Sari la conținut

Carmen Outcall 0731779220

Postări Recomandate

Postat

Brunetă pasionala,24 ani,sani nr 3-4,60 kg, 1 70 inaltime, par lung,discreta si civilizata,ofer clipe intime patimase,domnilor generoși și manierati,la hotel/domiciliu, sex oral/normal,posibil si anal daca ne cunoastem deja,oralul neprotejat in functie de igiena,deepthroat/swallow,atentie la zonele adiacente,normal si anal intotdeauna protejat,disponibila de luni pana vineri ziua intre orele 09:30 - 14:00 ,sau dupa amiaza 18 00- 01 00,sau sambata duminica intre 09 30 - 02 00.Programarile se fac telefonic la numarul 0734414651, confirmarea in prealabil cu 30-40 minutele. Tinuta mea va fi cat mai decenta posibil in clipa intalnirii pentru a nu atrage privirile straine si cu rugamintea atunci cand ne intalnim sa cobori sa ma iei din fata hotelului/domiciliului pentru a nu avea neintelegeri din diverse puncte de vedere :* va sarut si va doresc clipe minunate in continuare. Tariful pentru o ora este 300 lei sau pentru doua ore 500 lei :* tin sa mentionez ca analul presupune inca 100 lei extra pe langa tarifele initiale pupici

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Carmen,

Numarul de telefon din titlul topicului este cel vechi, care nu mai e de actualitate. Cred ca ar trebui sa ceri unui moderator sa-l schimbe cu cel nou.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

kiss ya my sweet eyes

daca nu ma insel , si cred ca nu ma insel uitandu-ma la areolele sanilor tai, ai mai prestat in zona  Marriott prin 2011.

daca asa este inseamna ca e un rebranding si ca ne cunoastem si as putea sa las sau nu o recenzie doar de orientare ptr cei curiosi.

post-173177-0-61013800-1480970197_thumb.jpg

asta e din arhiva personala , mai am cateva :)

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da vinulet sunt una si aceeasi carmen :-* cat despre noul numar pink am rugamintea la pisicutz daca ma poate ajuta cu editarea numarului din topic desi in anunturile mele am.precizat deja noul numar :-*

ma bucur ca ai revenit :)

da-i un report lui pisicuts daca vrei sa-ti schimbe numarul din titlu  , ma indoiesc ca citeste toate topicele

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Topicul cu noul numar apare despartit de puncte din ce am vazut acum Carmen 0734.414.651 Outcall. Nu stiu de ce dar probabil am doua topicuri deschise incat sa apara si numarul vechi si cel nou in 2 topicuri diferite. Probabil un moderator va remedia aceasta mica eroare la un moment dat multumesc mult pentru intelegere 😘😘

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Buna Carmen, am avut placerea så te cunosc cand erai in locatia de långa Marriott.

Cand pot suna pt a stabili o intalnire, interval orar in care am sanse så raspunzi la tel. Sau preferi mesaj privat aici pe forum ?

Multumesc pt raspuns si o zi frumoasa.

Te am mai sunat de la nr....99137

Postat

Brunetă pasionala,24 ani,sani nr 3-4,60 kg, 1 70 inaltime, par lung,discreta si civilizata,ofer clipe intime patimase,domnilor generoși și manierati,la hotel/domiciliu, sex oral/normal,posibil si anal daca ne cunoastem deja,oralul neprotejat in functie de igiena,deepthroat/swallow,atentie la zonele adiacente,normal si anal intotdeauna protejat,disponibila intre orele 09:30 - 05:00. Programarile se fac telefonic la numarul 0734414651, confirmarea in prealabil cu 30-40 minutele. Tinuta mea va fi cat mai decenta posibil in clipa intalnirii pentru a nu atrage privirile straine si cu rugamintea atunci cand ne intalnim sa cobori sa ma iei din fata hotelului/domiciliului pentru a nu avea neintelegeri din diverse puncte de vedere :* va sarut si va doresc clipe minunate in continuare. Tariful pentru o ora este 300 lei sau pentru doua ore 500 lei :* tin sa mentionez ca analul presupune inca 100 lei extra pe langa tarifele initiale pupici dulcici Carmen 0734.414.651 Outcall.

• Like 2
Postat

Try on texting me earlier or call me earlier cuz my schedule it s becoming busy after 18 00 and if i m on meetings i cant answer suno kiss youu sweeetttt like hell 😘😘😘😎😎😎 and hope we can reach to meet 😇😇😜

Postat

Brunetă pasionala,24 ani,sani nr 3-4,60 kg, 1 70 inaltime, par lung,discreta si civilizata,ofer clipe intime patimase,domnilor generoși și manierati,la hotel/domiciliu, sex oral/normal,posibil si anal daca ne cunoastem deja,oralul neprotejat in functie de igiena,deepthroat/swallow,atentie la zonele adiacente,normal si anal intotdeauna protejat,disponibila intre orele 09:30 - 05:00. Programarile se fac telefonic la numarul 0734414651, confirmarea in prealabil cu 30-40 minutele si un cazul in care nu pot raspunde va rog sa mi trimiteti un sms si voi raspunde in cel mai scurt timp cand ma eliberez 😘😇. Tinuta mea va fi cat mai decenta posibil in clipa intalnirii pentru a nu atrage privirile straine si cu rugamintea atunci cand ne intalnim sa cobori sa ma iei din fata hotelului/domiciliului pentru a nu avea neintelegeri din diverse puncte de vedere :* va sarut si va doresc clipe minunate in continuare. Tariful pentru o ora este 300 lei sau pentru doua ore 500 lei, 3 ore 800 lei,4 ore 1000 lei :* tin sa mentionez ca analul presupune inca 100 lei extra pe langa tarifele initiale pupici dulcici Carmen 0734.414.651 Outcall.

Postat

Yes baby I speak english very good

You might think that, but it's only an impression :)

• Telefon: cassagranda
  • Telefon: cassagranda
Postat

Hi, exxtassyy, for argument's sake....did you had the chance to communicate with Carmen in English language ?

Postat

I m sorry about what you think but honestly i didn t said that i m perfect and btw no one is perfect i bet you know that and still i m doing my best to improve myself day after day and i dont have Cambridge studies you know and i m pretty sure that i can manage more then others so it s ok to express your opinion i dont mind at all. Kiss you have a great time 😉😘🤗

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...