Sari la conținut

Lucia - 0733838245 - Unirii

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Accept si fk. Servicile sunt : contact intim oral si normal,masaj. Locatia este langa mall vitan,iar pretul este 200 de lei pentru o ora si jumatate.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frumos body si body ala negru ;)

Postat

dezamagirea totala, am mai fost la ea cateva oare si s a portat rau cu mine , fiind ca a crezut a in sfarsit eram un client fix a schimbat total attituda : rece, cu greaba, nici apa calda nu a fost, a trebuit sa fac si positia ca a vrut ea totusi am platit 150 , par ca client era ea. nu este capapila sa face nimic , nici un bbj, cu normal oboseste usor, cof nu totusi era in menu pt ca sa strica makiaj , dar eu am platit pt asta aiurea. Ce m a deranjat mai ales a fost ca a l inceput nu m a zis ca nu facea aproape nimic dar bani imi a luat pe toati. Lipsa mare de profesionalitate si seriositete. Nota I

Hi guys,

I have to say sorry to Lucia for what I wrote above two years ago. I want to do it publicly as I Wished and tried  to erase it but it s not tecnically possible as I see. So the only thing I can do is apologizing cause I had the chance of knowing better Lucia and can say just good things about her. So, Guys,  please don' t take care of what I wrote above. I was just angry with her then.

Lucia is still the best girl I ' ve ever met in Bucarest in this field !

Postat

Grazie per i buoni pensieri

Era il minimo che potessi fare, anzi avrei voluto cancellare quello che scrissi 2 anni fa ma non si può, purtroppo!

Comunque sei sempre la migliore di tutte :)

Postat

Buna ziua tuturor. Am revenit cu un nou numar 0724264711 si de asemenea cu ocazia asta,va anunt ca eu si elena nu mai suntem colege.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...