vlad009 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2014 Salutare fratilor..Cunoașteti prin Targu-Jiu o maseuză care sa se deplaseze la domiciliu ..?
suspine Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:gorj Oras:gorj Postat Septembrie 6, 2014 Salutare fratilor..Cunoașteti prin Targu-Jiu o maseuză care sa se deplaseze la domiciliu ..?Hai noroc ... da ... se numeste simona si are numarul de telefon : 0764118225
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 Hai noroc ... da ... se numeste simona si are numarul de telefon : 0764118225Cum arata ... ce presteaza?
suspine Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:gorj Oras:gorj Postat Septembrie 7, 2014 Cum arata ... ce presteaza?pai e o femeie pe la vreo 40 de ani .. sani micuti .. fund bombat ... presteaza masaj ... eu i-am cerut masaj cu finalizare .. si sa conformat .... dar mai greu .. daca ai papagal bun .. o faci din vorba ... sex nu doreste ... daca reusesti tu .. spune-ne si noua
geo.vvv Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:tg jiu Oras:tg jiu Postat Septembrie 10, 2014 Ce tarife are?
suspine Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:gorj Oras:gorj Postat Septembrie 13, 2014 mai .. tarife pentru masaj .. 25 de lei pentru masaj ... eu i-am dat 60 lei pentru masaj cu finalizare .. acum depinde si de tine ... bafta multa
mario nou Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Septembrie 30, 2014 nu fac sex dar in masaj e profesionista....are niste miini...
raducutzu Reputație: 21 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Septembrie 30, 2014 e batrana?
mereustiutorul Reputație: 3 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 La fata cum e? Corp detalii...
mario nou Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Octombrie 2, 2014 La fata cum e? Corp detalii...170 inaltime in jur de 63 kg .bruneta natura ...draguta dar hotarata sex de nici un fel te face sa te simti bine
mario nou Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Octombrie 3, 2014 gaina batrana face ciorba buna
geo.vvv Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:tg jiu Oras:tg jiu Postat Octombrie 7, 2014 Da dar nu vrea sex deloc
geo.vvv Reputație: 0 Postat Martie 3, 2015 Oras:tg jiu Oras:tg jiu Postat Martie 3, 2015 A m-ai mers cineva la Simona ?Si-a marit aria curiculara sau a ramas doar la masaj
suspine Reputație: 0 Postat Martie 3, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Martie 3, 2015 A m-ai mers cineva la Simona ?Si-a marit aria curiculara sau a ramas doar la masaj Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...
geo.vvv Reputație: 0 Postat Martie 3, 2015 Oras:tg jiu Oras:tg jiu Postat Martie 3, 2015 Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...Pai cand a vrut vreodata sex
suspine Reputație: 0 Postat Martie 3, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Martie 3, 2015 Pai cand a vrut vreodata sex Cu mine a vrut .. in fine ..
mario nou Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Martie 24, 2015 Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barba finalizari manuale... tot facenu mai are asa mult tim
mario nou Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Martie 24, 2015 daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barba finalizari manuale... tot facenu mai are asa mult timdaca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barbat finalizari manuale... tot face nu mai are asa mult timp
mario nou Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Martie 24, 2015 daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barba finalizari manuale... tot facenu mai are asa mult tim si-a schimCu mine a vrut .. in fine .. Cu mine a vrut .. in fine .. Cu mine a vrut .. in fin cum ai reusit
mesia777 Reputație: 465 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Am fost 2 zile in orasul asta si am incercat sa-mi adap calul undeva si nu am gasit. Am sunat-o pe simona care de cum am vb cu ea avea o scarba totala. Mi-a zis ca la ea acasa nu aduce clienti noi, ca doar la hotel, dar in ziua aia nu putea ca avea programari...i-am zis ca ma duc la ea,ea refuza......si dupa imi inchide in nas zicandu-mi ca sunt nehotarat In rest, am cautat un ziar local .... nimic ....Apoi am zis sa aplicam motoda de avarie: cele de strada. Am facut ocolul intregului oras, centra, periferie, centru ....NIMIC!!!! Astia cred ca nu au auzit de notiunea de curva Slab .... slab ... slab....
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2015 Postat Iunie 7, 2015 ........................................edit
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2015 Postat Iunie 7, 2015 Am fost 2 zile in orasul asta si am incercat sa-mi adap calul undeva si nu am gasit. Am sunat-o pe simona care de cum am vb cu ea avea o scarba totala. Mi-a zis ca la ea acasa nu aduce clienti noi, ca doar la hotel, dar in ziua aia nu putea ca avea programari...i-am zis ca ma duc la ea,ea refuza......si dupa imi inchide in nas zicandu-mi ca sunt nehotarat In rest, am cautat un ziar local .... nimic ....Apoi am zis sa aplicam motoda de avarie: cele de strada. Am facut ocolul intregului oras, centra, periferie, centru ....NIMIC!!!! Astia cred ca nu au auzit de notiunea de curva Slab .... slab ... slab....puteai sa cauti mult si bine,tot nu gaseai nimic sunt 2-3 fete dar greu dai de ele,doar prin intermediul la taximetristi poate ai ceva noroc...
mesia777 Reputație: 465 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Asta e.... Eu cand ma duc in alta tara/oras vreau sa incerc berea, mancarea si femeile Daca nu sunt primitoare doamnele ......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum