Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 Xoxo uita-te la The Client list....ca tot e in ton cu site-ull....Bun serial Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 2, 2014 In aceeasi nota Satisfaction , serial australian, productie Showtime , mie mi-a placut mult de tot http://www.imdb.com/title/tt1129029/ Link spre comentariu
Vizitator belle Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Secret diary of a call girl e superb Link spre comentariu
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Acum ma uit la Game of Thrones. Iar in general ma mai uit la: Continuum.The Simpsons.American dad. House of Cards. Da Vincis Demons. Anger Management. The Mentalist. Friends with better lives. CalifornicationArrow. 24.Two and A Half Men. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 3, 2014 De departe cele mai bune ar fiHouse of CardsThe BlacklistGames of Thronesc bineinteles ca am vazut si altele, faine, precum House MD, The Practice, Californication, MASH (adorabil, vechi si fain), Arrow, etc.acuma ca am terminat si sezonul 4 din Games of Thrones, sa vedem ce-mi aleg Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 hai sa va recomand si eu ceva frumos, ca nu nu prea le vad pe aici : banshee, da vinci's demons, graceland, lost , nikita, person of interest, persons unknown, shameless US, ray donovan, sherlock, suits, supernatural, sleepy hollow Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2014 hai sa va recomand si eu ceva frumos, ca nu nu prea le vad pe aici : banshee, da vinci's demons, graceland, lost , nikita, person of interest, persons unknown, shameless US, ray donovan, sherlock, suits, supernatural, sleepy hollowbravo ma , person of interest , am uitat de ala si mai e unu Chicago PD 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 3, 2014 Banshee e pe lista mea scurta deja.. deci merita... bine de stiut Mai am pe lista scurta The Listener http://hungarian.imdb.com/title/tt1181541/, si Zone Stad , http://hungarian.imdb.com/title/tt0379685/, inca nu stiu daca sunt ok 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 3, 2014 Uf... citind acest thread, ma incearca unul din cele mai mari si profunde "AI DE PLM...!"-uri din istoria recenta a forumului - si mi-l adresez mie insumi!Realizez cat de adanca e pestera in care traiesc... Ma rog, am vazut si eu episoade ocazionale din diverse CSI-uri, diverse Stargate-uri, House, Criminal Minds, Monk, Scandal etc etc etc......dar, daca va zic ca ultimul serial pe care cred ca l-am urmarit (accentuez - urmarit cu adevarat) a fost The X-files... devin cel mai NEpopular membru al forumului? To put things in perspective, incerc sa-mi amintesc... pe vremea aia aveam internet prin dial-up, era discutabil daca-i mai ieftin sa stai pe net acasa sau in internet cafe-uri, si luam muzica de pe canalele dedicate de mIRC, bucurandu-ne de VITEZA atunci cand o melodie se lua in mai putin de juma' de ora. Conceptele de video streaming online sau download-uri la viteze de MB/s puteau la fel de bine sa faca parte din Star Trek / Stargate pe atunci... 1 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2014 Preferate: Breaking Bad, Game of Thrones, Dexter(doar primele 4 sezoane din pacate) Si daca o sa vezi Band of Brothers si iti place poti sa vezi si The Pacific Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 Uf... citind acest thread, ma incearca unul din cele mai mari si profunde "AI DE PLM...!"-uri din istoria recenta a forumului - si mi-l adresez mie insumi!Realizez cat de adanca e pestera in care traiesc... Ma rog, am vazut si eu episoade ocazionale din diverse CSI-uri, diverse Stargate-uri, House, Criminal Minds, Monk, Scandal etc etc etc......dar, daca va zic ca ultimul serial pe care cred ca l-am urmarit (accentuez - urmarit cu adevarat) a fost The X-files... devin cel mai NEpopular membru al forumului? To put things in perspective, incerc sa-mi amintesc... pe vremea aia aveam internet prin dial-up, era discutabil daca-i mai ieftin sa stai pe net acasa sau in internet cafe-uri, si luam muzica de pe canalele dedicate de mIRC, bucurandu-ne de VITEZA atunci cand o melodie se lua in mai putin de juma' de ora. Conceptele de video streaming online sau download-uri la viteze de MB/s puteau la fel de bine sa faca parte din Star Trek / Stargate pe atunci... x files e unul dintre cele mai bune seriale de genul.. Preferate: Breaking Bad, Game of Thrones, Dexter(doar primele 4 sezoane din pacate) Si daca o sa vezi Band of Brothers si iti place poti sa vezi si The Pacific da stiu si de ala, the pacific sunt la episodul 4 momentan la BOB, e interesant, merge! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 3, 2014 Apropo de seriale productie HBO daca stiu bine, de vazut neaparat The Tudors, The Borgias, si tot un serial istoric The Pillars of the Earth http://www.imdb.com/title/tt1453159/ Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Autor Partajează Postat Iunie 3, 2014 aproape tot, daca nu chiar tot din ce face si a facut HBO merita vazut Link spre comentariu
adonis69 Reputație: 1066 Postat Iunie 3, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 3, 2014 in afara de cele care au fost enumerate deja , recomand si urmatoarele:(poate au fost recomandate dar nu am observat ) True DetectiveRay DonovanBand of BrothersBanshee 1 Link spre comentariu
borat80 Reputație: -336 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2014 Sau pentru umor englezesc mai subtil: The office(UK) si The Extras, ambele cu Ricky Gervais. Nu stiu daca a mentionat cineva Boardwalk Empire Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Spartacus Link spre comentariu
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 The Walking Dead(toate cele 4 sezoane) Revolution Defiance Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 4, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 4, 2014 Oz cel mai bun serial Link spre comentariu
max22 Reputație: 52 Postat Iunie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Partajează Postat Iunie 4, 2014 Pe ce site-uri va uitati la seriale? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2014 Unforgettable http://www.imdb.com/title/tt1842530/ Link spre comentariu
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Eu le descarc de pe site-uri de torrente Link spre comentariu
alex1969 Reputație: 530 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 5, 2014 Pentru iubitorii de seriale de razboi recomand band of brothers si the pacificUn serial intersant Suits si unul mai de actiune 24hcare si-a reinceput filmarile anul acesta si nu are nici mai mult nici mai putin de 9 seriicalnifornication este un serial dragut 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 5, 2014 Elementary http://www.imdb.com/title/tt2191671/ like it Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 5, 2014 Mi-ar placea sa le revad: NYPD Blue, Midnight Caller, Jake si grasanul, Cracker (http://www.imdb.com/title/tt0105977/) 1 Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 6, 2014 Mi-ar placea sa le revad: NYPD Blue, Midnight Caller, Jake si grasanul, Cracker (http://www.imdb.com/title/tt0105977/) Si cine te opreste sa le revezi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum