Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 5, 2014 Esti batut rau...Toti s-au lasat de sportul asta imbecil... in afara de tine.Vodka nu am mai baut de cand a venit Picon cu ea in brate...I-al de mana si sa fiti fericiti in arta analului! ABSOLUT ca vrei sa ne induci in eroare
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Am zis ca vreau dragoste sau bani?Ti se pare ca ma plang ca nu am una sau alta?Eu am tot ce imi trebuie, pe mine, sunt singura pentru ca nu am intalnit un barbat care sa consider ca ma merita....Tu crezi ce vrei.Nu am de ce sa ma intalnesc cu tine, sunt satula de prosti increzuti ca de mere acre.M-ai urmarit atata timp si tot nu ai inteles nimic.Sa facem trafic, nu?Spor. 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 5, 2014 Esti buna, da' nu esti cautata. Hai fugi sa ti-o tragi. La masea.... PS: nu te urmaresc...chiar nu ma atrage nimic la tine. Tu DOAR imi sari in ochi!
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Esti nesimtit.Si nu am intalnit vre-un nesimtit care sa nu si-o ia din cauza la gura spurcata...Tine-te mare cat poti. 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 5, 2014 Esti nesimtit.Si nu am intalnit vre-un nesimtit care sa nu si-o ia din cauza la gura spurcata...Tine-te mare cat poti.Cred ca nu ai intalnit vreunul....De niciun fel....De multa vreme....Esti seaca...Pe bune
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Greseala grosolana pe care am facut-o mai sus nu ai vazut-o....Am inteles, cand nu ai replica cauti greseli in scris...Sa fii atent, o sa fac mai multe pentru ca scriu pe moment ce imi vine si uneori nu nimeresc tastele...Sa fii vigilent, o sa mai gasesti ceva...pffff, m-am saturat de... O seara frumoasa tuturor!
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2014 Postat Iunie 5, 2014 Degeaba va mai certati acum. Vad ca initiatoarea thread-ului nu a mai dat nici un semn. Probabil a speriato XOXO
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 5, 2014 Amada, acum cateva luni imi spuneai, printr-un PM, ca ai de 2 ori mai multa scoala decat mine. Hai, las-o in plm... sau cine stie... Poate ai dreptate... De cate ori ai ramas repetenta? Cred ca esti repetenta la alte 'materii'. "Vre-un" il folosesti de multa vreme. Marturie stau postarile tale. Acum am zis sa-ti dau peste maini in speranta ca o folosesti tastatura corect ( nu mai da vina pe tastatura!). Apropo, cu monitoru' ce-ai avut? Stiu ca i-ai dat-o pe cocoasa. Plm, cum le stiu eu pe toate )
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 5, 2014 mie amada mi-a zis ca e rusoaica la origini si de asta scrie stricat 2
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Vrei raspuns? Ok. Este ultimul meu raspuns in ce te priveste.Esti prea prost, mult prea prost.Daca erai un pic mai rasarit... intelegeai ca eu nu sunt genul de care sa te iei si in care sa-ti bagi diverse pentru ca esti frustrat pe viata...Esti imbecil pana in maduva oaselor.Daca o femeie iti spune ca este trista... tu sari sa arati ce macho esti?!Esti cu minus.Intreb inca o data, ce cauta "smecherul" asta aici in continuare? Din cauza la o lepra mi se face sila de tot locul... si nu sunt singura.Prea multi au plecat, nici eu nu o sa mai stau...Nu ca ar conta.
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 6, 2014 Amada, ramai.Noi ceilalti te iubim. 1
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Cine e Amada si unde pleaca?
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 2
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 1 si v-am lasat !
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Felicitari ai dat in gălbeneala
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iunie 6, 2014 E o boala dorita galbeneala.... Bag si eu tare la fazan poate ma ingalbenesc si eu.
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2014 Postat Iunie 6, 2014 Ai grija ca daca dai in galbeneala e posibil sa te retragi ca Tyson
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iunie 6, 2014 mai repede ma baneaza Pisicuts ca se satura de mine ) dar revin cu forte proaspete )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum