Sari la conținut

dupa ce ati fost prinsi la curve, ce a urmat ?

Postări Recomandate

• Telefon: nico01081987
  • Oras:pitesti
Postat
  La 28.06.2014 la 20:34, xo xo a spus:

haahahha sOBOLAN CU PEDALE

usor ca ma nenorocesti!

stilata ? sa ia din stilu si prestanta mea =))

Ai noroc ca sunt o doamna si pe deasupra mai ocrotesc si animalele ca altfel iti mai spuneam cateva vorbe.Asa ca te las sa mori, la fel ca neuronii tai...ai grija ca ultimul neuron ramas e cel ce iti spune sa nu iti faci nevoile pe strada.

• Telefon: mariusdanila24@yahoo.com
  • Oras:de gestiune
  • Telefon: mariusdanila24@yahoo.com
  • Oras:de gestiune
Postat
  La 28.06.2014 la 20:35, Nico01081987 a spus:

Sunt...cu cine merita.;)

Am auzit de mai multe ori aberatia asta pe aici.

Nu poți sa fii stilat (sau educat) doar in anumite momente sau ocazii. Ori ești ori nu ești.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat
  La 28.06.2014 la 20:38, Nico01081987 a spus:

Ai noroc ca sunt o doamna si pe deasupra mai ocrotesc si animalele ca altfel iti mai spuneam cateva vorbe.Asa ca te las sa mori, la fel ca neuronii tai...ai grija ca ultimul neuron ramas e cel ce iti spune sa nu iti faci nevoile pe strada.

eu sunt un domn, ce pula mea!

• Minus 2
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat
  La 28.06.2014 la 20:47, mariusdanger a spus:

Nu poți sa fii stilat (sau educat) doar in anumite momente sau ocazii. Ori ești ori nu ești.

agreed =))

• Oras:Bucuresti
Postat

Poti sa pari stilat pana te calca cineva pe coada. Eu sunt cel mai bun exemplu. Dar poti pacali foarte multa lume asa si sa obtii foarte multe lucruri in viata...
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat
  La 29.06.2014 la 6:22, Chris73 a spus:

Poti sa pari stilat pana te calca cineva pe coada. Eu sunt cel mai bun exemplu. Dar poti pacali foarte multa lume asa si sa obtii foarte multe lucruri in viata...

Asta se aplică in multe domenii, inclusiv inteligenta.

• Like 4
Postat

Pot fi ce vreau, cu cine vreau, cat vreau.E dreptul meu.Sunt maleabila.Cu un domn ma voi purta ca o doamna, iar cu impertinentii, nu ma voi lasa la nivelul lor dar nici ca o doamna nu ma pot purta.

• Like 1
Postat
  La 29.06.2014 la 6:22, Chris73 a spus:

Nu par,sunt...dar am spus: cu cine merita.Nu sunt cu 2 fete,doar ca ma dau dupa omul cu care intru in contac, prima data, ca a doua oara nu va mai exista;)

• Like 1
Postat
  La 29.06.2014 la 6:43, Nico01081987 a spus:

Pot fi ce vreau, cu cine vreau, cat vreau.E dreptul meu.Sunt maleabila.Cu un domn ma voi purta ca o doamna, iar cu impertinentii, nu ma voi lasa la nivelul lor dar nici ca o doamna nu ma pot purta.

Hai bre nea Nico lasa impresiile  astea si gura mica!  nu o mai copia pe Sorinica

Postat

Dar ce frumos vorbesti cu femeile bre Lomeo! Ce pretentii ai de la ele daca tu vorbesti asa? Nu te-a invatat maica-ta cum se vorbeste cu reprezentatele sexului frumos? Daca nu, atunci gura mica tu!

• Like 1
Postat
  La 29.06.2014 la 8:36, Lomeo. a spus:

Hai bre nea Nico lasa impresiile  astea si gura mica!  nu o mai copia pe Sorinica

Tari astea...Nu imi aduc aminte sa te fi bagat in seama...asa ca stii tu pe cine omori cu indiferenta;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...