Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Va astept cu mare drag, am sa va trimit adresa exacta prin PM, zilele urmatoare. 

@Pisicuts, nu mai am puncte sa punctez toate confirmarile :P

Mi-au confirmat si Michelle, Diana, Tina, Maya mea...fete numai una si una  :hug1

• Like 1
Link spre comentariu

Cred ca o sa vin si eu Sorina daca ajung acasa. O sa ma dau drept brotacelu90, scrat sau alt dusman.

@pisicuts, eu zic sa nu te risti, sunt sigur ca unii iti vor si pielea-n batz :laugh2 

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica

Ca sa conduci un astfel de loc... trb sa ai o inteligenta si un IQ ridicate la maxim...

Trebuie sa fii mai bandit decat banditii, sa citesti in prealabil, ca la sah si sa-ti calculezi urmatoarea miscare...

Deci cine subestimeaza, se inseala amarnic.

:hihat

Link spre comentariu

Am incercat sa ma abtin  , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal  , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune..

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu vin cu Irina. Si le iau si pe Andreutza si Inna in portbagaj.

Cum sa-mi bagi prietenele in portbagaj?Mai bine conduc eu si stai tu in spate cu fetele..sa te agite pana la destinatie :))

Mulțumesc pentru invitație Sorina, vin cu plăcere mai ales dacă e cu balaceala la piscina :)

ce ma bucur :kiss3 :kiss3

Sorina, cum de te-ai gandit tocmai JOI?!?!??!PLM PLM... :slap2 :slap2

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am incercat sa ma abtin  , da sa moara franta , daca pot.Cam cat de singur(a) sa fii , ca la 35 de ani , sa-ti serbezi ziua , cu niste unii si unele de pe un forum in speta clienti si "colege".In loc sa incerce sa tina "meseria" asta cat mai departe de viata personala, cum poate ar fi normal  , ea , se arunca si mai tare in valtoare.Trist.N-o zic cu rautate sau sa fac panarama si caterinca, chiar imi provoaca mila.Hai la multi ani! Si poate , poate , iti mai vine mintea aia la cap si capeti mai multa inelepciune..

o serbeaza de doua ori.o data cu cei de pe forum si o data cu cei din viata personala. nu le amesteca!

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

Hai mai, nu faceti misto de petrecerea fetei, fiecare petrece cu cine vrea, uneori niste oameni cunoscuti online si apoi adusi offline se dovedesc mult mai merituosi decat decat unii pe care-i poti stii de-o viata. Roade invidia deh .... recunosc, m-ar roade si pe mine. Daca cineva mai doreste si mai pofteste, sa mai faca si altii petreceri in alte orase ....

Cat despre ce-o sa fie acoloooo, wow, wow .... ce sa fie, o sa stea toti la masa, fara muzica, alcool, piscina, incheiati la haine pana in gat si vor discuta dspre politica .... am nimerit Sorina ?  :)))

La multi ani cu anticipatie !

• Like 2
Link spre comentariu

Bambucha ma bucur ca m-ai ascultat si ai ramas la fel de istet cum te-am cunoscut  :slap2

Ziua mea este pe 15. ;)

Irina, petrecerea incepe joi, pe la pranz si se termina a doua zi, la pranz. Inca ma mai gandesc daca sa o prelungesc pe tot weekendul  :laugh2

Apropo, cum blurez si eu niste chestii, gen tatuaje :P, pe poze? 

@Azareth, asa este, ai nimerit-o  :beex2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...