Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu am o lista cu 4 destinatii ,dar nu am luat o decizie pana la urma in care dintre ele sa merge . 1-O calatorie de 11 zile prin Statele Unitehttp://ciel-voyages.ro/Oferta/statele-unite-ale-americii-golden-silver-states.html2 Vacanta in Sardinahttp://ciel-voyages.ro/Oferta/vacanta-mediteraneana-in-sardinia.html3 O calatorie prin zonele Mayahttp://ciel-voyages.ro/Oferta/impresii-maya-yucatan-si-chiapas-sejur-pe-riviera-maya.html4 O calotorie prin Amazonhttp://www.eturia.ro/vacanta/croaziera-amazon-aqua-c-2226-ro.html Daca imi puteti recomanda si alte destinati turistice , sunt binevenite .Eu am postat si pe un forum de specialitate turistica si aici .Eu totusi cred ca aleg calatoria prin USA ca din 1998 nu am mai trecut pe acolo si ma leaga un anumit dor si niste amintiri Concediul va fii undeva prin luna august Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 mai bine inveti sa scrii, agramatule 1 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Cuba, pe la sfârșitul lui noiembrie Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 mai bine inveti sa scrii, agramatule Gura acolo si cine vb Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Cuba, pe la sfârșitul lui noiembrie Din ce stiu e greu cu actele pt Cuba , ai fost acolo ? Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu am o lista cu 4 destinatii ,dar nu am luat o decizie pana la urma in care dintre ele sa merge . 1-O calatorie de 11 zile prin Statele Unitehttp://ciel-voyages.ro/Oferta/statele-unite-ale-americii-golden-silver-states.html2 Vacanta in Sardinahttp://ciel-voyages.ro/Oferta/vacanta-mediteraneana-in-sardinia.html3 O calatorie prin zonele Mayahttp://ciel-voyages.ro/Oferta/impresii-maya-yucatan-si-chiapas-sejur-pe-riviera-maya.html4 O calotorie prin Amazonhttp://www.eturia.ro/vacanta/croaziera-amazon-aqua-c-2226-ro.html Daca imi puteti recomanda si alte destinati turistice , sunt binevenite .Eu am postat si pe un forum de specialitate turistica si aici .Eu totusi cred ca aleg calatoria prin USA ca din 1998 nu am mai trecut pe acolo si ma leaga un anumit dor si niste amintiri Concediul va fii undeva prin luna august :slap2 :wallbash :wallbash iti recomand un concediu prelungit (12 ani) incepand sa "vizitezi" gimnaziu ....liceu ....si daca te straduiesti si faci si o facultate atunci cred ca primesti viza de SUA. 2 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 ce stii tu ma ? tu nu stii sa scrii, in pula mea 1 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Din ce stiu e greu cu actele pt Cuba , ai fost acolo ? Sunt prea tânăr să mai fi fost . La Christian Tour mi-au zis că o să mă ajute ei cu vize și toate cele. Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Iunie 1, 2014 In Spania.....au mai scazut preturile :laugh2 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Sunt prea tânăr să mai fi fost . La Christian Tour mi-au zis că o să mă ajute ei cu vize și toate cele.Riscant Cuba in rest nu stiu ce sa zic Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Am mai auzit asta, dar este un vis al meu de când eram copil și mă uitam la diverse filme cu scene filmate în Havana. Nu este nimic bătut în cuie încă, dar chiar aș vrea să ajung acolo. Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 viza de SUA.Prietene greu pt un hapciupalit sa o primeasca , absolut imposibil ,dar eu din pacate detin dubla cetatenie austriaca si germana si imi trebuie doar buletinul pt USA , problema este la persoana care ma va insoti cum va obtine viza Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Prietene greu pt un hapciupalit sa o primeasca , absolut imposibil ,dar eu din pacate detin dubla cetatenie austriaca si germana si imi trebuie doar buletinul pt USA , problema este la persoana care ma va insoti cum va obtine viza Hai pardon , poti sa calatoresti fara viza , dar pasaportul este obligatoriu.Germania si Austria fac parte din visa waiver program , ce le permite cetatenilor din tarile respective , sa calatoreasca in SUA , fara viza , dar sa nu ramana mai mult de 90 de zile pe teritoriul Statelor Unite. 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 1, 2014 La Sibiu,se stie Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 1, 2014 Prietene greu pt un hapciupalit sa o primeasca , absolut imposibil ,dar eu din pacate detin dubla cetatenie austriaca si germana si imi trebuie doar buletinul pt USA , problema este la persoana care ma va insoti cum va obtine viza "Eu din pacate detin dubla cetatenie".... Din pacate pentru tine sau pentru cele 2 tari?Serios, esti irecuperabil... Un banc pt tine. Ce faci Fred?Visez sa ajung miliardar ca tatal meu!El e miliardar?Nu, si el viseaza! 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Nu este adevarat eu in 1998 am fost in State doar cu buletinul si cu pasaport ,acuma am inteles ca nici pasaport nu iti mai trebuie ,dar oricum nu o sa fie nici o problema cu actele si stau 11 zile acolo Hai pardon , poti sa calatoresti fara viza , dar pasaportul este obligatoriu.Germania si Austria fac parte din visa waiver program , ce le permite cetatenilor din tarile respective , sa calatoreasca in SUA , fara viza , dar sa nu ramana mai mult de 90 de zile pe teritoriul Statelor Unite. Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ai inteles tu gresit , iti trebuie pasaportul OBLIGATORIU. Nu este adevarat eu in 1998 am fost in State doar cu buletinul si cu pasaport ,acuma am inteles ca nici pasaport nu iti mai trebuie ,dar oricum nu o sa fie nici o problema cu actele si stau 11 zile acolo Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Fredo,suna-l mă pe Mihaită din Berceni,poate te duci cu el in DanArmeanca si la Turnul Efes 3 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ai inteles tu gresit , iti trebuie pasaportul OBLIGATORIU.Se rezolva si problema asta ! nu stiu exact cum este acuma ,dar pana in august rezolv tot Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Fredo,suna-l mă pe Mihaită din Berceni,poate te duci cu el in DanArmeanca si la Turnul Efes Sfantule mai vrei un ban ? Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ca român nu e deloc simplu să primești viză de state. Faci tot dosarul și te refuză la ambasadă cu zâmbetul pe buze. Dacă ai pe cineva care să-ți facă chemare rezolvi în 3 zile. 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 Ca român nu e deloc simplu să primești viză de state. Faci tot dosarul și te refuză la ambasadă cu zâmbetul pe buze. Dacă ai pe cineva care să-ți facă chemare rezolvi în 3 zile.Asa e , dar depinde si de altele Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 1, 2014 baaa asta n-a mancat nimic pe ziua de azi si el vrea sa plece in SUA ? Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 baaa asta n-a mancat nimic pe ziua de azi si el vrea sa plece in SUA ? Vrei sa te iau si pe tine ? sau doar sa iti arat pozele ? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 1, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=uYZVov7DgdA Ai mancat ceva? Ush,ush ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum