irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 21, 2015 Disponibila kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 21, 2015 Disponibila kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 21, 2015 Disponibila
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 22, 2015 Disponibila kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 23, 2015 Disponibila
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Disponibila
tyma.belyi Reputație: 3 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2015 Buna irina, arati hot!! Accepti limbute si facesitting pentru mine ?
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Buna irina, arati hot!! Accepti limbute si facesitting pentru mine ? limbute da facesitting nu kiss 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2015 da facesitting de ce nu , ti-a lesinat vreunul sub fundu mare si bun ?
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 da facesitting de ce nu , ti-a lesinat vreunul sub fundu mare si bun ? hahaha nu draguta nu a lesinat nici unul pt ca nu practic asa ceva:) 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 hahaha nu draguta nu a lesinat nici unul pt ca nu practic asa ceva:) din motive personale nu accept facesiting 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2015 Dar chiar sunt curios te rog frumos explica-mi si mie de ce ? Clienti sunt multi care cauta astea , tu vrei sa raspunzi cererilor de ce nu ? Ca nu implica mare efort pentru tine , sigur putina atentie la respiratia omului sa nu-l sufoci .
tyma.belyi Reputație: 3 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2015 Esti o dulceata! Ma multumesc si cu pasarica ta delicioasa:P abia astept sa te intilnesc!! 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Dar chiar sunt curios te rog frumos explica-mi si mie de ce ? Clienti sunt multi care cauta astea , tu vrei sa raspunzi cererilor de ce nu ? Ca nu implica mare efort pentru tine , sigur putina atentie la respiratia omului sa nu-l sufoci . ideea e ca nu am inteles niciodata cum se poate excita cineva printr-o semi sufocare...asta nu inseamna ca judec pe cineva ca ar avea acest fetis kiss 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Esti o dulceata! Ma multumesc si cu pasarica ta delicioasa:P abia astept sa te intilnesc!! foarte simplu atunci suna-ma kiss
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2015 ideea e ca nu am inteles niciodata cum se poate excita cineva printr-o semi sufocare...asta nu inseamna ca judec pe cineva ca ar avea acest fetis kissDar nu sufocarea este scopul , aia e o kestie separata pe care unii o vor eu spre exmplu nu o agreez deloc imi taie pofta de tot.Ideea ca funduletul vostru asa este el facut sa stea pe doua perinite catifelate matasoase adica pe bucutzele cele rotunde si pline.Pe de alta parte omu unde-i place sa-si puna fatza si capul cand hodina ? pe niste pernitze ! asa ca atractia fetzei pentru penitzele voastre nu e chiar de mirare. Dar trebuie facuta asa cu cu drag. Acuma poate tu nu ai inspiratie dar avand in vedere ca esti aici sa faci bani ( si placere ) si asta se cauta, poate iti vine inspiratia 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Dar nu sufocarea este scopul , aia e o kestie separata pe care unii o vor eu spre exmplu nu o agreez deloc imi taie pofta de tot.Ideea ca funduletul vostru asa este el facut sa stea pe doua perinite catifelate matasoase adica pe bucutzele cele rotunde si pline.Pe de alta parte omu unde-i place sa-si puna fatza si capul cand hodina ? pe niste pernitze ! asa ca atractia fetzei pentru penitzele voastre nu e chiar de mirare. Dar trebuie facuta asa cu cu drag. Acuma poate tu nu ai inspiratie dar avand in vedere ca esti aici sa faci bani ( si placere ) si asta se cauta, poate iti vine inspiratia genial raspuns ai reusit sa-mi smulgi un zambet.... Chestia este ca nu am mai incercat oricum explicatia ta a fost destul de ok....hmmm ma voi gandi 1
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 24, 2015 Si nu iti fa griji de fetzele noastre , rezista ele la pumni nu patim nimic de la pernuzte Asa a zis si Raluca ( din SB ) ca nu face dar pana la urma a prins gustul si mi-a ndoit nasul ( si asa cam acvilin )Poate incecam daca ajung prin B 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 25, 2015 Si nu iti fa griji de fetzele noastre , rezista ele la pumni nu patim nimic de la pernuzte Asa a zis si Raluca ( din SB ) ca nu face dar pana la urma a prins gustul si mi-a ndoit nasul ( si asa cam acvilin )Poate incecam daca ajung prin B te astept cu drag 1
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 25, 2015 Disponibila cheama-ma si nu vei regreta kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 26, 2015 Disponibila pana la ora 3.00 kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 27, 2015 Buna seara disponibila pana la ora 3.00 kiss
irina.leoaik Reputație: 59 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 5, 2015 Buna seara dragilor am venit din concediu si m-am gandit sa va salut poop
panchiosu Reputație: 161 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2015 ma baiatule tu cred ca trebuie sa te duci la un control urgent la cap...nu sunt nici de etnie nici 1.60 nu am si nu stiu nici un clio galben etc cim zici tu Prapadito, eu nu am scris de rau, dar cum pe tine nu te duce capul, ce sa faci decat sa dovedesti cat esti de proasta. Asta daca nu posteaza stavridul, care e la fel de prost...... Control la cap trebuie sa isi faca cei care sug pula pe bani, adica tu, eu unul am alta ocupatie, si fac control medicat trimestrial conform politicii firmei.
irina.leoaik Reputație: 59 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 6, 2015 Prapadito, eu nu am scris de rau, dar cum pe tine nu te duce capul, ce sa faci decat sa dovedesti cat esti de proasta. Asta daca nu posteaza stavridul, care e la fel de prost...... Control la cap trebuie sa isi faca cei care sug pula pe bani, adica tu, eu unul am alta ocupatie, si fac control medicat trimestrial conform politicii firmei. voi da dovada de superioritate si nu iti voi raspunde in nici un fel negativ sau pozitiv un lucru am sa-ti spun controalele tale cred ca sunt masluite sau facute pe blat adica tu dupa atata timp imi raspunzi la o chestie total anosta pentru mine...eu am zis un simplu buna seara si tu om cu "capu" ai si sarit la gatul meu... Noapte buna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum