Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna irina, arati hot!!

Accepti limbute si facesitting pentru mine ? :P

limbute da facesitting nu kiss
  • Like 1
Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
Postat

da facesitting de ce nu , ti-a lesinat vreunul sub fundu mare si bun ? :)

Postat

da facesitting de ce nu , ti-a lesinat vreunul sub fundu mare si bun ? :)

hahaha nu draguta nu a lesinat nici unul pt ca nu practic asa ceva:)
  • Like 1
Postat

hahaha nu draguta nu a lesinat nici unul pt ca nu practic asa ceva:)

din motive personale nu accept facesiting
  • Like 1
Postat

Dar chiar sunt curios te rog frumos explica-mi si mie de ce ? Clienti sunt multi care cauta astea , tu vrei sa raspunzi cererilor de ce nu ? Ca nu implica mare efort pentru tine , sigur putina atentie la respiratia omului sa nu-l sufoci .

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti o dulceata! Ma multumesc si cu pasarica ta delicioasa:P abia astept sa te intilnesc!!

• Like 1
Postat

Dar chiar sunt curios te rog frumos explica-mi si mie de ce ? Clienti sunt multi care cauta astea , tu vrei sa raspunzi cererilor de ce nu ? Ca nu implica mare efort pentru tine , sigur putina atentie la respiratia omului sa nu-l sufoci .

ideea e ca nu am inteles niciodata cum se poate excita cineva printr-o semi sufocare...asta nu inseamna ca judec pe cineva ca ar avea acest fetis kiss
  • Like 1
Postat

Esti o dulceata! Ma multumesc si cu pasarica ta delicioasa:P abia astept sa te intilnesc!!

foarte simplu atunci suna-ma kiss
Postat

ideea e ca nu am inteles niciodata cum se poate excita cineva printr-o semi sufocare...asta nu inseamna ca judec pe cineva ca ar avea acest fetis kiss

Dar nu sufocarea este scopul , aia e o kestie separata pe care unii o vor eu spre exmplu nu o agreez deloc imi taie pofta de tot.

Ideea ca funduletul vostru asa este el facut sa stea pe doua perinite catifelate matasoase adica pe bucutzele cele rotunde si pline.

Pe de alta parte omu unde-i place sa-si puna fatza si capul cand  hodina ? pe niste pernitze :)!  asa ca atractia fetzei pentru penitzele voastre nu e chiar de mirare. Dar trebuie facuta asa cu cu drag. Acuma poate tu  nu ai inspiratie dar avand in vedere ca esti aici sa faci bani  ( si placere  ) si asta se cauta, poate iti vine inspiratia ;)

• Like 1
Postat

Dar nu sufocarea este scopul , aia e o kestie separata pe care unii o vor eu spre exmplu nu o agreez deloc imi taie pofta de tot.

Ideea ca funduletul vostru asa este el facut sa stea pe doua perinite catifelate matasoase adica pe bucutzele cele rotunde si pline.

Pe de alta parte omu unde-i place sa-si puna fatza si capul cand  hodina ? pe niste pernitze :)!  asa ca atractia fetzei pentru penitzele voastre nu e chiar de mirare. Dar trebuie facuta asa cu cu drag. Acuma poate tu  nu ai inspiratie dar avand in vedere ca esti aici sa faci bani  ( si placere  ) si asta se cauta, poate iti vine inspiratia ;)

genial raspuns ai reusit sa-mi smulgi un zambet.... Chestia este ca nu am mai incercat oricum explicatia ta a fost destul de ok....hmmm ma voi gandi
  • Like 1
Postat

Si nu iti fa griji de fetzele noastre , rezista ele la pumni nu patim nimic de la pernuzte :)

Asa a zis si Raluca ( din SB ) ca nu face dar pana la urma a prins gustul si mi-a ndoit nasul ( si asa cam acvilin )

Poate incecam daca ajung prin B

• Like 1
Postat

Si nu iti fa griji de fetzele noastre , rezista ele la pumni nu patim nimic de la pernuzte :)

Asa a zis si Raluca ( din SB ) ca nu face dar pana la urma a prins gustul si mi-a ndoit nasul ( si asa cam acvilin )

Poate incecam daca ajung prin B

te astept cu drag
  • Like 1
Postat

ma baiatule tu cred ca trebuie sa te duci la un control urgent la cap...nu sunt nici de etnie nici 1.60 nu am si nu stiu nici un clio galben etc cim zici tu

Prapadito, eu nu am scris de rau, dar cum pe tine nu te duce capul, ce sa faci decat sa dovedesti cat esti de proasta. Asta daca nu posteaza stavridul, care e la fel de prost......

Control la cap trebuie sa isi faca cei care sug pula pe bani, adica tu, eu unul am alta ocupatie, si fac control medicat trimestrial conform politicii firmei.

Postat

Prapadito, eu nu am scris de rau, dar cum pe tine nu te duce capul, ce sa faci decat sa dovedesti cat esti de proasta. Asta daca nu posteaza stavridul, care e la fel de prost......

Control la cap trebuie sa isi faca cei care sug pula pe bani, adica tu, eu unul am alta ocupatie, si fac control medicat trimestrial conform politicii firmei.

voi da dovada de superioritate si nu iti voi raspunde in nici un fel negativ sau pozitiv un lucru am sa-ti spun controalele tale cred ca sunt masluite sau facute pe blat adica tu dupa atata timp imi raspunzi la o chestie total anosta pentru mine...eu am zis un simplu buna seara si tu om cu "capu" ai si sarit la gatul meu... Noapte buna

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...