Sari la conținut

Sorina4u - 0735014751

Vizitator gingo

Postări Recomandate

Postat

Si pentru ca asa consider eu...  :slap2

PS. Cand incepi adresarea in formula in care ai facut-o tu, se cam intelege ca ma cam tragi la raspundere, iar eu pot fi trasa in alte chestii  :D nicidecum la raspundere. ;)

Incearca din nou. :)

Stai linistita, ca nu te trage nimeni la raspundere. Eram doar curios. Pastreaza-ti raspunsul pentru tine.

• Oras:Bucuresti
Postat

Marian Cacanescu, tu ai luat postarea de pe topicul din Constanta si ai pus-o aici, remeber? Postarea cu preturile, despre asta este vorba. 

Nu mai fi atat de ingrijorat de Mixi si ale ei preturi din simplul motiv ca papagalii si taranoii NU au cum sa ajunga la mine. ;)

Esti interesat cat timp mi-o trag, vrei sa-mi tii contabilitatea? Jet mah!

• Like 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Dar ce are Telekomu' asta ? Is raiosi sau ce au ?  Nu m-am prins sincer care e treaba cu ei... 

Vizitator
Postat

Dar ce are Telekomu' asta ? Is raiosi sau ce au ?  Nu m-am prins sincer care e treaba cu ei... 

daca esti moldovean n-ai cum

Postat

Sunt foarte multi tepari in aceste retele, Gingo, prea multi care fac laba la telefon, prea multi care sunt de-a dreptul cretini. Toate astea au inceput in Bucuresti dupa caderea Anuntului Telefonic. De atunci am decis sa nu mai raspund. ;)

Vizitator gingo
Postat

Mersi de raspuns. 

• Like 1
  • Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Sunt foarte multi tepari in aceste retele, Gingo, prea multi care fac laba la telefon, prea multi care sunt de-a dreptul cretini. Toate astea au inceput in Bucuresti dupa caderea Anuntului Telefonic. De atunci am decis sa nu mai raspund. ;)

gata,fug sa ma portez!

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Mofturi de doi bani...nu îți răspund că ești din rețeaua Telekom sau nu știu care :slap2

gata,fug sa ma portez!

Degeaba...nu are de unde să știe...că la ea afișează numărul...evident dacă nu te are în memoria aparatului telefonic. Și, poate așa, mai ai o șansă :138x

Postat

E vreo posibilitate sa prelungesti pana pe 15-16 sederea?

Sincer, nu stiu. Si eu m-am gandit sa mai stau putin dar nu depinde doar de mine, trebuie sa fie apartamentul liber in continuare ca sa pot prelungi sederea mea aici. 

• Telefon: leo.leutzu
  • Oras:Sibiu
Postat

Mmmm...Taste the rainbow....

Ce zdreanţă manipulatoare ... Taste the rainbow ... :))))))
Postat

Ce labagiu frustrat...

Du-te dracu' de panaramă .... :))))

• Like 1
Postat

Du-te dracu' de panaramă .... :))))

Vezi ca ma confunzi cu ma-ta si nu este frumos sa te adresezi asa. Jet ca nu am timp de fraieri cocliti ca tine. Ignore...

Postat

Vezi ca ma confunzi cu ma-ta si nu este frumos sa te adresezi asa. Jet ca nu am timp de fraieri cocliti ca tine. Ignore...

Fă-mi o favoare , suge niște brebenei ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...