Manu23 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2011 Postat Martie 1, 2011 Aici sunt cateva fotografii cu mine!http://intimitate.ro/index.php?page=preview_profile Buna, nu ma lasa sa accesez linkul. Spune-mi te rog id-ul pe intimitate. MC
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 1, 2011 Postat Martie 1, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061
Manu23 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2011 Postat Martie 1, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061MC PUTZULICA
johnco2 Reputație: 2 Postat Martie 2, 2011 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 2, 2011 Superba CARINA!!! Pozele reusite
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2011 Postat Martie 2, 2011 Superba CARINA!!! Pozele reusiteMersi frumos!
pomelo Reputație: 0 Postat Martie 2, 2011 Postat Martie 2, 2011 Foarte frumoasa si sexy! Este f buna ideea cu pozele pe forum!
badboy.200924 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2011 Postat Martie 2, 2011 FrumosPoate vorbim pe messsucces in toate
Robert04 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2011 Postat Martie 2, 2011 Frumoasa si Sexy! ; 0749384780 - Asta-i numarul Karinei, nu?
Vizitator Moisescu Reputație: 0 Postat Martie 10, 2011 Postat Martie 10, 2011 Cine ma ajuta si pe mine cu id-ul Carinei?Multumesc!
cristy22 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2011 Postat Martie 10, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061Acest utilizator nu exista.Este posibil ca link-ul pe care ati apasat sa fie gresit sau persoana respectiva sa fi sters contul intre timp.MC PUTZULICA
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 10, 2011 Postat Martie 10, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061Acest utilizator nu exista.Este posibil ca link-ul pe care ati apasat sa fie gresit sau persoana respectiva sa fi sters contul intre timp.MC PUTZULICADude, ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2011 Postat Martie 10, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061Acest utilizator nu exista.Este posibil ca link-ul pe care ati apasat sa fie gresit sau persoana respectiva sa fi sters contul intre timp.MC PUTZULICADude' date=' ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.[/quote']Mersi mult putzulica!
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 11, 2011 Postat Martie 11, 2011 Ramai datoare Karina....Link-ul e asta : http://intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=145061Acest utilizator nu exista.Este posibil ca link-ul pe care ati apasat sa fie gresit sau persoana respectiva sa fi sters contul intre timp.MC PUTZULICADude' date=' ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.[/quote']Mersi mult putzulica!Pai... te astept la mine sa-mi multumesti, nu?
Vizitator schwarzy Reputație: 0 Postat Martie 11, 2011 Postat Martie 11, 2011 Acest utilizator nu exista.Este posibil ca link-ul pe care ati apasat sa fie gresit sau persoana respectiva sa fi sters contul intre timp.MC PUTZULICADude' date=' ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.[/quote']Mersi mult putzulica!Pai... te astept la mine sa-mi multumesti, nu? Gratis, ca sa mai scrie de tine )
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 11, 2011 Postat Martie 11, 2011 Dude' date=' ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.[/quote']Mersi mult putzulica!Pai... te astept la mine sa-mi multumesti, nu? Gratis, ca sa mai scrie de tine )Gratis in nici un caz dar ar putea face un discount. Sau o promotie gen "la trei ore o muie gratis"...Oricum nu va mai zic nimic din intimitati
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Dude' date=' ori una ori alta sau nu stii sa citesti? Sau vroiai toata pagina?Ok, ramai datoare din nou Karina !Vrei sa stii cum e? E subtirica, piele fina, par lung (la origini saten dar se mai vopseste) craci lungi si subtiri, fund bombat si apetisant, cap mic, ochi mari, stramta rau in pasarica, buna la oral (pacat de prezervativ). Daca iei un numar si e ptr prima oara te fute de nu stii ce-i cu tine. realizezi abia dupa ce-a plecat ca tigara a durat mai mult... dar esti fericit ca nu mai ai nimic in ooDaca ma intrebi pe mine ti-as spune sa te duci cu incredere prima oara. Si sa te comporti frumos. Daca iesi nesatisfacut... e o eroare.[/quote']Mersi mult putzulica!Pai... te astept la mine sa-mi multumesti, nu? Gratis, ca sa mai scrie de tine )Gratis in nici un caz dar ar putea face un discount. Sau o promotie gen "la trei ore o muie gratis"...Oricum nu va mai zic nimic din intimitati Discount mai mare decat acum nu mai fac...eu zic ca este rezonabil 200 ron/ora si 150 ron/nr...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Carina, care este id-ul de mess?
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Carina' date=' care este id-ul de mess?[/quote'][email protected]
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Mersi mult putzulica!Pai... te astept la mine sa-mi multumesti' date=' nu? [/quote']Gratis, ca sa mai scrie de tine )Gratis in nici un caz dar ar putea face un discount. Sau o promotie gen "la trei ore o muie gratis"...Oricum nu va mai zic nimic din intimitati Discount mai mare decat acum nu mai fac...eu zic ca este rezonabil 200 ron/ora si 150 ron/nr...Da, e rezonabil cel la ora. Sa te astept diseara dupa 8 ?
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Pai... te astept la mine sa-mi multumesti' date=' nu? [/quote']Gratis, ca sa mai scrie de tine )Gratis in nici un caz dar ar putea face un discount. Sau o promotie gen "la trei ore o muie gratis"...Oricum nu va mai zic nimic din intimitati Discount mai mare decat acum nu mai fac...eu zic ca este rezonabil 200 ron/ora si 150 ron/nr...Da, e rezonabil cel la ora. Sa te astept diseara dupa 8 ? Suna-ma ca e mai usor! Si vb!
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Gratis' date=' ca sa mai scrie de tine )[/quote']Gratis in nici un caz dar ar putea face un discount. Sau o promotie gen "la trei ore o muie gratis"...Oricum nu va mai zic nimic din intimitati Discount mai mare decat acum nu mai fac...eu zic ca este rezonabil 200 ron/ora si 150 ron/nr...Da, e rezonabil cel la ora. Sa te astept diseara dupa 8 ? Suna-ma ca e mai usor! Si vb!Si pentru ca v-am zis ca nu mai zic din intimitati, nu veti sti daca am sunat-o sau nu (sic)
Vizitator schwarzy Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Astea sunt texte de gradinita. Credeam ca te-ai maturizat!
Vizitator putzulica Reputație: 0 Postat Martie 12, 2011 Postat Martie 12, 2011 Astea sunt texte de gradinita. Credeam ca te-ai maturizat!In spiritul textelor de gradinita... iti raspund: eu? niciodata!
raducatalin32 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2011 Postat Martie 15, 2011 Karina,am o rugaminte la tine,ai putea sa imi trimiti pozele tale pe mail?(nud prefer,sa iti vad clar dotarile)
carina92 Reputație: 0 Postat Martie 16, 2011 Postat Martie 16, 2011 Karina' date='am o rugaminte la tine,ai putea sa imi trimiti pozele tale pe mail?(nud prefer,sa iti vad clar dotarile)[/quote']Nu trimit poze! Mai ales nud!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum