Sari la conținut

0721302973

Vizitator scrat

Postări Recomandate

Vizitator scrat
Reputație: 0
Postat

DOAMNA 39 ani, bruneta, cu forme apetisante si sani frumosi, ador cunnilingus, diverse fantezii intr-o locatie placuta si discreta. Pret 100 Ron / Ora.La doamna a fost cineva ca la telfon nu raspunde.

post-3686-133409701761_thumb.jpg

post-3686-133409701761_thumb.jpg

• Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

Am sunat eu si a raspuns. In anunt zicea ca face si uro, dar activ. Asa ca i-am zis pas, pentru ca inca mai caut una pasiva.Ca locatie> Victoriei langa Biserica alba.Vorbeste frumos si m-a asigurat ca pozele de pe AT sunt reale.

Postat

Saltare confutaciosi.Vizitat aceasta doamna si ramas cu impresii placute.Intradevar este cea din pozele de mai sus.Locatia actuala Eroii Revolutiei blocul cu Flanco.locatia cam lasa de dorit,lucreaza cu 2 mai in varsta ca ea (fffMILF)UNA CHIAR ESTE HORROR!!!(am vazut-o la a doua vizita).De rasp.raspunde ea la tel.de mai sus.Este fff comuniativa(uneori pe mine ma deranjaza ca vb cam mult)Pare mai slabuta in poze dar pe mine nu ma deranjaza.Practica oralul si neprtejat dar fara CIM,accepta finalizare pe corp.Este deschisa la orice dorinta si chiar preia ea initiativa. Note:oral 8(nu prea fol zone adiacente) normal 8(cam larguta),igiena 10(rasa corespunzator,nici un miros suspect),atitudine 10 (dupa 2 vizite mi-a propus ca bonus pt.loialitate prezenta fara costuri suplimentare a colegei cea mai in varsta ca ea si este cam skinny) bafta si ciocane tari!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.