Sari la conținut

Unde va petreceti concediul anul asta ?

Postări Recomandate

• Administrator
Reputație: 114338
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

am completat pentru tine

5. Pe forum

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Acolo
Postat

de ce razi prostule ? =)) ca e cam adevarat

cine mai zice concediu in ziua de azi?

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Ai inteles tu gresit , iti trebuie pasaportul OBLIGATORIU.

corect , de preferinta pasaport de tip nou ,biometric.

cea mai simpla procedura este aplicatia on line catre ambasada americana pentru permisia de a intra in usa, costa in jur de 15 eu, primesti confirmarea ,apoi la intrarea pe teritoriul usa poti primi o viza de 90 de zile daca nu prezinti pericol pentru securitatea statului  .valabil pentru cetatenii ue. daca nu ai pasaport biometric este necesar la intrarea in sua sa lasi amprentele si ti se fotografiaza retina. abtineti-va de la orice fel de glume sau mistouri in momentul in care sinteti interogat de emigration ofice, procedura este foarte stricta.

ultima data am intrat in state din canada acum 2 ani si cu toate ca aveam toate actele in regula am fost interogat mai mult de 20 de minute, despre scopul calatoriei, mijloace de subzistenta, mi s-au verificat cartile de credit ,permisul de conducere, asigurarea medicala , ba am fost chiar intrebat ce tip de telefon mobil folosesc...

acum 3 ani am intrat pe la los angeles si procedura a fost foarte scurta, am fost amprentat si retinat si in 5 minute am primit viza. 

de fiecare data am facut din timp aplicatia pentru viza la ambasada americana inainte de a calatori.

• Like 2
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

"Eu din pacate detin dubla cetatenie".... Din pacate pentru tine sau pentru cele 2 tari?

Serios, esti irecuperabil...

Un banc pt tine.

Ce faci Fred?

Visez sa ajung miliardar ca tatal meu!

El e miliardar?

Nu, si el viseaza!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver
Postat

oooo,ce frumos suna ...concediuuu!?!?

pai la mine fiecare zi e un relax din concediu :laugh2

cine doreste reteta s-o scoata gratis :laugh2

• Oras:Hermannstadt
  • Oras:Hermannstadt
Postat

virgule, punem si noi ?

Cine s-a trezit sa ne invete limba romana :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  explodez de ras  :laugh2  :laugh2

Postat

Cine s-a trezit sa ne invete limba romana :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  explodez de ras  :laugh2  :laugh2

taci in pula mea si urmareste-ma!! tu chiar ai nevoie =))

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

On topic ...Cuba este foarte sigura pentru turiști dacă respecți regulile lor, este cam cum era România comunista, străinii erau bossi făceau cam ce vroiau ei. Sau cel puțin așa era în 2006 când am fost eu. Distracție maxima, pizde de agățat balerine de la cabaret, mojito, plajă , cohiba, muzica și dans la fiecare colț de stradă. Of topic SAINT TROPEZ :

post-3169-0-57139300-1401645040_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mda, daca vine vara mergem si noi pe greci, pe la bulgari si pe la romani, daca tot sunt toate 3 pe aceiasi directie in jos.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...