cassy Reputație: 16362 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 8, 2014 DOAMNA SERIOASA OFER COMPANIE DOMNILOR GENEROSI(PESTE 30 ANI)ROG SERIOZITATE.0769256090 . Aceasta din urma avea telefonul inchis poate nici ea nu are program nocturn. Daca tot s-a confirmat ca anuntul e real e cazul sa aiba si topic Am discutat acum 1 ora cu aceasta doamna, are o voce placuta la tel, nu este nesimtita sau grabita iti raspunde intrebarilor. Sa fac un sumar la ce este mai important:-este din Petrosani-are 38 de ani-175 cm, constitutie potrivita(nu stie exact cate kg are)-Face One+N+Anal la 150 lei/h(cand am intrebat de servicii cuvintele ei exacte au fost ca face orice, cand am incercat sa aprofundez mi-a repetat ca nu refuza nimic!?)-Nu are un progam fix de lucru-Contactata pe nr 0769256090 Inca are anunt http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/dama-de-companie/7b0d61767b6d6650.html
ianis79 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2015 Oras:petrosani Oras:petrosani Postat Martie 9, 2015 fratilor daca vreti sa o frecat in cur va zic eu ca ii naspa nu isi face clisma si te umpli de caca dar si asa tio suge
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum