Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 30, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 30, 2014 M-am gandit sa deschid acest topic pt cei care vreau sa reaminteasca de o persoana pe care o admira si o respecta in mod exceptional Incep eu cu Sonny Barger http://www.youtube.com/watch?v=x6TShqO0QFs Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 30, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 30, 2014 Frate Fredo, cu tot respectul - avand in vedere anumite aspecte din ideologia Hell's Angels, poate ca puteai alege un clip al carui autor sa fi stiut sa scrie corect in engleza "tribute"... Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 30, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Frate Fredo, cu tot respectul - avand in vedere anumite aspecte din ideologia Hell's Angels, poate ca puteai alege un clip al carui autor sa fi stiut sa scrie corect in engleza "tribute"... Ala care a pus video-ul este neamt si nemtii sunt o catastrofa la engleza , la ei doar germana conteaza Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 30, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 30, 2014 Ala care a pus video-ul este neamt si nemtii sunt o catastrofa la engleza , la ei doar germana conteaza +1 to that. N-am legaturi etnice, dar am vizitat de cateva ori Germania si am observat si eu chestia asta. A trebuit sa ma descurc cu putina germana ruginita pe care o mai stiu din liceu, chiar si in cele mai publice locuri. Asadar, de acord... 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 30, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Mai 30, 2014 Aici un interviu interesant Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Mai 31, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Mai 31, 2014 Un mare exemplu (Freddie) pentru "vedetele" contemporane:https://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU 2 Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Un mare exemplu (Freddie) pentru "vedetele" contemporane:https://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdUDe acord 100% personalitate +voce 10+ Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Jimi Hendrix Tribute Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 31, 2014 ba eu inca incerc sa-mi dau seama daca fredo asta e nebun sau se preface? sau saracu nici macar nu-si da seama? mi-e mila de el.. 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Ala care a pus video-ul este neamt si nemtii sunt o catastrofa la engleza , la ei doar germana conteaza =)) 2 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Kurt Cobain 1967-1994 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum