amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2014 amandino, de cand nu te-ai mai futut ?Mai lasa naibi dominarea aia si baga pula-n piszda ca te linisteste PS- vezi ca nu te obliga nimeni nici sa stai aici dar nici sa ai buletin romanesc. Da, asa e, dar ca sa iau o alta cetatenie, trebuie initial sa o prezint pe asta...Ca noi toti.Daca nici eu nu sunt aici sa va mai bag mintile in cap altruist, atunci cine?Nu am cunoscut oameni ca mine pana acum, se pare ca nu este bine sa fiu eu...Dar asta sunt.Si, Oly, esti prea murdar ca sa accept atingerile tale, chiar si virtual...Ignora-ma, e simplu, nu? Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 24, 2014 asta e nebuna sa-i bage cineva 100ml vodka premium, sa-si revina 1 Link spre comentariu
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 24, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Partajează Postat Mai 24, 2014 mrrrrrrrrrrrr, sunt rau in pula mea...... 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2014 Da, sunt nebuna ca nu stiu ce insemna frica si va citesc inainte sa scrieti ceva sau cand va balbaiti in fata mea...Sunt nebuna pentru ca va vad ca in rmn si va taxez...Sunt nebuna pentru ca nu sunt incuiata si vad mai mult decat tine?Ok, sunt nebuna si ma mandresc cu asta! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 24, 2014 ma doare-n pula de nebunia ta Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 24, 2014 Da, sunt nebuna ca nu stiu ce insemna frica si va citesc inainte sa scrieti ceva sau cand va balbaiti in fata mea...Sunt nebuna pentru ca va vad ca in rmn si va taxez...Sunt nebuna pentru ca nu sunt incuiata si vad mai mult decat tine?Ok, sunt nebuna si ma mandresc cu asta! Hai Real! Eu zic ca esti confuza doar, nimic mai mult! ...'Bărbățoaico'!!! 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2014 Nimicuri.... Sunt ceea ce promit, sunt ceea ce nu accept, sunt ceea ce sunt...O mare raritate in ziua de azi..Fugariti fantomele in continuare, eu stiu ce ofer si ce-mi doresc....Si nu am ramas asa pt ca mi-a pasat de ce cred ceilalti... Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Nimicuri.... Sunt ceea ce promit, sunt ceea ce nu accept, sunt ceea ce sunt...O mare raritate in ziua de azi..Fugariti fantomele in continuare, eu stiu ce ofer si ce-mi doresc....Si nu am ramas asa pt ca mi-a pasat de ce cred ceilalti... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2014 Nimicuri.... Sunt ceea ce promit, sunt ceea ce nu accept, sunt ceea ce sunt...O mare raritate in ziua de azi..Fugariti fantomele in continuare, eu stiu ce ofer si ce-mi doresc....Si nu am ramas asa pt ca mi-a pasat de ce cred ceilalti... Din pacate esti prost spre explozie...Nu poti da o replica logic?Mama masii, vi s-a urcat increderea de sine din ce va spun curvusoarele noastre...?In saracia asta traim din pacate.Saracia de creieri... Link spre comentariu
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 24, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Partajează Postat Mai 24, 2014 marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 24, 2014 Partajează Postat Mai 24, 2014 Amada, chiar crezi ca insultele tale ma pot atinge? Daca tu gandesti ca o sa ma cobor la nivelul tau, nu ti-ai gasit omul. Niciodata nu o sa lovesc un om cazut, iti racesti gura de pomana. 2 6 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 24, 2014 Amada...da...da...d...a, ce zici, bate Realul? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2014 Un om este batut doar daca asa vrea sa creada...Eu il bat si pe dracu cand este nevoie!Viseaza in continuare... Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 24, 2014 usor ca ma nenorocesti Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 24, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 24, 2014 Un om este batut doar daca asa vrea sa creada...Eu il bat si pe dracu cand este nevoie!Viseaza in continuare... A batut! O intrebare totusi...iti lipseste Ika? ...observ ca postarile tale seamana din ce in ce mai mult cu ale ei doar ca ale tale sunt mai agresive! ...daca sunt la fel de ambigue ma intrebi? Daaaaa!!! 2 Link spre comentariu
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Partajează Postat Mai 24, 2014 am un dor nebun de Ventrino...unde este doarme? esi la intevalnu sta ascuns Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2014 Asa e gogule, imi cer scuze ca am gresit si eu odata, spre deosebire de mine , tu esti un perfect O data, de doua ori, de trei ori.... El, DA, este perfect P.S. Si mai e o chestie....treaba cu virgula Link spre comentariu
adryan222 Reputație: -3 Postat Mai 25, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 25, 2014 buna scz deranj am citit ceva vii in galati sau esti acum in galati? Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Un om este batut doar daca asa vrea sa creada...Eu il bat si pe dracu cand este nevoie!Viseaza in continuare... Ai foarte multi demoni in interiorul tau, dar preferi sa te minti, luptandu-te cu tot felul de dusmani imaginari. 1 6 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 25, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2014 Buna dimineata Blue!M-ai visat aseara? Inainte credeam in prieteni si dusmani, acum nu.Imi place sa ma simt bine, la fel imi place si o mica cearta uneori...Nu iau nimic personal si a doua zi nici nu ma gandesc la ce s-a intamplat aseara, traiesc in prezent.Deci demoni, dusmani, etc... La mine nu.O zi frumoasa! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 25, 2014 Partajează Postat Mai 25, 2014 Am visat o blonda cu ochii albastri, inaltime 1,70, 50 de kg, 90-60-90, frumoasa, bronzata... s-a apropiat si mi-a soptit tandru la ureche "Vreau sa ti-o sug!"Tu erai? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 25, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2014 Nu incetez sa ma amuz de unii...Tind sa cred ca ai incercat sa ma jignesi, dar nu prea ti-a iesit... 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 26, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AX5m5swD-QU Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2014 Am visat o blonda cu ochii albastri, inaltime 1,70, 50 de kg, 90-60-90, frumoasa, bronzata... 1.69m, 48 kg... si ti-a soptit "vreau sa iti fac masaaaajjjjjj" ... e drept, la bust de 90cm visez si eu PS: m-am bronzat :D Link spre comentariu
Satana69 Reputație: 39 Postat Mai 26, 2014 Oras:in ceaunul cu fasole Oras:in ceaunul cu fasole Partajează Postat Mai 26, 2014 Link spre comentariu
Postări Recomandate