Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Andreea Ioana, tu esti campioana :P

Alta care are km de craci. Auzi, spune-mi si mie, te rog, ce ati mancat cand erai mica?!? Oare pe mine m-au tinut ai mei la dieta de nu am depasit 1,60m?!? Wtf?!?!

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Alta care are km de craci. Auzi, spune-mi si mie, te rog, ce ati mancat cand erai mica?!? Oare pe mine m-au tinut ai mei la dieta de nu am depasit 1,60m?!? Wtf?!?!

SORINA si u arati destul de bine ...nu trebuie sa fi dezamagita de inaltimea ta !!!am mancat ce mananca toata lumea !!! :*

• Like 2
Postat

Alta care are km de craci. Auzi, spune-mi si mie, te rog, ce ati mancat cand erai mica?!?

Banii la fraieri??  :laugh2

• Like 3
Postat

100 ron finalizarea, 150 ron ora.

Ce inseamna o finalizare?

Postat

100 ron finalizarea, 150 ron ora.

Ce inseamna o finalizare?

ai de plm :slap2

Postat

Ce inseamna o finalizare ? Un numar sau ce?

Eu daca imi dau drumu in 3 min trb sa dau 100 lei ?

Postat

Ce inseamna o finalizare ? Un numar sau ce?

Eu daca imi dau drumu in 3 min trb sa dau 100 lei ?

tu daca iti dai drumu in 3 minute stai drq acasa si nu te mai duce la femei sa te faci de ras, da-ti o laba si gata ! si ramai cu 100 ron tac pac

• Like 3
Postat

Buna numele meu este Andreea: sunt-  roscata sani nr 2 , fund bombat ,1,65 cm ,50 kg

Programul meu este de la 16:00-04:00                        

oral cum il doresti     :felatie             1 finalizare =   =  30 min : 100 lei 

depinde de igiena                                                   

normal obligatoriu protejat    :doggystyle               1 ora = 2 finalizari=200 lei

1 ora = 1 finalizare :atm + un masaj de relaxare  :masaje= 150 lei  

deplasari : 1 ora = 2 finalizari + masaj relaxare =300 lei(texi inclus in pret )

30 de minute = 1 finalizare + masaj de      relaxare= 250 lei 

daca vad vreo iritatie sau scurgeri oralul va fi obligatoriu cu prezervativ si nu ma voi saruta  ...!!!!

rog programare neaparat cu o ora inainte ( daca nu puteti ajunge trimiteti sms sau sunati si anuntati )     .....   ma poti contacta la numarul 0767713353

Postat

Buna seara,pentru cupluri,ceva gen masaj, poate mai mult? multumesc anticipat pentru raspuns.

Postat

Buna seara,pentru cupluri,ceva gen masaj erotic, poate mai mult? multumesc anticipat pentru raspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.