xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 31, 2014 pe acest forum ,prieten il am pe @xoxo acasa ,pe Azorel boss, mi-e mila de tine
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 31, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 31, 2014 @xoxo,accepti CIM? 2
iolanda Reputație: 115 Postat Mai 31, 2014 Postat Mai 31, 2014 astepti raspuns?cred ca i-a ramas in gat...
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 31, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 31, 2014 da...prieteni sa ai putini si bunidin pacate asa se intampla cand nu ai intuitie in ai alege
fanebabane Reputație: -446 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2014 ai sufletul amar in tine si acru sefule..si esti o persoana violenta recunoaste Cum? Nu stiai?!? Iote! https://www.youtube.com/watch?v=tVVEe2h5OII
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 1, 2014 Mi-e mila de unii dintre voi, cei de pe aici... pacat ca nu sunteti capabili de mai mult de atat... macar vorbiti si voi mai civilizat!... Postat Ieri, 22:25sau in a-i pastra Iolanda, "a fi prieten cu cineva" reprezinta un lucru foarte mare pentru lumea asta. "A fi prieten adevarat" reprezinta un lucru care nu se poate explica nici in 1000 de cuvinte.
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iunie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 1, 2014 Mi-e mila de unii dintre voi, cei de pe aici... pacat ca nu sunteti capabili de mai mult de atat... macar vorbiti si voi mai civilizat!... Iolanda, "a fi prieten cu cineva" reprezinta un lucru foarte mare pentru lumea asta. "A fi prieten adevarat" reprezinta un lucru care nu se poate explica nici in 1000 de cuvinte. 1
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 Mi-e mila de unii dintre voi, cei de pe aici... pacat ca nu sunteti capabili de mai mult de atat... macar vorbiti si voi mai civilizat!... Iolanda, "a fi prieten cu cineva" reprezinta un lucru foarte mare pentru lumea asta. "A fi prieten adevarat" reprezinta un lucru care nu se poate explica nici in 1000 de cuvinte. nu cred ca poti defini in cuvinte o prietenie adevarata,asa ca ma abtin,totusi daca tu ai intalnit persoane ce le poti numi prieteni adevarati,bravo,esti un norocos,in zilele noastre prietenia se plateste mai devreme sau mai tarziu cred ca am vb civilizat...zic si eu,nu am jignit pe nimeni,mi-am spus pur si simplu parerea... 3
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 1, 2014 in zilele noastre prietenia se plateste mai devreme sau mai tarziu Aceea nu este prietenie adevarata! In zilele noastre, prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana... N-ai jignit pe nimeni, oricine are dreptul la opinie... Nu sunt asa norocos precum crezi!
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 Aceea nu este prietenie adevarata! In zilele noastre, prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana... N-ai jignit pe nimeni, oricine are dreptul la opinie... Nu sunt asa norocos precum crezi!in cazul asta cred ca am prea multe degete la o mana ha ha ha...pup
andreea_good Reputație: 2383 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 1, 2014 Iolanda, eu cred în sinea mea că ai avut o perioadă mai puțin bună. Jumătate din posturile tale au fost scrise weekendul acesta sub aceeași tonalitate în 2 peri. Nemulțumită de orice dar tu ești zâmbitoare și ți se rupe.Atitudinea aceasta de eternă nemulțumire și coloană vertebrală te poate ajuta temporar să fii țapănă/puternică dar nu-ți face o zi de mâine mai fericită.că bărbații-s mitocani, că viața-i grea, că lumea-i rea, că pula-i mică. Dă-le dreq! Bea un vin, ia o pauză, vezi un film inspirațional și vei vedea lumea altfel! Dacă duci o viață orientată pe câștig financiar în care a avea prieteni înseamnă mai mult: "să mă ajute/ să-l ajut", "să-mi dea bani/să-i dau bani" când avem nevoie.O prietenie înseamnă mai mult. Să te cheme o prietenă pe o bancă să asculți cu ea murmurul orașului și să renunți la clienți, pe ziua respectivă, pentru a-i îndeplini acest mic capriciu. Ai face asta? 1
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 Iolanda, eu cred în sinea mea că ai avut o perioadă mai puțin bună. Jumătate din posturile tale au fost scrise weekendul acesta sub aceeași tonalitate în 2 peri. Nemulțumită de orice dar tu ești zâmbitoare și ți se rupe.Atitudinea aceasta de eternă nemulțumire și coloană vertebrală te poate ajuta temporar să fii țapănă/puternică dar nu-ți face o zi de mâine mai fericită.că bărbații-s mitocani, că viața-i grea, că lumea-i rea, că pula-i mică. Dă-le dreq! Bea un vin, ia o pauză, vezi un film inspirațional și vei vedea lumea altfel! Dacă duci o viață orientată pe câștig financiar în care a avea prieteni înseamnă mai mult: "să mă ajute/ să-l ajut", "să-mi dea bani/să-i dau bani" când avem nevoie.O prietenie înseamnă mai mult. Să te cheme o prietenă pe o bancă să asculți cu ea murmurul orașului și să renunți la clienți, pe ziua respectivă, pentru a-i îndeplini acest mic capriciu. Ai face asta?ok,poate nu m-am facut inteleasain primul rand st foarte relaxata,st pur si simpul opiniile mele si modul meu de a gandi,nu am vrut si nu vreau sa dau in nimeni,in momentul de fata st ok,am avut perioade foarte proaste si foarte grele dar stiu singura sa ma ridic si sa merg mai departe,imi sustin parerea,in ziua de azi e foarte greu aproape imposibil sa intalnesti oameni pe care te poti baza si nu la bani ma refer,...vorbe,fapte,gesturiasa st eu mai neincrezatoare in oameni,crede-ma ca de multe ori e mai bine sa fi precaut decat sa iti para rauin viata mai bine faci ceea ce simti si ceea ce intuiesti fara a asculta parerile altora,mai bine vorbesti si te descarci in fata unei persoane necunoscute si neapropiate tie decat unui asa zis prieten...in fine fiecare face ce vrea si ce crede de cuviinta cu viata lui si fiecare accepta pe cine vrea pe langa el,,,
randunica Reputație: 6350 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2014 in cazul asta cred ca am prea multe degete la o mana ha ha ha...puptu nu esti colega mea de banca din liceu?parca te cunosc de undeva... :kiss3fata merci ca ma lasai sa copiez dupa tine la chimie..mereu ma lasa diriga noastra corigenta. ce m-as fi facut fara tine!!
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 tu nu esti colega mea de banca din liceu?parca te cunosc de undeva... :kiss3fata merci ca ma lasai sa copiez dupa tine la chimie..mereu ma lasa diriga noastra corigenta. ce m-as fi facut fara tine!!da da eu sunt....pup
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 da..pacat ca nu am invatat cum sa fac o boma ha ha ha
randunica Reputație: 6350 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2014 da da eu sunt....pupce ma bucur!! da..pacat ca nu am invatat cum sa fac o boma ha ha halasa ca ai invatat tu altfel de chimie..nu erai degeaba in TOP! si nici prima la Olimpiada de chimie pe municipiu
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 ce ma bucur!! lasa ca ai invatat tu altfel de chimie..nu erai degeaba in TOP! si nici prima la Olimpiada de chimie pe municipiuha ha ha fir-ar el de top,auzi vezi ca te am si in lista de mes,o sa intru sa iti las un nr de tel poate iesim pe undeva,m-am mai intalnit cu cineva din liceu zilele trecute
6666 Reputație: 78 Postat Iunie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 1, 2014 ok,poate nu m-am facut inteleasain primul rand st foarte relaxata,st pur si simpul opiniile mele si modul meu de a gandi,nu am vrut si nu vreau sa dau in nimeni,in momentul de fata st ok,am avut perioade foarte proaste si foarte grele dar stiu singura sa ma ridic si sa merg mai departe,imi sustin parerea,in ziua de azi e foarte greu aproape imposibil sa intalnesti oameni pe care te poti baza si nu la bani ma refer,...vorbe,fapte,gesturiasa st eu mai neincrezatoare in oameni,crede-ma ca de multe ori e mai bine sa fi precaut decat sa iti para rauin viata mai bine faci ceea ce simti si ceea ce intuiesti fara a asculta parerile altora,mai bine vorbesti si te descarci in fata unei persoane necunoscute si neapropiate tie decat unui asa zis prieten...in fine fiecare face ce vrea si ce crede de cuviinta cu viata lui si fiecare accepta pe cine vrea pe langa el,,,Peste 50 de ani crede-ma nu mai am nici un prieten adevarat (adica lipsit de interes) asa ca daca tu ai mai multi ai grija de ei , deoarece cu trecerea anilor vor fi tot mai putini !!!
omul bun Reputație: 10 Postat Iunie 1, 2014 Oras:peste tot acasa Oras:peste tot acasa Postat Iunie 1, 2014 ok,poate nu m-am facut inteleasain primul rand st foarte relaxata,st pur si simpul opiniile mele si modul meu de a gandi,nu am vrut si nu vreau sa dau in nimeni,in momentul de fata st ok,am avut perioade foarte proaste si foarte grele dar stiu singura sa ma ridic si sa merg mai departe,imi sustin parerea,in ziua de azi e foarte greu aproape imposibil sa intalnesti oameni pe care te poti baza si nu la bani ma refer,...vorbe,fapte,gesturiasa st eu mai neincrezatoare in oameni,crede-ma ca de multe ori e mai bine sa fi precaut decat sa iti para rauin viata mai bine faci ceea ce simti si ceea ce intuiesti fara a asculta parerile altora,mai bine vorbesti si te descarci in fata unei persoane necunoscute si neapropiate tie decat unui asa zis prieten...in fine fiecare face ce vrea si ce crede de cuviinta cu viata lui si fiecare accepta pe cine vrea pe langa el,,, Din fericire nu am inteles nimic din postarea ta ( Citeste-o si tu si spune-mi ce ai inteles.
randunica Reputație: 6350 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2014 ha ha ha fir-ar el de top,auzi vezi ca te am si in lista de mes,o sa intru sa iti las un nr de tel poate iesim pe undeva,m-am mai intalnit cu cineva din liceu zilele trecute :laugh2 si eu m-am intalnit cu cineva din liceu..era sa ma calce cu masina pe trecerea de pietoni :laugh2 . iti povestesc eu cand ma suni :laugh2
iolanda Reputație: 115 Postat Iunie 1, 2014 Postat Iunie 1, 2014 :laugh2 si eu m-am intalnit cu cineva din liceu..era sa ma calce cu masina pe trecerea de pietoni :laugh2 . iti povestesc eu cand ma suni :laugh2HA HA HA sper ca nu aceeasi persoana cu care m-am intalnit eu in trafic i-am zis ceva de dulce dupa care l-am recunoscut
randunica Reputație: 6350 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2014 HA HA HA sper ca nu aceeasi persoana cu care m-am intalnit eu in trafic i-am zis ceva de dulce dupa care l-am recunoscuthabar n-am daca e aceeasi :laugh2
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 1, 2014 in cazul asta cred ca am prea multe degete la o mana ha ha ha...pup si eu te Las' ca-i bine sa fii norocoasa. Sa dea Domnul ca toti sa avem parte de acest noroc... Viata e mult prea scurta si merita traita din plin!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum