Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Intotdeauna le nimeresc, nu de multe ori, dar destul de des Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Poate e draguta Sorina si face si un DVD cu ce se intampla p'acolo si-l scoate pe piata, la cata invidie a starnit p'acilea sigur face niste banuti, macar amortizeaza investitia i petrecerea in cauza )))) Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 Hmm....conform listei as chema in locul tau si cativa baieti de la BGS si vreo doi psihologi (pana iti iei tu diploma). Asa....pentru persoanele care s-ar parui, cat si pentru cele care ar prefera sa se evite elegant . 2 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 maaai, cum era vorba aia de duh "make sex not war"baieti de la BGS cre'ca i-ar utiliza Sorina, iar psihologii i-ar consilia pe ceilalti baieti cat timp fata e cu aia de la BGS Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 sa ma scuze foarte tare Sorinuca de alterarea seriozitatii topic-ului, sunt insa lovit de plictiseala, si ma manifest ca atare, deci cer iertare anticipat .... pastram totusi bunul simti Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 Iar Irina, Andreiutza si Inna l-ar ineca in piscina pe xoxo (de exemplu) - Xoxo da-i cu toate trei (gherlan, Million si care mai era) sa ai bariera de protectie sa nu se poata apropia 1 Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Iunie 1, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am incercat sa ma abtin , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune..E ceva perfect normal, e lumea in care se invarate si traieste si o parte din prieteni vin de acolo.Cel mai probabil lista contine doar utilizatori prezenti pe forum insa logic o sa mai fie si alte persoane invitate care nu sunt pe forum si evident nu are rost sa fie mentionate aici.Cu toti daca am organiza o astfel de petrecere am chema si o parte din colegii de munca, tot asa si in cazul ei. Petrecere frumoasa! 1 Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am incercat sa ma abtin , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune..banu frate ....banu....ce face el din om....offff Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 Iar Irina, Andreiutza si Inna l-ar ineca in piscina pe xoxo (de exemplu) - Xoxo da-i cu toate trei (gherlan, Million si care mai era) sa ai bariera de protectie sa nu se poata apropia hermes Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Iar Irina, Andreiutza si Inna l-ar ineca in piscina pe xoxo (de exemplu) - Xoxo da-i cu toate trei (gherlan, Million si care mai era) sa ai bariera de protectie sa nu se poata apropia Doamne fereste, poate il si violeaza Sunt de o salbaticie iesita din comun, mai ales Inna Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 hermes Exact cum zici.....Herpes, Burlan si Lingou' Doamne fereste, poate il si violeaza :Sunt de o salbaticie iesita din comun, mai ales Inna Viol, viol....da sa fie si viu cand il violeaza Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Hmmmm, nu am absolut niciun dubiu, ca la petrecerea mea vor fi exclusiv domni si doamne Evident, ca este gandita treaba Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 PUTEREA.jpg Pfuaa.....Millionu' nu este Intens....zece puncte minus 1 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Cum am zis eu, numai domni si doamne, vor sta la masa, pe muteste, se vor ospata, vor bea numai apa plata cu lamaie si vor discuta platitudini ) Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 Si inca ceva nene....vezi ca esti cam nehotarat. Un Boss determinat are trei parfumuri in arsenal - pentru restul exista testere.Care trei? Iti zice fratele mai mare acuma : unul de munca (ciordeles, vandut mobile la colt de strada....dastilea ), unu' de ocazii (cand stii ca vine mascatii), si unu' de vrajeala (pentru vecina care vinde flori in piata) 2 Link spre comentariu
andreutza21 Reputație: 391 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Iar Irina, Andreiutza si Inna l-ar ineca in piscina pe xoxo (de exemplu) - Xoxo da-i cu toate trei (gherlan, Million si care mai era) sa ai bariera de protectie sa nu se poata apropia il mananc :laugh2 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 il mananc :laugh2 Millionu' si Hermes-ul sunt ok.....dar de la Gherlan sigur ti se apleaca Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu cred cabaiatu' ala se bucura ) acuma se gandeste de unde il maNANCA ) Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu cred cabaiatu' ala se bucura ) acuma se gandeste de unde il maNANCA ) esti cumva ruda cu fredo ? Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu cred cabaiatu' ala se bucura ) acuma se gandeste de unde il maNANCA ) Replica ofensiva in 3, 2, 1 (xoxo nu ma dezamagi!) Link spre comentariu
georgica.fara.frica Reputație: 2 Postat Iunie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am incercat sa ma abtin , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune.. Bambu, cam cata viata personala mai poti avea in momentul in care lucrezi zi lumina, iar unele fete lucreaza si noaptea si in weekend ? Si nu ma refer la Sorina, ci la toate fetele care au facut din asta o meserie si carora mai mereu nu le ajung banii. Disimularea este cea mai potrivita solutie cand nu ai optiuni mai bune. Chiar si tu insuti te crezi cand esti ipocrit autentic. Fetele n-au timp intre doua puli sa se mai uite si-n interiorul lor sa vada daca mai exista ceva real. Cand s-or uita, oricum e prea tarliu. Vai, dar ce-mi mai place viata asta ! La multi ani, Sorino....Apropo, te tii belea la varsta ta, fatooo.. 1 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Neeee, ce ruda, dar ce ? nu se bucura ? eu m-as bucura sa fie vorba de fete, zau asa ? adica acuma saracutul nu se ascunde prin ceva colt de amera ;00 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Fiecare om isi traieste viata pe care si-a ales-o, cine suntem noi sa le judecam pe fete. Noi mergem la ele si, intre doua domnisoare ce vedem ? ca ne inselam sotia sau prietena (eu n'am sunt mandru sa fiu haiduc) dar altii. Sa ne vedem intai barna din propriul ochi si apoi paiul din ochiul altora. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum