mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 15, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 15, 2014 Oricum cat retard pe metru patrat imi e dat sa vad, ma intreb cateodata daca mai avem sanse ca natie... renunta la oglinzi 1 Link spre comentariu
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 15, 2014 Oras:lul Oras:lul Partajează Postat Iunie 15, 2014 Eu I as fi zis sa mai iasa din casa Link spre comentariu
Speedy69 Reputație: 48 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2014 In general sunt mai distrus asa la creierii capului, si nici nu prea am bani. Nu prea a mers cu cersitul zilele astea, ca a cam plouat afara si... Si de aia caut pizda moca... M-am rugat de ele de zeci de ori, stii cate scrisori le-am scris? Oricum cat retard pe metru patrat imi e dat sa vad, ma intreb cateodata daca mai avem sanse ca natie...Sunt convins ca esti primul înscris in concursul randunicii. Poate,poate pica ceva. 😜 Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Iunie 15, 2014 recunosc, am fost "omul cu gratarul" multumesc Sorinei si celorlalti petrecareti ... intr-adevar, fetele au fost foarte haioase ... iar la ce a spus Alex1969... il adaugam si pe COFETARUL Deep River, care a facut cele mai bune prajituri D-alea rulate-n OCB-uri ? Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2014 Erau in foi de vita Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 15, 2014 D-alea rulate-n OCB-uri ? ce ocb-uri ba drogatule ? 1 2 Link spre comentariu
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Partajează Postat Iunie 15, 2014 Salut takaiama, scuze ca te intreb dar cine plm esti? Nu de alta dar sa stiu cui bag pula nevertebrata in gat. E Deep River si merita mai mult decat o nevertebrata in gat , chiar o teava de tanc in rect ! Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 15, 2014 E Deep River si merita mai mult decat o nevertebrata in gat , chiar o teava de tanc in rect !Ai mâncat la Mec azi? Link spre comentariu
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Partajează Postat Iunie 15, 2014 Ai mâncat la Mec azi? Nu am mancat un Somon file la Balea lac 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 15, 2014 Nu am mancat un Somon file la Balea lac Cu virgulă dupa Nu? 1 Link spre comentariu
Fredo Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Weimar Republic Oras:Weimar Republic Partajează Postat Iunie 15, 2014 Cu virgulă dupa Nu? Cam multe vrei la ora asta bine macar ca vad literele la tastatura si le disting Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2014 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 15, 2014 Cam multe vrei la ora asta bine macar ca vad literele la tastatura si le distingPăi fără virgula aia,scuză-mă,îmi pari a fi leșinat de foame Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2014 1 Link spre comentariu
dau in bot Reputație: 7 Postat Iunie 16, 2014 Oras:tagadau Oras:tagadau Partajează Postat Iunie 16, 2014 Sunt prea plictisit sa citesc tot,cine ma incanta cu un scurt rezuma?/Cine a fost prezent ,cine nu? Ceva impresii mai la cald?Laulica,fata, ai tras teapa? Link spre comentariu
alex1969 Reputație: 530 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2014 Curiosi sunt unii oameni Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 16, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 16, 2014 rezumat: numai curve si pomanagii Link spre comentariu
midas Reputație: 1187 Postat Iunie 16, 2014 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Iunie 16, 2014 rezumat: numai curve si pomanagii Traducere: femei cu atitudine și domni distinși 1 Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 16, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 16, 2014 sugatoare si aplaudaci Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Curiosi sunt unii oameni Tipic romanesc. Pe toti ii cheama Dabija. Link spre comentariu
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Partajează Postat Iunie 16, 2014 Eu I as fi zis sa mai iasa din casa corect, la sfârșit, Împărăția Cerurilor (care e in noi) va fi luată cu asalt (la Sorina4u mă refeream) Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 16, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 16, 2014 Tipic romanesc. Pe toti ii cheama Dabija. sper ca nu te gandesti la vreun tigan d-ala de e "prietenul/iubitul/protectorul vostru al curvelor", cand zici Dabija Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2014 Eu sper ca doar faci pe prostul si interesa(n)tul, dar se pare ca sper degeaba 1 Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 16, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Iunie 16, 2014 pe ce loc esti inscris la concurs? Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2014 Stai chill...nu ai concurenta la concursul de frustrare si prostie...nu ma bag intr-un concurs unde n-am nicio sansa.Alte concursuri nu cred ca te intereseaza 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum