Sari la conținut

vreti ca trolli agresivi sa fie banati permanent?

40 membri au votat

1. 1. Din pacate in ultima vreme s-au inmultit trolli agresivi, care injura ca la usa cortului. Vreti sa fie banati permanent?

• da! e prea mare mizeria pe forum
    • nu definitiv. temporar. sa li se mai ofere o sansa la reabilitare. daca nu se opresc sa fie banati definitiv!
    • nu. ce daca sunt agresivi?eu ma distrez

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

sa ma cac pe tine de ratat fara pula in nadragi..baaaaaa ipotentule cu ochelari vezi ca te fut in noroc rapid. :girly sa ma cac pe tine si pe fatza ta ca am dearee...

Bravo curva proasta, ai gura plina de cacat! Cat despre noroc, tu il ai futut deja pizda puturoasa ce esti! Ai avut onoare sa mi lingi coaiele? Hai marsh fai muie murdara!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:IN TARA MINUNILOR
Postat

Bravo curva proasta, ai gura plina de cacat! Cat despre noroc, tu il ai futut deja pizda puturoasa ce esti!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  mai mult nu poti? :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  mai mult nu poti? :laugh2

La un muist ca tine care se da drept altcineva, nu se merita pizdosule! Hai da-ti muie singur in continuare!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

La un muist ca tine care se da drept altcineva, nu se merita pizdosule! Hai da-ti muie singur in continuare!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ce prostan esti :laugh2  daca ai sti cine sunt m-ai linge si in pizda si in cur :laugh2

• Oras:Catania
Postat

Xoxo, nu poti fi si tu ceva mai interesant ? zi de zi, "pula in sus, pula in jos...bulangii rujati etc".... te repeti prea des!!

Aici are dreptate Inaripata! Vorbiti fratilor mai frumos! Chiar nu se poate pastra un limbaj civilizat si decent ?

• Like 1
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ce prostan esti :laugh2  daca ai sti cine sunt m-ai linge si in pizda si in cur :laugh2

La cat esti de nespalat/a, nu, multumesc!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

La cat esti de nespalat/a, nu, multumesc!

hai ca meriti puncte de reputatie ptr replica asta...m-ai dat pe spate. :laugh2  am ras cu lacrimi :laugh2

Postat

hai ca meriti puncte de reputatie ptr replica asta...m-ai dat pe spate. :laugh2  am ras cu lacrimi :laugh2

poate te si speli cu ele!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

poate te si speli cu ele!

vrei sa ma vezi cat de nespalata sunt? asta necesita dupa ...din nou sa-l rog pe pisicuts sa-mi stearga poza..dar mai bine te las sa fierbi in suc propriu :laugh2--hai sa-ti mai dau puncte ptr asta ca pot da puncte fara limita... am pile la conducere

Postat

vrei sa ma vezi cat de nespalata sunt? asta necesita dupa ...din nou sa-l rog pe pisicuts sa-mi stearga poza..dar mai bine te las sa fierbi in suc propriu :laugh2--hai sa-ti mai dau puncte ptr asta ca pot da puncte fara limita... am pile la conducere

NUP, m-am lamurit

• Like 2
  • Minus 2
Postat

tu cine esti Stefa ?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  tot Stefania sunt...nu ma cunosti?sunt fata cea mai nesimtita ,nespalata,tiganca,boratura,inculta,uraciosa,scandalagioaica,si iubitoare de frumos.....asta sunt EU Stefania :laugh2 --acum stii cine sunt :laugh2  :girly

Postat

:laugh2   :laugh2   :laugh2   :laugh2  tot Stefania sunt...nu ma cunosti?sunt fata cea mai nesimtita ,nespalata,tiganca,boratura,inculta,uraciosa,scandalagioaica,si iubitoare de frumos.....asta sunt EU Stefania  :laugh2 --acum stii cine sunt  :laugh2   :girly

Doamne fereste, nu te cunosc, n-am zis nimic, n-am facut nicio aluzie! Nu-mi face nicio placere sa trag astfel de concluzii murdare despre oameni, asa ca prefer sa stiu ca esti iubitoare de frumos :D

• Like 1
Postat

Doamne fereste, nu te cunosc, n-am zis nimic, n-am facut nicio aluzie! Nu-mi face nicio placere sa trag astfel de concluzii murdare despre oameni, asa ca prefer sa stiu ca esti iubitoare de frumos :D

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :iagree  daaaaasunt iubitoare de frumos si o fire foarte sensibila in realitate :girly  :laugh2  sunt o fire VESELA EXAGERAT :laugh2

Postat

Imi pare bine de cunostinta Stefania!  :girly

Si mie :kiss3

• Oras:Bucuresti
Postat

vreau sa mi se deconteze banii care-i dau la zdrente , faceti un poll care sunteti de acord cu mine sa treaca legea :)))

Postat

Sorina,in ceea ce te priveste si nu numai,nu am nici o curiozitate,poti sa faci ce si cum doresti,dar,ca de obicei,eviti discutia de fond,in speta contradictia dintre sfaturi si fapte,cat si despre ce inseamna trolli :)

O zi placuta si tie si spor la bani.

Inteleg ce vrei sa spui. Ideea este ca multi dintre ei se rebranduiesc, se baga-n seama cu mine si eu habar nu am cine sunt. Uite iti dau un exemplu: Shaowrma. A avut 100conturi, vorbeste corect. Se baga in seama ii raspund. Poate chiar eu sa fiu cea care se baga-n seama. Evident ca nu dureaza mult sa ne luam la pwla, avand conceptii total diferite despre femei, prostitutie, si nu numai. Cand ma prind cine este, evident ca incetez orice contact, il bag la ignore si asta a fost.

Nu atac daca nu sunt atacata ca doar nu sunt nebuna sa ma iau de oameni aiurea, doar de plictiseala.

Recunosc ca la teorie sunt cea mai tare. Recunosc ca practica ma omoara. Recunosc ca sunt impulsiva. Si stiu foarte bine cand o comit. Si totusi o comit. Dar asa sunt eu, voi trebuie sa fiti la fel ca si mine?!? :P

Nu evit discutii....este adevarat cateodata ma eschivez...fiindca obosesc, am obosit sa ma tot justific si sa argumentez. Si sa va spun ca functionez dupa principiul "esti om cu mine, sunt om cu tine" ;)

Mersi ;)

• Oras:in ceaunul cu fasole
Postat

Am un muc in nara stanga. Cine ma ajuta si pe mine sa il scot? De preferat sa foloseasca limba in procesul extractiei.

Postat

Am un muc in nara stanga. Cine ma ajuta si pe mine sa il scot? De preferat sa foloseasca limba in procesul extractiei.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  esti nebun :laugh2 o fi o fobie :slap2

Postat

Eu sunt necuratul descult, va fut de sare fasolea din voi ca la impachetari cu namol.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...