Sari la conținut

Sorina4u - 0735014751

Vizitator gingo

Postări Recomandate

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
Postat

Sorina, vroiam sa-ti propun sa vin si eu cu tine.

M-am razgandit :laugh2

te pupic

Imi pare bine ca-ti folosesti intuitia in sfarsit :laugh2

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

In alta ordine de idei, as vrea sa instiintez oamenii cu BUN SIMT ca in perioada 1-4 septembrie voi fi in Galati. 

:hi3 

Postat

Sorina, vroiam sa-ti propun sa vin si eu cu tine.

M-am razgandit :laugh2

te pupic

Noi te asteptam cu drag oricand ai placerea sa ne vizitezi .

Postat

Sorina, draga, tii minte vorba aia pe care ti-a zis-o tatal tau? Sa nu mananci cacat? De ce nu vrei sa il faci mandru si sa il asculti macar o data in viata?

Oare cati prosti , tarani cocliti si nespalati , ti-au umplut gura de sperma? =))

Bine-ai facut. Asta ne mai lipsea, doua demoazele in loc de una care ne considera nespalati si uitati de lume aici la Moldova.

Deja am un deja-vu . Filmul asta a mai fost odata ” moldovenii , nespalatii , Sorina si Moldova ” . Am vazut cu totii acest film atunci cand a fost in premiera . Am ras , ne-am injurat , am aruncat cu pop-corn unii in altii , ne-am strans in brate , ne-am pupat si ne-am impacat . Nu credeti ca ar fi cazul sa terminam cu aceste discutii inutile . Nu vreti si voi sa vedeti un alt film ” Sorina la Galati , Pula In Pizda Si Recenziile ” . Decat sa ne intrecem in discutii prostesti , mai bine ne intrecem in recenzii . Iar daca nu va plac fetele care ne viziteaza , nu va obliga nimeni sa va duceti la ele si sa le futeti . 

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Astia nu is in stare sa futa nimic.... nu vezi ca is niste papagali frustrati care caraie si ei pe aici ca sa se bage in seama.

• Like 2
Postat

Astia nu is in stare sa futa nimic.... nu vezi ca is niste papagali frustrati care caraie si ei pe aici ca sa se bage in seama.

Gingo, zi-ne ceva mai nou, deja stim cine esti. :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Oare cati prosti , tarani cocliti si nespalati , ti-au umplut gura de sperma? =))

Ai sa razi dar....niciunul. Nu stiu cum se face DAR taranii cocliti si nespalati nu au pula sa-mi umple gura. Stii de ce?!? Fiindca sunt prea prosti si ajung sa confunde gura mea cu....mana lor  =))

Sa-ti traduc?!?! Adica sfarsesc prin a-si face singuri laba si ATAT!!! Vrei sa-ncerci?!? Pentru tine 300ron/ora ;) 

Bine-ai facut. Asta ne mai lipsea, doua demoazele in loc de una care ne considera nespalati si uitati de lume aici la Moldova.

Nope, nu asa va consider eu. Asa va comportati!!! Din fericire, NU toti. Pentru procentul ala mic din "nu toti", am sa revin in Galati ori de cate ori voi avea ocazia. :)

Lucrurile ar putea fi extrem de simple daca "prostul n-ar fi prost destul pana nu e si fudul...ca are cont si culoare pe forum". :slap2

Nu stiu cati au inteles ce am scris eu mai sus, sunt convinsa ca prea putini, restul se vor simti extraordinar de ofensati  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai sa razi dar....niciunul. Nu stiu cum se face DAR taranii cocliti si nespalati nu au pula sa-mi umple gura. Stii de ce?!? Fiindca sunt prea prosti si ajung sa confunde gura mea cu....mana lor  =))

Sa-ti traduc?!?! Adica sfarsesc prin a-si face singuri laba si ATAT!!! Vrei sa-ncerci?!? Pentru tine 300ron/ora ;)

Nope, nu asa va consider eu. Asa va comportati!!! Din fericire, NU toti. Pentru procentul ala mic din "nu toti", am sa revin in Galati ori de cate ori voi avea ocazia. :)

Lucrurile ar putea fi extrem de simple daca "prostul n-ar fi prost destul pana nu e si fudul...ca are cont si culoare pe forum". :slap2

Nu stiu cati au inteles ce am scris eu mai sus, sunt convinsa ca prea putini, restul se vor simti extraordinar de ofensati  :laugh2

Mai Sorina, eu am sa te las cu frustrarile tale, sa te descurci de una singura cu ele. :laugh2

Postat

Apreciez...dar ce te faci ca eu nu am frustrari?!?! Am doar alergie la prosti ...atat de rau incat fac urticarie  :slap2

Postat

Buuuun, daca tot ne-am lamurit cu adresa de mail si cu raionul unde se gasesc poze cu mufarina, sa va spun si programul meu din urmatoarea perioada:

Mai sunt in Bucuresti pana miercuri, 27 august. 

28-31 august: concediu (telefonul va fi inchis)

1-4 septembrie: delegatie in Galati. :D

5-11 septembrie: Bucurestihome sweet home 

12-14 septembrieconcediu (telefonul va fi inchis)

16-20 septembrie: delegatie in Constanta

23-27 septembrie: delegatie in Cluj sau Oradea, inca nu m-am hotarat pe care, dintre cele doua orase, sa-l aleg.

Incepand cu 1 octombrie incepe scoala, asadar voi fi in Bucuresti. Vor interveni schimbari in ceea ce priveste programul dar am sa va anunt la momentul potrivit despre acest aspect.

Pentru detalii suplimentare privind serviciile oferite si pretul solicitat, puteti da click pe profilul meu.

Va sarut si va astept cu drag!

Vizitator gingo
Postat

Hahaha :) cine naiba sa nu-l stie ? Dupa cat circ a facut...

Postat

Hahaha :) cine naiba sa nu-l stie ? Dupa cat circ a facut...

Gingo daca ai o pereche de cohones ,desi sunt sanse slabe (atitudinea te da de gol) , hai sa rezolvam asta ca intre barbati, hai sa ne intalnim si sa-mi spui toate astea intre patru ochi.

Ce zici , ai curaj sa faci asta?  :shrk

Vizitator gingo
Postat

Eu ti-am zis ca esti dosniac.. si am dreptate, nu ai destule fete pe aici, vrei sa te recenzez eu ?

Postat

Eu ti-am zis ca esti dosniac.. si am dreptate, nu ai destule fete pe aici, vrei sa te recenzez eu ?

Te mananca costumul gingo ... 

Vizitator gingo
Postat

Cravata...

Postat

Cravata...

De cand s-a inventat internetul esti cel mai tare la bataie . :)

Postat

Maine voi ajunge in Galati, voi deschide telefonul DUPA ora 1600 pentru a stabili programari incepand cu ziua de luni, DUPA ora 1100

Va reamintesc ca programari voi stabili DOAR cu persoanele pe care deja le-am intalnit in calatoriile trecute prin Galati. In functie de disponibilitate voi  stabili si alte intalniri cu maxim 30min inainte. Prioritate au, ca de obicei, clientii cunoscuti, programarile efectuate prin intermediul acestui forum.

As vrea sa-i rog pe cei ce doresc sa petrecem mai mult de 1 ora impreuna sa imi specifice acest lucru la telefon. Unii stiu de ce :P

Preturi:

1 finalizare, maxim 30minute, 150ron,

2 finalizari, maxim 60min, 200ron.

Servicicii:
sex oral (protejat sau neprotejat, functie de igiena)
sex normal DOAR protejat. Fara exceptie. Daca doar imi propui asta, in secunda doi, te imbraci si pleci. Si nu-mi ceri niciun ban inapoi :no2
COB (finalizare corporala)
CIM (finalizare orala) fac DOAR in pozitia 69. Sau dupa ce m-ai satisfacut si tu, in prealabil :D. In concluzie, ca sa nu existe interpretari (ca de obicei) cine imi da limbi, are bonus finalizare orala, fara sa percep tarif suplimentar ;)
URO

In rest...ce sa va mai zic...sa inceapa distractia, partea a treia :D 

• Oras:a round the world,just tripping
  • Oras:a round the world,just tripping
Postat

Cred ca mesajul de mai sus,precum si interdictiile erau mai potrivite Sorinei.

Analizati putin istoricul si trageti dunga.

Cate cuvinte obscene a "aruncat" Sorina si ce jgniri am adus eu!!!

A man apart va saluta!!

Postat

A man apart...canta la alta masa! :bye

Imi cer scuze pentru cele 2 programari amanate din aceasta dimineata, dar m-au incurcat putin cei de la BGS cu programul.

Voi fi disponibila incepand cu ora 13.00.

Va pup si va astept cu drag! :boob

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

A man apart...canta la alta masa! :bye

Imi cer scuze pentru cele 2 programari amanate din aceasta dimineata, dar m-au incurcat putin cei de la BGS cu programul.

Voi fi disponibila incepand cu ora 13.00.

Va pup si va astept cu drag! :boob

Ce vrajeala asta cu BGS-ul. E ca povestea aia "eu plec de acasa dar am 5 caini si 3 musculosi care o pazesc", sa nu indrazneasca nimeni sa intre.

Daca nu te satisface, te mananca sa apesi butonul de panica? Vin aia, ii aplica corectia netrebnicului si poate iti imprumuta si tie bastonul.

Postat

Nu ai disparut?!?!

Ia vino tu, te rog, sa verifici daca este sau nu vrajeala. Chiar te rog. Recunosc ca, de cand colaborez cu cei de la Bgs, nu am apasat niciodata butonul decat pentru verificarile de rutina. Hai fii tu cel care da onorurile.....dobitocule!!!

Prosti mai sunt unii p-aici frate....nu cred ca va veni vreodata momentul cand voi inceta sa fiu surprinsa de prostia unora =))

@Codrut: te pup si eu. Esti un tip deosebit  :hug1

Postat

Bine ai revenit! Mi casa es tu casa :flowers2

Ma gandesc serios sa-mi clatesc putin ochi, oare ma poti ajuta?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...