Sari la conținut

DOAR PENTRU DOMNI PESTE 30 ANI !!!!0748827472

Postări Recomandate

• Oras:oriunde ma simt bine
  • Oras:oriunde ma simt bine
Postat

cred ca este foarte ocupata ca am sunat astazi toata ziua si imi da ton de ocupat

• Oras:Bacau
Postat

Buna 

unde exact aveti locatie la zona narcisa .

sunt interesat de o programare

• Oras:Europe
Postat

Telefon inchis...

+

ALINA28BACAU

Inscris la: 26 mei 2014

OFFLINE Ultimul click: mei 29 2014 11:04

Postat

Ofer sex total doar pentru domni peste 30 de ani si cu bun simt la pretul de 150 de ron o singura finalizare .

SERVICIIELE MELE SUNT ;

-Oral neprotejat cu finalizare orala ,faciala,corporala

-Normal protejat sau neprotejat contra cost (+50) dar fara finalizare si doar pentru cei care corespund igienic .

-anal neprotejat cu finalizare

-sex intre sani

-accept si saruturi

-masaj erotic

-diferite pozitii

-dus impreuna etc

PROGRAM DE LUCRU

LUNI-VINERI :09-17

SAMBATA:10-14

SE POATE FACE PROGRAMARE SI PESTE PROGRAMUL DE MUNCA !

TELEFON:0748827472

Cum pot face programare?

Vizitator catalin_revine
Reputație: 0
Postat

Eu zic ca se poate sterge si acest topic . Nu a reusit nimeni sa ajunga la duduie , nici sa stea de vorba cu ea . Consider ca e pierdere de spatiu !

• Oras:Romanica
Postat

Parerea mea e ca nu trebuie sters .

Sa ma explic  : presupun ca cine vrea sa o viziteze si gaseste nr in ziar sau in mijloacele media electronice 

daca are curiozitatea sa afle ceva informatii in plus despre nr de telefon  avut de ea , gasind pe net si cititnd aici , isi v a face o impresie despre '' seriozitatea '' ei si v a actiona in consecinta ...

ps : de obicei  fetele care isi fac un obicei , un mod de viata , le caracterizeaza  neseriozitatea  , cand vad ca nu mai merge treaba , se  '' rebranduiesc  '' isi schimba numele , culoarea parului , numarul de telefon ...probabil acesta fiind si motivul pentru care multe din ele prefera sa spuna prea multe despre ele ...cum arata  , ce fac , ce nu fac  etc etc  in ideea de a ramane cat m ai putine  '' date concrete '' despre ele , lasand posibilitatea ca din cand in cand sa se '' rebranduiasca '' ..... sa '' apara fete noi  '' ( asa isi inchipuie o parte din ele , ca pacalesc doritorii de placeri carnale sa le reviziteze .... )

spor la fetite 

• Like 1
  • Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

curva trebuie sa demonstreze ca e curva mai ales la caracter, dupa aia vedem gaurile si ambalajul - zi mersi ca sa dat in petec pe site si nu a tepuit fratii curvari

Vizitator catalin_revine
Reputație: 0
Postat

Da ai dreptate bc67.

Postat

Rectificare 

Parerea mea e ca nu trebuie sters .

Sa ma explic  : presupun ca cine vrea sa o viziteze si gaseste nr in ziar sau in mijloacele media electronice 

daca are curiozitatea sa afle ceva informatii in plus despre nr de telefon  avut de ea , gasind pe net si cititnd aici , isi v a face o impresie despre '' seriozitatea '' ei si v a actiona in consecinta ...

ps : de obicei  fetele care isi fac un obicei , un mod de viata , DIN ACEST TIP DE ABORDARE  le caracterizeaza  neseriozitatea  , cand vad ca nu mai merge treaba , se  '' rebranduiesc  '' isi schimba numele , culoarea parului , numarul de telefon ...probabil acesta fiind si motivul pentru care multe din ele prefera sa NU  spuna prea multe despre ele ...cum arata  , ce fac , ce nu fac  etc etc  in ideea de a ramane cat m ai putine  '' date concrete '' despre ele , lasand posibilitatea ca din cand in cand sa se '' rebranduiasca '' ..... sa '' apara fete noi  '' ( asa isi inchipuie o parte din ele , ca pacalesc doritorii de placeri carnale sa le reviziteze .... )

spor la fetite 

• Like 1
  • Oras:bacau
Postat

Ofer sex total doar pentru domni peste 30 de ani si cu bun simt la pretul de 150 de ron o singura finalizare .

SERVICIIELE MELE SUNT ;

-Oral neprotejat cu finalizare orala ,faciala,corporala

-Normal protejat sau neprotejat contra cost (+50) dar fara finalizare si doar pentru cei care corespund igienic .

-anal neprotejat cu finalizare

-sex intre sani

-accept si saruturi

-masaj erotic

-diferite pozitii

-dus impreuna etc

mai e valbil ?

PROGRAM DE LUCRU

LUNI-VINERI :09-17

SAMBATA:10-14

SE POATE FACE PROGRAMARE SI PESTE PROGRAMUL DE MUNCA !

TELEFON:0748827472

Postat

am fost acum 3 zile la domnisoara. a raspuns la telefon imediat, am ajuns foarte usor in locatie. domnisoara este asa cum spune in privinta inaltimii si a greutatii. am solicitat un oral, am platit 100 lei. a lucrat f bine (cu prezervativ). am fost multumit de raportul pret/calitate. 

Postat

Salut

te rugam , vino cu detalii suplimentare :

adresa locatie ... in mare  ...fara detalii ...

descriere fizica ... 

e fata din foto de mai sus sau sunt asemanari cu foto ?

durata ... door to door  ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...