makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Decembrie 17, 2015 Sa iau juma' de porc sau sa o fut pe Sorina ... aceasta-i intrebarea . Hmm, mai bine fac o laba si stau cu pula-n sus si burta plina de sarbatori ... acesta e raspunsul ............nu...............nu asta e intrebarea.Intrebarea este .........calitate sau cantitate ? Eu zic sa multumim fetelor care ne viziteaza . si sa le uram bun venit si sedere placuta 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2015 Dragii mei, a venit vremea sa ne luam la revedere pe anul acesta. Va doresc sarbatori fericite si toata sanatatea din lume. 2
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Decembrie 18, 2015 sorina4u, on 18 Dec 2015 - 06:26, said:Dragii mei, a venit vremea sa ne luam la revedere pe anul acesta. Va doresc sarbatori fericite si toata sanatatea din lume.
dunarea galati Reputație: -24 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 21, 2015 Câte _!_ ai s....t în această mică ședere? 1
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2015 Postat Decembrie 21, 2015 Tu esti cu recensamantul? Sau ti s-a facut pofta si tie...
dunarea galati Reputație: -24 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 21, 2015 Dar pe ține ce te privește întrebarea mea?
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Incepi sa prinzi o "reputatie"... printre fete... si nu e de bine... Ai sa ajungi sa te iei de mana cu Sfinxu si matrkici ala... si o sa va recenzati intre voi.
dunarea galati Reputație: -24 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 23, 2015 Și care e problemă? Eu când merg la ele nu tre să știe ca sunt dunărea galati
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Postat Decembrie 24, 2015 Eu cred ca deja cam stiu...
dunarea galati Reputație: -24 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 25, 2015 Spune..
guruswen Reputație: 66 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 27, 2015 Daca porcul este pentru toata lumea, ei bine, Sorina nu-i decat pentru o anumita categorie. Tin sa te contrazic ...atat porcul cat si Sorina sunt pentru oricine este dispus sa cheltuie 200/300 de lei .Comparatia se refera la raportul timp vs. cost. De Sorina ma bucur o ora de porc o luna in conditiile in care il fac posta cu prietenii : ) . scuze pentru comparatia putin ofensatoare dar pur si simplu sa suprapus cu craciunul. ALtfel as fi comparat oferta ta cu un weekend la munte. Sarbatori fericite.
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2015 Pai si eu ce am spus?!? Sorina este doar pentru o anumita categorie, adica pentru domnii care nu se gandesc prea mult inainte de a cheltui 300 lei. E clar ca tu nu faci parte din acea categorie din moment ce trebuie sa alegi intre placere si mancare. Btw, presupun ca te refereai la o excursie cu cortul...cred ca nici asa un weekend la munte nu costa 300 lei. Viciile, luxul si fututul nu sunt pentru oricine, sunt doar pentru cine isi permite. LE. Se scrie s-a suprapus, cu cratima....zise Maria SA Sorina. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Postat Decembrie 28, 2015 Off topicIn Focsani nu vii? E aproape de Bucuresti
dunarea galati Reputație: -24 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 22, 2016 Pai si eu ce am spus?!? Sorina este doar pentru o anumita categorie, adica pentru domnii care nu se gandesc prea mult inainte de a cheltui 300 lei. E clar ca tu nu faci parte din acea categorie din moment ce trebuie sa alegi intre placere si mancare. Btw, presupun ca te refereai la o excursie cu cortul...cred ca nici asa un weekend la munte nu costa 300 lei. Viciile, luxul si fututul nu sunt pentru oricine, sunt doar pentru cine isi permite. LE. Se scrie s-a suprapus, cu cratima....zise Maria SA Sorina. mai bine donai acei bani...porcul ingrasa, iar asta nu merita nici jumate... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum