Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 17, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Partajează Postat August 17, 2014 si in adapostul de containere a primariei Link spre comentariu
Babico Reputație: -13 Postat August 17, 2014 Oras:Grecia Oras:Grecia Partajează Postat August 17, 2014 Ba fratilor in Grecia sunt si ma gandeam sa agatz un grec sa vad si eu cum este la pat dar mare mi-o fost mirarea.Am agatat un grec fain si palavragesc cu el ...toate bune si frumoase ...cand vrui sal duc la hotel sa-fut el ma intreaba de un baiat din grupul nostru..daca pot sa-i fac lipeala cu el..bata-l DUMNEZAU era homicus frate..nu dorea pizda voia sa-l suga pe baiatu din grup...amu mis la agatzat din nou..sper sa am noroc de unu cu pwla beton sa ma fwta in draci..va povestesc mai pe seara ce am combinat..va puupezzzz Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat August 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2014 Ce intrebare?!?! Pe hidrobicicleta Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 17, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 17, 2014 Ce intrebare?!?! Pe hidrobicicleta Si sa te bata vantul din fatza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum