randunica Reputație: 6344 Postat Septembrie 26, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 26, 2014 eu vreau na na la fundulet. si un masaj ... ai grija ce iti doresti :laugh2 data viitoare mai schimbam si noi locatiile ?mai bine schimbati ziua de intalniri si petreceti in zile diferite in locatii diferite :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 ai grija ce iti doresti :laugh2 De ce? Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 26, 2014 si un masaj ... ai grija ce iti doresti :laugh2 De ce? O sa te alegi cu o laba uleioasa si un deget in cur , da' executate artistic sub denumirea de tantric . Sloboz.... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 O sa te alegi cu o laba uleioasa si un deget in cur . Nu o sa raspund la asta Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Am observat si io , pa unu' nu prea il intzelegeam la telefon ce vrea sa zica PS: in urma cu 2 ore Tu nu intlegi pe nimeni, nu este de. mirare! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Septembrie 26, 2014 O sa te alegi cu o laba uleioasa si un deget in cur , da' executate artistic sub denumirea de tantric . Sloboz....Porcule!! Mârlan, ca de obicei! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Septembrie 26, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 26, 2014 O sa te alegi cu o laba uleioasa si un deget in cur , da' executate artistic sub denumirea de tantric . Sloboz....vai ce urat vorbesti :rax2 nana!!!vezi ca am o nuielusa de nu apuci sa o vezi Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 27, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Porcule!! Mârlan, ca de obicei!Iar te bagi in seama cu mine dobitocule ? 2 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Septembrie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Iar te bagi in seama cu mine dobitocule ?ma nesuferitule, zi odata, raspunzi la provocare?vreau sa ma duelez cu tine, pupa-ti-as botu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Ce liniste https://www.youtube.com/watch?v=7DEgcauFY0Q Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ii e frica lui bic.c sa se dueleze. O sa stea pedepsit la restaurant pe scaun la coltz cu capul in pamant cu fata la perete Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ii e frica lui bic.c sa se dueleze. O sa stea pedepsit la restaurant pe scaun la coltz cu capul in pamant cu fata la pereteunii sunt tari in tastecand ajungi cu ei fata in fata stau bagati sub masa si nu scot un sunetgenul ala de barbati fara personalitate si cu tupeu doar virtual Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Nu va mai luati ma de el. E si el mic si speriat bic.c, stii de gluma, nu? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Nu va mai luati ma de el. E si el mic si speriat bic.c, stii de gluma, nu? Dulceata mica, multi m-au cunoscut in afara acestui forum.As vrea sa stiu si eu daca am muscat vreodata din cineva.Aflu si eu de ce le este frica unora sa ma cunoasca asa cum sunt.Cine a fost joia in clubul unde lucrez a vazut ca sunt o persoana foarte deschisa, sociabila, ma distrez cu toata lumea, rad si ma simt bine in compania tuturor si nu am fite de vedeta sau figuri de mai stiu eu ce. Dimpotriva, am respectat si voi respecta intotdeauna persoanele care au dorit sa ma cunoasca si sa vada cum sunt, fara sa ma judece aiurea si sa-si dea cu parerea despre mine. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Dulceata mica Dulceata mica, multi m-au cunoscut in afara acestui forum.As vrea sa stiu si eu daca am muscat vreodata din cineva.Aflu si eu de ce le este frica unora sa ma cunoasca asa cum sunt.Cine a fost joia in clubul unde lucrez a vazut ca sunt o persoana foarte deschisa, sociabila, ma distrez cu toata lumea, rad si ma simt bine in compania tuturor si nu am fite de vedeta sau figuri de mai stiu eu ce. Dimpotriva, am respectat si voi respecta intotdeauna persoanele care au dorit sa ma cunoasca si sa vada cum sunt, fara sa ma judece aiurea si sa-si dea cu parerea despre mine. Pentru multi e greu sa faca diferenta intre spatiul virtual si cel real. Plus ca de obicei isi formeaza o opinie si mor cu ea, nu vor sa afle daca e corecta sau nu. Tu esti ok, mi-a placut de tine aseara . Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Tu esti ok, mi-a placut de tine aseara . Nebunaticule! P.S Randunico,ai cuvantul Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 pe mine nu m-a chemat nimeni Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 pe mine nu m-a chemat nimeni Da invidie mah Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2014 pe mine nu m-a chemat nimeni eu nu am nr meu ca te chemamdar ma gandeam ca sunt riscuri prea maridaca te violeaza Andreutza? :no2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 5, 2014 nu ai nr tau ? ) e greu cu mine.. Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2014 nu ai nr tau ? ) e greu cu mine.. :laugh2nu am nr tauce-i drept nici pe al meu nu-l stiu :laugh2 1 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 6, 2014 unii sunt tari in tastecand ajungi cu ei fata in fata stau bagati sub masa si nu scot un sunetgenul ala de barbati fara personalitate si cu tupeu doar virtual.Am sa-ti spun un mic secret da' sa nu-l mai zici la nimeni : Miercurea ma gasesti in Player si Sambata in B.O.A ( warm up la Bound)Intreaba de mine daca vrei sa ma cunosti , ma stie lumea ... 1 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2014 .Am sa-ti spun un mic secret da' sa nu-l mai zici la nimeni : Miercurea ma gasesti in Player si Sambata in B.O.A ( warm up la Bound)Intreaba de mine daca vrei sa ma cunosti , ma stie lumea ... pf...bine de stiut, dar nu frecventez...lasa ca mai repede ma gasesti tu pe mine, ca pe mine ma stie mai multa lume :laugh2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Nu va mai luati ma de el. E si el mic si speriat bic.c, stii de gluma, nu? Stai linistit Grasule , stiu unii sunt tari in tastecand ajungi cu ei fata in fata stau bagati sub masa si nu scot un sunetgenul ala de barbati fara personalitate si cu tupeu doar virtual Stai ca azi percutez mai greu . Se poate Irino , asa cuvinte urate ne doare .Faceau parte din schema de provocare ? Alege alta varianta , asta nu tine . Parca spuneai ca ma cunosti , ne-ai pacalit ? 1 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Stai linistit Grasule , stiu Stai ca azi percutez mai greu . Se poate Irino , asa cuvinte urate ne doare .Faceau parte din schema de provocare ? Alege alta varianta , asta nu tine . Parca spuneai ca ma cunosti , ne-ai pacalit ? trage un pui de somn, esti out of... :laugh2 vorbim dupa ce ma epilez la pasarica...cu cearaadica dupa vreo ora doua, ca dupa epilare am nervi :laugh2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum