roberto Reputație: 4138 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Merci pentru invitatie I'll be there! Let's get it on! 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Eu vin cu Irina. Si le iau si pe Andreutza si Inna in portbagaj. 1 6 Link spre comentariu
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Mai 31, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Partajează Postat Mai 31, 2014 e petrecerea de 6 saptamani? sa nu-i bagati prea multa vata-n nas lu` xoxo si sa nu-l tineti prea mult la soare ca sa impute mai rau Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 31, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 31, 2014 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 31, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 31, 2014 @Futacios-man, imi pare rau, dar nu mai pot edita primul post. Te rog sa te consideri printre invitati, evident, daca ai aceasta placere Mulțumesc pentru invitație Sorina, vin cu plăcere mai ales dacă e cu balaceala la piscina Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Va astept cu mare drag, am sa va trimit adresa exacta prin PM, zilele urmatoare. @Pisicuts, nu mai am puncte sa punctez toate confirmarile Mi-au confirmat si Michelle, Diana, Tina, Maya mea...fete numai una si una 1 Link spre comentariu
georgica.fara.frica Reputație: 2 Postat Mai 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Mai 31, 2014 Lipseste Skydiver. cat despre cuplul anului, cel mai probabil va inselati. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 31, 2014 Cuplul anului este plecat din tara.. Te asigur ca nu lipseste nimeni Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Multumesc pentru invitatie Sorina! Vin si eu cu placere Link spre comentariu
georgica.fara.frica Reputație: 2 Postat Mai 31, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Mai 31, 2014 Le-o merge bine in Grecia ? 1 Link spre comentariu
6666 Reputație: 78 Postat Mai 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 La multi ani sarbatoritei !!! iar pentru ceilalti sa va simtiti bine ! Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Iunie 1, 2014 well, ne consolam si noi cum putem (cei neinvitati) Cuplul anului este plecat din tara.. Te asigur ca nu lipseste nimeni Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Cred ca o sa vin si eu Sorina daca ajung acasa. O sa ma dau drept brotacelu90, scrat sau alt dusman.@pisicuts, eu zic sa nu te risti, sunt sigur ca unii iti vor si pielea-n batz Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 1, 2014 N.au ce.i face pisic este mafiot. ....)) 4 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat Iunie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 1, 2014 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ca sa conduci un astfel de loc... trb sa ai o inteligenta si un IQ ridicate la maxim...Trebuie sa fii mai bandit decat banditii, sa citesti in prealabil, ca la sah si sa-ti calculezi urmatoarea miscare...Deci cine subestimeaza, se inseala amarnic. Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am incercat sa ma abtin , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune.. 5 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ziua a fost specificata pe 13 sau 15, ma rog, petrecerea este pe 12, deci se combina placutul cu utilul... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Pffff, nu mai scriu, acum cica sunt invidioasa...Ma doare nicaieri, nu am organizat petreceri pana acum si nu am de gand.Limitata e lumea...Va las.O zi frumoasa! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 1, 2014 si bic.c unde e?fara el e pustiu Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu vin cu Irina. Si le iau si pe Andreutza si Inna in portbagaj.Cum sa-mi bagi prietenele in portbagaj?Mai bine conduc eu si stai tu in spate cu fetele..sa te agite pana la destinatie ) Mulțumesc pentru invitație Sorina, vin cu plăcere mai ales dacă e cu balaceala la piscina ce ma bucur :kiss3 Sorina, cum de te-ai gandit tocmai JOI?!?!??!PLM PLM... :slap2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am incercat sa ma abtin , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune..o serbeaza de doua ori.o data cu cei de pe forum si o data cu cei din viata personala. nu le amesteca! Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 1, 2014 Hai mai, nu faceti misto de petrecerea fetei, fiecare petrece cu cine vrea, uneori niste oameni cunoscuti online si apoi adusi offline se dovedesc mult mai merituosi decat decat unii pe care-i poti stii de-o viata. Roade invidia deh .... recunosc, m-ar roade si pe mine. Daca cineva mai doreste si mai pofteste, sa mai faca si altii petreceri in alte orase .... Cat despre ce-o sa fie acoloooo, wow, wow .... ce sa fie, o sa stea toti la masa, fara muzica, alcool, piscina, incheiati la haine pana in gat si vor discuta dspre politica .... am nimerit Sorina ? )) La multi ani cu anticipatie ! 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Bambucha ma bucur ca m-ai ascultat si ai ramas la fel de istet cum te-am cunoscut Ziua mea este pe 15. Irina, petrecerea incepe joi, pe la pranz si se termina a doua zi, la pranz. Inca ma mai gandesc daca sa o prelungesc pe tot weekendul Apropo, cum blurez si eu niste chestii, gen tatuaje , pe poze? @Azareth, asa este, ai nimerit-o Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 1, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iunie 1, 2014 N.au ce.i face pisic este mafiot. .... ))dress code : 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum