kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Poti privi si asa Marian ... totusi prefer sa fiu cel care ramane treaz ... totul tine de inhibitii ... asta face alcoolul ... o solutie e sa bei alcool o alta e sa devii constient de inhibitiile tale si simplu sa le dai la o parte de unde privesc pare preferabila a doua As pune problema altfel: poti sa vii la aceste intalniri dar daca vei deveni verde pe urma sau nu tine doar de tine Amada nu vii si tu ?Nu cred ca vrei neaparat ca Amada sa dea clasa pe acolo Ananda, nu crezi totusi ca din cand in cand oamenii mai au nevoie si de cate o portita de evadare din stresul zilnic si de defulare a tuturor frustrarilor si grijilor pintr-o binemeritata "chelfaneala" ? Eu unul inteleg, sau cred ca inteleg, foarte bine, pe oricine o mai comite din cand in cand, oamenii au nevoie de cate o schimbare in viata, indiferent de ce natura e ea, si daca un mic party si niste pahare in plus pot aduce acel sentiment de "ceva nou", atunci de ce nu ? Chiar daca a doua zi se lasa cu varsaturi sau dureri de cap, la urma urmei tot partea mentala a contat, omul s-a simtit bine si s-a bucurat de putinul pe care si-l poate permite in viata ... btw, vinul rosu, si in special cel "de casa", are niste proprietati ... sa zicem doar benefice, dar e natural, la draq, adica nu vad de ce sa te feresti chiar in halul asta de orice in viata ... doar pentru ca are alcool ??? Gresit, alcoolul acela isi are si el rolul lui in organism, in cantitati decente, hai sa nu o dam in paroxism si habotnicism, totusi, nu crezi? 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 da asa e!osa fim acolo garantat!runda 2 Hai-hai ! Te mananca kelea ? :D :D Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ce varsta are Picon?matusalemica Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ananda , petrecerile fara alcool nu au haz , daca prietenii tai nu consumau alcool , nu mai aveati ce povesti Poti privi si asa Marian ... totusi prefer sa fiu cel care ramane treaz ... totul tine de inhibitii ... asta face alcoolul ... o solutie e sa bei alcool o alta e sa devii constient de inhibitiile tale si simplu sa le dai la o parte de unde privesc pare preferabila a doua Amandoi aveti dreptate, fiecare in felul sau. Intr-adevar, in general la petreceri, altfel se destinde atmosfera dupa cateva pahare, nici Marian nici fratele Kuza nu zic rau ceea ce zic. Pe de alta parte am fost la destule petreceri unde n-am "atins" nimic (nu ma feresc in principiu, dar sunt obisnuit sa umblu mai peste tot cu masina) si recunosc ca, daca atmosfera a fost propice, m-am distrat copios, fara sa regret deloc ca n-am putut sa beau. On-topic - ma bucur pentru voi, din cate povestiti chiar a fost iures aseara 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 ... a fost, chiar si fara "mitilicu' " :D Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 am ragusit in rest, ce pot sa spun: va multumesc tuturor pentru o seara atat de frumoasa si sper sa mai existe astfel de ocazii. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 Hai sa ne intelegem , daca era asa cantacioasa , o vedeam si noi pe la tv sau macar auzeam de ea pe la radio, in nici un caz nu facea laba diversi sau isi pierdea noptile la karaoke iar te bagi ca musca in cur aviatorule?esti penibil :laugh2 tristule :laugh2 1 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 iar te bagi ca musca in cur aviatorule?esti penibil :laugh2 tristule :laugh2 iar te iei gura-n pl cu mn ? ultima oara cand ai facut-o , te-ai retras haida da-i drumu si inoata in ape mai mici , ca pe aici te halesc rechinii 1 Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 iar te iei gura-n pl cu mn ? ultima oara cand ai facut-o , te-ai retras haida da-i drumu si inoata in ape mai mici , ca pe aici te halesc rechinii sa fac eu uro moca pe tine de bulagiu :laugh2 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 sa fac eu uro moca pe tine de bulagiu :laugh2Mai bine faci pe tine si dai vina pe mine hai , ia-o cu tramvaiu' 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 am ragusit in rest, ce pot sa spun: va multumesc tuturor pentru o seara atat de frumoasa si sper sa mai existe astfel de ocazii.multumim, randunico, ai o voce foarte faina ! chiar faina tare ! sa ne mai canti si incanti Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 ... Mai bine faci pe tine si dai vina pe mine hai , ia-o cu tramvaiu'esti un gunoi uman care cauta permanent atentie. nu realizezi ca nu te baga nimeni in seama?iesi in pl lu xoxo!ia si un ignorre asa, cum dau eu rar..dar numai cui merita un loc la ghena.nu uita sa tragi apa dupa tine! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 multumim, randunico, ai o voce foarte faina ! chiar faina tare ! sa ne mai canti si incanti cu mare placere. eu sunt acolo in fiecare JOI (de obicei). doar voi sa va faceti simtita prezenta Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 es ti un gunoi uman care cauta permanent atentie. nu realizezi ca nu te baga nimeni in seama?iesi in pl lu xoxo!ia si un ignorre asa, cum dau eu rar..dar numai cui merita un loc la ghena.nu uita sa tragi apa dupa tine! De ce dai dublu qoute ?? Ai dat in balbaiala de nervi ? 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 cu mare placere. eu sunt acolo in fiecare JOI (de obicei). doar voi sa va faceti simtita prezenta Chiar in FIECARE joi? De exemplu joia viitoare, pe 12 ? :D Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Iunie 6, 2014 Randunico, relaxeaza-te si tu ... nu orice replica merita raspuns, nu orice provocare merita atentie Sa fim iubiti si sa iubim fara masura ! va imbratisez pe toti Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Iunie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 6, 2014 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la bambuchaa. Vezi chiar si asa? nu!nu imi face placere sa citesc gunoaie :laugh2 cand se duce sa duca gunoi de la wc, nu uita sa-i amintesti sa se arunce si el in ghena. sau in wc si cineva sa traga repede apa dupa el Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 Chiar in FIECARE joi? De exemplu joia viitoare, pe 12 ? :D joia viitoare va fi o exceptie. imi voi muta tura vineri, ca sa fiu prezenta la scumpa de Sorina Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 -1 pentru inducere in eroare in mod deliberat ) Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 6, 2014 Randunica & bambuchaa, nu pot decat sa-mi aduc aminte de vorbele unui prieten de-al meu din copilarie: pula mea, ce urat vorbiti... 1 Link spre comentariu
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Irinuca ce mai faci? Ma mai iubesti? Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2014 Randunica & bambuchaa, nu pot decat sa-mi aduc aminte de vorbele unui prieten de-al meu din copilarie: pula mea, ce urat vorbiti... N-ai niste perfuzii ?? Ca pestoaica e in colaps mental , din 3 replici , mi-a dat ignore Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 6, 2014 Irinuca ce mai faci? Ma mai iubesti?cum sa nu..ca-n prima zi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum