Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 nu ai cum sa ma prinzi Virtual vorbeam,dă-te dreacu' de futăcioasă
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 Virtual vorbeam,dă-te dreacu' de futăcioasă Futaciosa daca te-ai fute si tu ca mine,crede-ma ca ai fi NE futut cu lunile..poate anii e cald la soare rau ..hai la o berula
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 Țucu-te-aș,nu beau pe nefutute-lea
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 --serviti din partea mea un pahar de sampanie buna
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 'te fă-n coaiele mele de corupătoare
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 'te fă-n coaiele mele de corupătoare ma nebunule da tu care din userii vechi esti?..se vede de la o posta ca esti troll
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 ma nebunule da tu care din userii vechi esti?..se vede de la o posta ca esti troll . Să faci spume? am susținut eu vreodatã ideea precum că nu aș fi troll? Te iubesc,fă.....în gură 1
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 .Să faci spume? am susținut eu vreodatã ideea precum că nu aș fi troll? Te iubesc,fă.....în gură esti Xoxo varianta cealalta...?zi cine esti ..ca nu se mai stie.. trollii au aceiasi gandire...si acelasi tzel pe forum...eu m_am saturat sa trollez..tu cand te saturi?
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 esti Xoxo varianta cealalta...?zi cine esti ..ca nu se mai stie.. trollii au aceiasi gandire...si acelasi tzel pe forum...eu m_am saturat sa trollez..tu cand te saturi?Când îți fac recenzie,jur că mă las de trollat
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 Când îți fac recenzie,jur că mă las de trollat niciodata...nu _mi vei face ..asa ca am inteles..te pup la buric...
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 11, 2014 niciodata...nu _mi vei face ..asa ca am inteles..te pup la buric...Și io la lindic Ai? ))
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 Auuu ma durut... dar totusi cine esti?ma cunosti bine... si o arzi cu paru-n ochi..trim PM si spune cine esti..sunt curioasa
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2014 La multi ani Pufarin 1
jan01 Reputație: 105 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2014 Nici nu trebuia sa banuiesc ca faci parte din zodia nebunilor.Dar stai un pic, eu stiam ca voi gemenii fugiti de zilele proprii de nastere!!!
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 La multi ani Pufarin multumesc Ghitza
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 11, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 11, 2014 ...eu m_am saturat sa trollez.... Nu ma-nnebuni...
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 11, 2014 Nu ma-nnebuni...
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 12, 2014 te trais butsan sukar te diloav te hohauatu praleotalian bahtali
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 12, 2014 te trais butsan sukar te diloav te hohauatu praleotalian bahtaliciumidelu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iunie 12, 2014 ciumidelu ciumidaptu sei
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Autor Postat Iunie 12, 2014
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 12, 2014 iti sugerez ca nume nou de user, limbricul sexual, cat despre ajunsul in Rai, dupa ce ai facut pact cu diavolul....stai la coada, că...ca tine sunt mulți
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 iti sugerez ca nume nou de user, limbricul sexual, cat despre ajunsul in Rai, dupa ce ai facut pact cu diavolul....stai la coada, că...ca tine sunt mulțiEu nu am conturi ca tine multiple...TU AI CONT MOV SI CONT GALBEN.. pe mine cand ma baneaza fac alt cont ..sunt transparenta fraiere..nu ma ascund..de asta am fani multi pe forum. . PISICUTS de ce am primit ban poti sa ma luminezi? Pentru ca am glumit cu fata aia in PM? sau ai vrut sa-mi faci un cadou de ziua mea..???? am sa continui sa-mi fac cont ALL LIFE .I AM BACK
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 12, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 12, 2014 Well that was quick now, wasn't it? Eu nu am conturi ca tine multiple...TU AI CONT MOV SI CONT GALBEN.. Colegu' inginer are doua conturi? Cum D-zeu nu s-a remarcat pana acuma, ca la stilul lui, e imposibil sa nu-ti sara in ochi...(sau doar pe contu' asta e dadaist...? 1
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 Well that was quick now, wasn't it? Colegu' inginer are doua conturi? Cum D-zeu nu s-a remarcat pana acuma, ca la stilul lui, e imposibil sa nu-ti sara in ochi...(sau doar pe contu' asta e dadaist...?Theacat are doua conturi unul Mov si Galbenul dupa care posteaza..are afaceri in domeniu.. Saloanele Jador din West sunt ale lui/ nu ma intereseaza..dar el ma confunda..ca multii altii .. sunt doar o fata care vreau sa-mi gasesc poate ,un futalau aici.. nu sunt curioasa de pesteala ... sau mai stiu eu ce va trece in cap despre mine..am pus poze cu mine nu sunt false se pot verifica.. ..este adevarat ca am un vocabular violent de-a dreptul uneori cu unele persoane..dar eu cred ca de asta suntem aici pe forum sa ne spunem adevarul nu sa ne mintim sau sa ne certam uneori ca chiorii...deci sunt o fire glumeata ..si vreau sa zambesc cand sunt pe forum nu sa fiu trista.. va pupez natiune
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum