sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Se apropie....ziua destrabalarii , 12 iunie 2014 Odata face Sorina 35ani Am gasit vila, luni ajung acasa si as vrea sa ma duc sa o vad, are tot ce trebuie: camere, curte, gratar, muzica, ne pune si o piscina gonflabila pentru cine vrea bronz sau balaceala (eu vreau )....ce sa mai, avem tot ce ne trebuie Am sa postez inca o data lista cu invitati, as vrea daca se poate sa imi si confirmati sau sa imi infirmati prezenta dvs Baieti:Magic BlueRobertoPiconOlyAfriqLegolasfotbalistulEufloLeonidasXoxoMk23KuzakelooDeep RiverJackBlackBeraruII. Fete:DeeanaIrinaMichelleLauraLoryMirela (daca o gasim)Maya mea cu ochii albastri, nu alta Maya de p-aiciAna (a fost colega cu mine la un moment dat pe la Camera de Comert)ElisaAndreutzaInnaErikaSera Tina Daca/cine este interesat sa ne onoreze cu prezenta, poate posta aici si, in functie de parerea tuturor invitatilor, hotaram daca este ok sau nu ... Link spre comentariu
Negruta Reputație: 9 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Pisicuts vreau divortu rsti gaozar..de ce stergi topicurile deschise de mine ma gaozare o sa infectez forumul si o sa te disper ..sa fii mai disperat decat esti..vreau ban gaozare Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 31, 2014 george, baiatul cu duba, nu e invitat? Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Mai 31, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Mai 31, 2014 La multi ani! Petrecere frumoasa. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Mai 31, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 31, 2014 Cred ca o sa vin si eu Sorina daca ajung acasa. O sa ma dau drept brotacelu90, scrat sau alt dusman. 4 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 31, 2014 Pe...cuplul anului nu l.ai invitat ??? Sau ispita este prea mare pentru ei. .. Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Mai 31, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Mai 31, 2014 it's my partyhttp://www.youtube.com/watch?v=XsYJyVEUaC4it's my orgyhttp://www.youtube.com/watch?v=9fZcLG3xl8I Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Cred ca o sa vin si eu Sorina daca ajung acasa. O sa ma dau drept brotacelu90, scrat sau alt dusman.Foarte tare! Sorina, sa activam antenele de depistat Pisicuts-ul ))) 1 5 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 31, 2014 Slaba lista putini prieteni ai ! Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 De obicei, oamenii au 1-2 prieteni adevarati... si multi amici/cunoscuti 1 5 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 31, 2014 De obicei, oamenii au 1-2 prieteni adevarati... si multi amici/cunoscuti Cum le stii tu pe toate probabil in Bucuresti da, aici e alceva blue eyes ,vrei sa ii cunsti prienenii lui Fredo ? ,mai bine nu ! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 31, 2014 il cunosti pe mishu foarfeca? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 31, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 HmmmPetrecere privata anuntata public... Nu-mi dau seama ce fac cu asta, sa invidiez oare? Neeee, nu prea imi vine... Petrecere placuta! 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 31, 2014 il cunosti pe mishu foarfeca?Chiar nu vezi ca nu te baga Fredo in seama ,chiar asa de rau te doare ? zi ca poate te pot ajuta cu ceva Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Mai 31, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Mai 31, 2014 HmmmPetrecere privata anuntata public... Nu-mi dau seama ce fac cu asta, sa invidiez oare? Pai daca nu era publica nu mai era nimic deosebit, ceva "valuri" trebuia sa fie facute pe forum doar gaina cand oua, canta Si mai e si tocmai pe 12... o sa se scrie sute de posturi pe tema asta. Oricum distractie placuta, daca se aduna jumatate din lista o sa iasa bine. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Mai 31, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 31, 2014 Foarte tare! Sorina, sa activam antenele de depistat Pisicuts-ul ))) 3 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 31, 2014 http://viral.videomix.ro/musulmanii-intotdeuna-se-tin-de-nebunii-76061.htm Link spre comentariu
ambalaj Reputație: 0 Postat Mai 31, 2014 Telefon: referatulmeu Oras:Bucuresti Telefon: referatulmeu Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Ţinuta este obligatorie? Bineînţeles, exceptând-o pe cea morală.. Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Mai 31, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Mai 31, 2014 Foarte tare! Sorina, sa activam antenele de depistat Pisicuts-ul ))) Amagitil cu un soricel. :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Cred ca o sa vin si eu Sorina daca ajung acasa. O sa ma dau drept brotacelu90, scrat sau alt dusman. Super! Oricum iti voi trimite adresa prin PM si, daca nu reusesti sa ajungi, astept un buchet de flori de la tine Sa curga sampaniaaaaaa @Futacios-man, imi pare rau, dar nu mai pot edita primul post. Te rog sa te consideri printre invitati, evident, daca ai aceasta placere Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Se apropie....ziua destrabalarii , 12 iunie 2014 Odata face Sorina 35ani Am gasit vila, luni ajung acasa si as vrea sa ma duc sa o vad, are tot ce trebuie: camere, curte, gratar, muzica, ne pune si o piscina gonflabila pentru cine vrea bronz sau balaceala (eu vreau )....ce sa mai, avem tot ce ne trebuie Am sa postez inca o data lista cu invitati, as vrea daca se poate sa imi si confirmati sau sa imi infirmati prezenta dvs Baieti: Magic BlueRobertoPiconOlyAfriqLegolasfotbalistulEufloLeonidasXoxoMk23KuzakelooDeep RiverJackBlackBeraruII. Fete:DeeanaIrinaMichelleLauraLoryMirela (daca o gasim)Maya mea cu ochii albastri, nu alta Maya de p-aiciAna (a fost colega cu mine la un moment dat pe la Camera de Comert)ElisaAndreutzaInnaErikaSera Tina Daca/cine este interesat sa ne onoreze cu prezenta, poate posta aici si, in functie de parerea tuturor invitatilor, hotaram daca este ok sau nu ...Buna Sorina, Multumim frumos pentru invitatie, venim eu si Lory Te pup 2 Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Dai un plin de motorina si iti asigur show , iesit din tort , strip ))))))))))) Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Mai 31, 2014 La multi ani si sa ramai mereu tanara. Se apropie....ziua destrabalarii , 12 iunie 2014 Odata face Sorina 35ani Link spre comentariu
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 31, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Partajează Postat Mai 31, 2014 @mariusdanger ,esty prost rau 1 Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Mai 31, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Mai 31, 2014 @mariusdanger ,esty prost rau :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum