criss Reputație: 556 Postat Decembrie 13, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Decembrie 13, 2010 DOMISOARA FIERBINTE si nimfomana te invita intr-o locatie unica si ultracentrala pentru clipe speciale de sex total fara limite sau prejudecati !! POZE REALE 100% GARANTAT ! Nu raspund la numar privat !! PUPICI 13 Dec 16:20 0767569998 Pret 150Lstiti ceva de tinerica asta? or fi reale pozele? pe google nu prea e nimic despre ea dupa nr tel. Astea sunt pozele de pe AT
sweed29 Reputație: 139 Postat Decembrie 13, 2010 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2010 Dupa cum sustine la telefon pozele cica-s 100% reale, locatia pe blvd. Coposu, zona Unirii, servicii totale zice pe AT, la telefon zice ca face oral + normal la pretul de 150 de ron / ora, doar protejat (si oralul si normalul). Mai departe, ramane sa se duca cineva la fata locului si sa revina cu mai multe detalii
criss Reputație: 556 Postat Decembrie 14, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Autor Postat Decembrie 14, 2010 Dupa cum sustine la telefon pozele cica-s 100% reale' date=' locatia pe blvd. Coposu, zona Unirii, servicii totale zice pe AT, la telefon zice ca face oral + normal la pretul de 150 de ron / ora, doar protejat (si oralul si normalul). Mai departe, ramane sa se duca cineva la fata locului si sa revina cu mai multe detalii [/quote']poate a fost totusi cineva la ea... mie imi e f greu sa cred ca sunt foarte reale pozele alea... daca asa e si vrea 150 ora atunci e ok... si la oral.. mai vezi cu negociezi cu ea sa ii pupe mana nashului fara caciulitza
ciocan Reputație: 382 Postat Decembrie 14, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Decembrie 14, 2010 Salut!Am sunat eu azi de 2 ori, la interval cam de 20 de minute. De ambele ori mi-a respins apelul, apoi nu am mai incercat ca ajunsesem acasa si era pericol mare de "radar" .Mi se pare cam dubios anuntul ei, e doar de vreo saptamana pe AT, pe alte site-uri nu-l gasesti de nici o culoare, iar pozele sunt destul de derutante si recunosc ca nu le-am mai vazut nicaieri pana acum , imi par si reale si false in acelasi timp.Acuma poa' sa fie loterie, ori e vreuna lansata nou pe piata si merita incercata repede, ori e vreo "balabusta" care a postat cu poze false in speranta ca prinde si ea cativa fraieri in capcana.O sa mai incerc la ea, desi pe mine ideea cu oral protejat nu ma incanta deloc.Daca reusesc s-o pedalez, va fac o "balada" completa ca sa stiti la ce sa va asteptati.Ciocane tari va doresc!
criss Reputație: 556 Postat Decembrie 15, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Autor Postat Decembrie 15, 2010 Salut!Am sunat eu azi de 2 ori' date=' la interval cam de 20 de minute. De ambele ori mi-a respins apelul, apoi nu am mai incercat ca ajunsesem acasa si era pericol mare de "radar" .Mi se pare cam dubios anuntul ei, e doar de vreo saptamana pe AT, pe alte site-uri nu-l gasesti de nici o culoare, iar pozele sunt destul de derutante si recunosc ca nu le-am mai vazut nicaieri pana acum , imi par si reale si false in acelasi timp.Acuma poa' sa fie loterie, ori e vreuna lansata nou pe piata si merita incercata repede, ori e vreo "balabusta" care a postat cu poze false in speranta ca prinde si ea cativa fraieri in capcana.O sa mai incerc la ea, desi pe mine ideea cu oral protejat nu ma incanta deloc.Daca reusesc s-o pedalez, va fac o "balada" completa ca sa stiti la ce sa va asteptati.Ciocane tari va doresc![/quote']ok... te asteptam cu ceva frumos... eu anul asta oricum nu cred ca mai ajung... sunt prins tare cu de toate... + radar cum ii zici tu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum