Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare fratilor..Cunoașteti prin Targu-Jiu o maseuză care sa se deplaseze la domiciliu ..?

• Oras:gorj
Postat

Salutare fratilor..Cunoașteti prin Targu-Jiu o maseuză care sa se deplaseze la domiciliu ..?

Hai noroc ... da ... se numeste simona si are numarul de telefon : 0764118225

Postat

Cum arata  ... ce presteaza?

pai e o femeie pe la vreo 40 de ani .. sani micuti .. fund bombat ... presteaza masaj ... eu i-am cerut masaj cu finalizare .. si sa conformat .... dar mai greu .. daca ai papagal bun .. o faci din vorba ... sex nu doreste ... daca reusesti tu .. spune-ne si noua

Postat

mai .. tarife pentru masaj .. 25 de lei pentru masaj ... eu i-am dat 60 lei pentru masaj cu finalizare .. acum depinde si de tine ... bafta multa

• Oras:tg-jiu
Postat

La fata cum e? Corp  detalii...

170 inaltime in jur de 63 kg .bruneta natura ...draguta dar hotarata sex de nici un fel te face sa te simti bine
  • Oras:tg jiu
Postat

A m-ai mers cineva la Simona ?

Si-a marit aria curiculara sau a ramas doar la masaj

Postat

A m-ai mers cineva la Simona ?

Si-a marit aria curiculara sau a ramas doar la masaj

Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ... 

Postat

Am revenit tot cu o recenzie pentru Simona, si-a gasit barbat domne .. si sex nu mai vrea ca deh ... o satisface ala bine ... ultima data mi-a facut masaj ... cu finalizare .. dar greu de convins ...

Pai cand a vrut vreodata sex

Postat

daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barba finalizari manuale... tot facenu mai are asa mult tim
Postat

daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barba finalizari manuale... tot facenu mai are asa mult tim

daca ai reusit cum spui tu si nu a mai vrut inseamna ca nu ai fost tu bun...iar chiar daca are barbat finalizari manuale... tot face nu mai are asa mult timp

Postat

si-a schim

Cu mine a vrut .. in fine .. 

Cu mine a vrut .. in fine .. 

Cu mine a vrut .. in fin cum ai reusit

Postat

Am fost 2 zile in orasul asta si am incercat sa-mi adap calul undeva si nu am gasit.

Am sunat-o pe simona care de cum am vb cu ea avea o scarba totala. Mi-a zis ca la ea acasa nu aduce clienti noi, ca doar la hotel, dar in ziua aia nu putea ca avea programari...i-am zis ca ma duc la ea,ea refuza......si dupa imi inchide in nas zicandu-mi ca sunt nehotarat :slap2 

In rest, am cautat un ziar local .... nimic ....

Apoi am zis sa aplicam motoda de avarie: cele de strada.

Am facut ocolul intregului oras, centra, periferie, centru ....NIMIC!!!!

Astia cred ca nu au auzit de notiunea de curva :boob 

Slab .... slab ... slab....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

........................................edit

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost 2 zile in orasul asta si am incercat sa-mi adap calul undeva si nu am gasit.

Am sunat-o pe simona care de cum am vb cu ea avea o scarba totala. Mi-a zis ca la ea acasa nu aduce clienti noi, ca doar la hotel, dar in ziua aia nu putea ca avea programari...i-am zis ca ma duc la ea,ea refuza......si dupa imi inchide in nas zicandu-mi ca sunt nehotarat :slap2 

In rest, am cautat un ziar local .... nimic ....

Apoi am zis sa aplicam motoda de avarie: cele de strada.

Am facut ocolul intregului oras, centra, periferie, centru ....NIMIC!!!!

Astia cred ca nu au auzit de notiunea de curva :boob 

Slab .... slab ... slab....

puteai sa cauti mult si bine,tot nu gaseai nimic sunt 2-3 fete dar greu dai de ele,doar prin intermediul la taximetristi poate ai ceva noroc...  ;)

Postat

Asta e....

Eu cand ma duc in alta tara/oras vreau sa incerc berea, mancarea si femeile  :boob

Daca nu sunt primitoare doamnele ......  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...