Sari la conținut

Lucia - 0733838245 - Unirii

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

dezamagirea totala, am mai fost la ea cateva oare si s a portat rau cu mine , fiind ca a crezut a in sfarsit eram un client fix a schimbat total attituda : rece, cu greaba, nici apa calda nu a fost, a trebuit sa fac si positia ca a vrut ea totusi am platit 150 , par ca client era ea. nu este capapila sa face nimic , nici un bbj, cu normal oboseste usor, cof nu totusi era in menu pt ca sa strica makiaj , dar eu am platit pt asta aiurea. Ce m a deranjat mai ales a fost ca a l inceput nu m a zis ca nu facea aproape nimic dar bani imi a luat pe toati. Lipsa mare de profesionalitate si seriositete. Nota I

Hi guys,

I have to say sorry to Lucia for what I wrote above two years ago. I want to do it publicly as I Wished and tried  to erase it but it s not tecnically possible as I see. So the only thing I can do is apologizing cause I had the chance of knowing better Lucia and can say just good things about her. So, Guys,  please don' t take care of what I wrote above. I was just angry with her then.

Lucia is still the best girl I ' ve ever met in Bucarest in this field !

Link spre comentariu

Grazie per i buoni pensieri

Era il minimo che potessi fare, anzi avrei voluto cancellare quello che scrissi 2 anni fa ma non si può, purtroppo!

Comunque sei sempre la migliore di tutte :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...