theror2@11 Reputație: 6 Postat Martie 7, 2011 Postat Martie 7, 2011 salut! Din punctul meu de vedere cand un cuplu face swing cu un alt cuplu nu inseamna ca sunt libertini, e un termen pe care l-au folosit dar libertini poti fi in multe cazuri dar in pat ai doar o persoana dupa ce te casatoresti, daca vrei sa ai pe altcineva fa-o pe ascuns si cu cap daca mai vrei sa ai casnicie, femeia si masina nu se imprumuta. Se poate f usor sa se scape de sub control un simplu gest iti distruge casnicia, daca e monotonie in pat e monotonie s in viata de cuplu. Revenind la subiectul acestui thered a incerca cu un strain, se intalnesc doi oameni cu aceleasi dorinte si isi impartasesc fizic trairile fara sa existe riscuri ca auoleu ma suna nebunul,nebuna dupaia si nu ma mai lasa in pace sau ma stiu eu ce, eu sincer ma gandesc tot mai mult ca mi-as dorii o astfel de femeie. thumbelina mai da-mi o data add ca nu te am in lista. papa
jucatoarea Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2011 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2011 hai sa reimprospatam thread-ul si intru si eu in joc mai sunt fetele active pe forum? sau v-ati satisfacut fanteziile si ati renuntat chiar si la a rasfoi pe aici?
Vizitator Leonte Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2012 Postat Ianuarie 4, 2012 Sincer nu cred ca fetele au probleme sa gaseasca/apeleze la astfel d servicii
maximus33 Reputație: 3 Postat Martie 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 20, 2013 buna ziua...sunt manuel un fost partener de [email protected]...tin minte k toate cupluriile care veneau la noi in zona bucur-obor,vroiau doar cu mine,dar sa fiu sincer se intampla destul de rar.sau imi aduc aminte cu placere cand veneau la noi cupluri si imi cerea sa i-o trag sotului si dansa sa se masturbeze...imi e dor de vremuriile acelea cand cupluriile erau respectate.si mai sunt...dar dak mai doresti da-mi add.va pup mult si adanc. daca doriti poze discutii sau sugestii astept acceptarea DVS la mine in lista...
Postări Recomandate