85 Reputație: -16 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Targu Frumos Oras:Targu Frumos Postat Ianuarie 2, 2019 voi stiti ce e masaj thailandez?Poate ne explici tu. Spor la futut baieti! 1
100ani Reputație: -268 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 masajul thailandez e facut cu haine pe tine si e de o intesitate mare nu e dejoc erotic la final extra ii face fata finalizaredeci thailadez nu e erotic
picasso1974 Reputație: 866 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Ianuarie 11, 2019 Vrand sa iau sarbatorile la rand si pe stil vechi am recidivat din nou la salon...De data asta am ales o mai veche cunostinta, revenita de ceva timp la norma intreaga, Ana!Nu voi insista prea mult asupra actiunii, binecunoscute la salon si voi trece direct la note... Locatie:9 nu voi insista fiind binecunoscuta, un plus pentru camera placerilor de la parter, care are si baie proprie Aspect:9 ideala pentru fanii genului skinny, a mai pus parca ceva carnita pe ea, draguta la fata, bruneta natural, sani micuti dar fermi, fund bestial, piele matasoasa Oral:10 ON cu de toate, tentative de deep, atentie la sateliti, finalizare CIM GFE:9,5 pare mai rezervata la inceput, dar fiind un client vechi am avut parte de toata atentia:FK; sarutari si mangaieri corporale, desi e mai degraba tacuta am avut parte si de conversatie... Igiena:10 epilata,fara mirosuri suspecte...cel putin eu nu am avut probleme cu ea niciodata... Halatul binecunoscut:100 RON / sedinta De revenit...desigur! 7
baiatu2 Reputație: 375 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 11, 2019 Au scazut preturile? Ca pe site si in anunt spun de 150 nr si 200 ora Stiu ca fusese la un moment 100 Ron doar pentru clientii fideli dar apoi au "ridicat" pretul. Poate ne lamureste reprezentantul salonului ;) 4
picasso1974 Reputație: 866 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Ianuarie 12, 2019 Scuze de greseala...200 RON per sedinta...preturile sunt de mult aceleași! 5
coldfusion Reputație: 4335 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Ianuarie 12, 2019 Tot timpul la Finesse cadourile au fost de 150 pentru "o fugareala" si 200 pentru "indelete". 5
Vizitator fanculo Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 De ce stergeti comentariile negative? Pt ca sunteti niste panarame de fete care mai lucreaza aici 1
cezariulius Reputație: 146 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Salutstie cineva de ce nu le mai merge site-ul?
baiatu2 Reputație: 375 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 24, 2019 Prea tarziu, el aseara avea nevoie de "material" 🤣😂 2
makavelli100 Reputație: 31 Postat Februarie 4, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 4, 2019 Salut! A fost cineva la Iulia? Vad ca este noua 😬
the_surgeon Reputație: 30 Postat Februarie 11, 2019 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 11, 2019 Domnișoara Alyssa ,ceva detalii despre ea,vad ca este o apariție noua
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Diana a fost scoasa de pe site-ul salonului. 4
picasso1974 Reputație: 866 Postat Februarie 14, 2019 Oras:nicaieri Oras:nicaieri Postat Februarie 14, 2019 Se pare ca din pacate inregistram o noua retragere...a cata? Oricum din grupul fetelor vechi au mai ramas active doar Ana si Otilia mi se pare...pacat... 4
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Se pare ca din pacate inregistram o noua retragere...a cata? Oricum din grupul fetelor vechi au mai ramas active doar Ana si Otilia mi se pare...pacat...Maya mai face parte din grupul " veterenelor " de la Finesse. Ana a avut o perioada cand lucra in reprize. 3
coldfusion Reputație: 4335 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Februarie 14, 2019 Nu ati vrut sa ma credeti cand v-am zis ca Finesse nu mai e ce-a fost candva. O sa le mai dau o sansa si o sa le vizitez pe Iulia si Irina. 1
baiatu2 Reputație: 375 Postat Februarie 15, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 15, 2019 Of of of, Diana multe finalizari mi-a oferit. Dintre toate care sunt la Finesse Diana era cea mai veche - din cate am confesat cu ea eu fusei unul dintre primii ei clienti. Mare pacat, pentru mine era singurul motiv de a ajunge la salon. 2
tyger1 Reputație: 1632 Postat Februarie 15, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 15, 2019 Termenul masaj in iasi e pe cale de disparitie, iar acest fapt e trist. Plecarea fetelor vechi nu ma surprinde cu nimic(s-o fi saturat si ele sa faca de toate cu 200 lei/ora). 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum