Sari la conținut

Filme si seriale

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Acum ma uit la Game of Thrones. Iar in general ma mai uit la: 

Continuum.

The Simpsons.

American dad. 

House of Cards. 

Da Vincis Demons. 

Anger Management. 

The Mentalist. 

Friends with better lives. 

Californication

Arrow. 

24.

Two and A Half Men. 

Link spre comentariu
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon

De departe cele mai bune ar fi

House of Cards

The Blacklist

Games of Thronesc

bineinteles ca am vazut si altele, faine, precum House MD, The Practice, Californication, MASH (adorabil, vechi si fain), Arrow, etc.

acuma ca am terminat si sezonul 4 din Games of Thrones, sa vedem ce-mi aleg :)

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo

hai sa va recomand si eu ceva frumos, ca nu nu prea le vad pe aici :

banshee, da vinci's demons, graceland, lost , nikita, person of interest, persons unknown, shameless US, ray donovan, sherlock, suits, supernatural, sleepy hollow

Link spre comentariu

hai sa va recomand si eu ceva frumos, ca nu nu prea le vad pe aici :

banshee, da vinci's demons, graceland, lost , nikita, person of interest, persons unknown, shameless US, ray donovan, sherlock, suits, supernatural, sleepy hollow

bravo ma , person of interest , am uitat de ala si mai e unu Chicago PD 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Uf... citind acest thread, ma incearca unul din cele mai mari si profunde "AI DE PLM...!"-uri din istoria recenta a forumului - si mi-l adresez mie insumi!

Realizez cat de adanca e pestera in care traiesc...  :no2

Ma rog, am vazut si eu episoade ocazionale din diverse CSI-uri, diverse Stargate-uri, House, Criminal Minds, Monk, Scandal etc etc etc...

...dar, daca va zic ca ultimul serial pe care cred ca l-am urmarit (accentuez - urmarit cu adevarat) a fost The X-files... devin cel mai NEpopular membru al forumului? 

To put things in perspective, incerc sa-mi amintesc... pe vremea aia aveam internet prin dial-up, era discutabil daca-i mai ieftin sa stai pe net acasa sau in internet cafe-uri, si luam muzica de pe canalele dedicate de mIRC, bucurandu-ne de VITEZA atunci cand o melodie se lua in mai putin de juma' de ora. Conceptele de video streaming online sau download-uri la viteze de MB/s puteau la fel de bine sa faca parte din Star Trek / Stargate pe atunci...

• Like 1
Link spre comentariu

Uf... citind acest thread, ma incearca unul din cele mai mari si profunde "AI DE PLM...!"-uri din istoria recenta a forumului - si mi-l adresez mie insumi!

Realizez cat de adanca e pestera in care traiesc...  :no2

Ma rog, am vazut si eu episoade ocazionale din diverse CSI-uri, diverse Stargate-uri, House, Criminal Minds, Monk, Scandal etc etc etc...

...dar, daca va zic ca ultimul serial pe care cred ca l-am urmarit (accentuez - urmarit cu adevarat) a fost The X-files... devin cel mai NEpopular membru al forumului? 

To put things in perspective, incerc sa-mi amintesc... pe vremea aia aveam internet prin dial-up, era discutabil daca-i mai ieftin sa stai pe net acasa sau in internet cafe-uri, si luam muzica de pe canalele dedicate de mIRC, bucurandu-ne de VITEZA atunci cand o melodie se lua in mai putin de juma' de ora. Conceptele de video streaming online sau download-uri la viteze de MB/s puteau la fel de bine sa faca parte din Star Trek / Stargate pe atunci...

x files e unul dintre cele mai bune seriale de genul..

Preferate: Breaking Bad, Game of Thrones, Dexter(doar primele 4 sezoane din pacate)

Si daca o sa vezi Band of Brothers si iti place poti sa vezi si The Pacific

da stiu si de ala, the pacific

sunt la episodul 4 momentan la BOB, e interesant, merge!

Link spre comentariu

Pentru iubitorii de seriale de razboi recomand band of brothers si the pacific

Un serial intersant  Suits si unul mai de actiune 24hcare si-a reinceput filmarile anul acesta si nu are nici mai mult nici mai putin de 9 serii

calnifornication este un serial dragut

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...