randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 eu nu am pus manele. am fost silita sa le ascult :laugh2 sunt total antimanele 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 15, 2014 Ai organizat in trecut petreceri/evenimente de genul asta? Poti sa dai cateva detalii de ce nu a mers?eu nu am pus manele. am fost silita sa le ascult :laugh2 sunt total antimanele
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 15, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 15, 2014 fara manele, viata e pustiu! 2 2
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 pai cine a zis ca nu a mers?inca le facem!doar ca acum ies adhoc in locuri publice ))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 15, 2014 A, ok, poate nu ai inteles ideea, nu ma refer la petrecerile de joi seara intre prieteni, ma refer la petreceri cu taxa de intrare, unde "domni generosi" (ca sa folosesc sablonul asta din anunturile voastre) pot sa participe daca sunt interesati.pai cine a zis ca nu a mers?inca le facem!doar ca acum ies adhoc in locuri publice ))
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 A, ok, poate nu ai inteles ideea, nu ma refer la petrecerile de joi seara intre prieteni, ma refer la petreceri cu taxa de intrare, unde "domni generosi" (ca sa folosesc sablonul asta din anunturile voastre) pot sa participe daca sunt interesati.au fost cateva de genul asta.daca vor mai fi doritori se vor mai facein principiu s-a renuntat din cauza neseriozitatii. se anuntau multi si veneau putini. se faceau anumite calcule si apoi unii ieseau in pierdere pt ca cei care anuntau ca veneau dadeau teapa iar ceilalti trebuiau sa completeze. ceea ce e urat.daca oamenii ar fi mai seriosi si ar avea cuvant, treaba ar merge ca unsa 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 15, 2014 Am inteles. Daca mai organizezi (tu sau altcineva) asa ceva, eu as fi interesat, poti sa ma pui pe waiting list.Thxau fost cateva de genul asta.daca vor mai fi doritori se vor mai facein principiu s-a renuntat din cauza neseriozitatii. se anuntau multi si veneau putini. se faceau anumite calcule si apoi unii ieseau in pierdere pt ca cei care anuntau ca veneau dadeau teapa iar ceilalti trebuiau sa completeze. ceea ce e urat.daca oamenii ar fi mai seriosi si ar avea cuvant, treaba ar merge ca unsa
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 fara manele, viata e pustiu!Și Hanul Drumețului ar da faliment
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 Am inteles. Daca mai organizezi (tu sau altcineva) asa ceva, eu as fi interesat, poti sa ma pui pe waiting list.ThxImagineaza-ti ca e cam greu sa organizezi asta daca nu stii cine cu cine se intalneste.ideea era simpla. se platea o suma modica (gen 100 ron) ca taxa de participare din care se cumparau toate cele necesare, bautura, haleala, una alta, inchiriere locatie (eventual la cuca macaii, s anu apara paparazii) si apoi se stabilea o suma pe care o doreau fetele sa intre in camera cu cei care doreau sa se racoreasca dupa o atmosfera incendiara. pentru asta fetele se gaseau repejor, mai greu era cu seriozitatea barbatilor.logic ca te astepti ca nr participantilor sa fie unul mare.eu personal am crezut ca o astfel de mega petrecere va fi cautata si vor fi multi interesanti. doar ca la final s-au dat la fund si o data imi amintesc ca au venit la o petrecere vreo 9 fete si vreo 7 barbati :laugh2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 Imagineaza-ti ca e cam greu sa organizezi asta daca nu stii cine cu cine se intalneste.ideea era simpla. se platea o suma modica (gen 100 ron) ca taxa de participare din care se cumparau toate cele necesare, bautura, haleala, una alta, inchiriere locatie (eventual la cuca macaii, s anu apara paparazii) si apoi se stabilea o suma pe care o doreau fetele sa intre in camera cu cei care doreau sa se racoreasca dupa o atmosfera incendiara. pentru asta fetele se gaseau repejor, mai greu era cu seriozitatea barbatilor.logic ca te astepti ca nr participantilor sa fie unul mare.eu personal am crezut ca o astfel de mega petrecere va fi cautata si vor fi multi interesanti. doar ca la final s-au dat la fund si o data imi amintesc ca au venit la o petrecere vreo 9 fete si vreo 7 barbati :laugh2Paparazzii? hai dă-te dreacu' că prea bagi în ele
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 Paparazzii? hai dă-te dreacu' că prea bagi în ele era o gluma ma cu paparazi. eu ma refer sa nu vina persoane nedoritenu vrea nimeni scandal sau poze sau intamplari aiurea
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 15, 2014 era o gluma ma cu paparazi. eu ma refer sa nu vina persoane nedoritenu vrea nimeni scandal sau poze sau intamplari aiureaAșa da ,mai vii de-acasă
mos ion roata si unirea Reputație: 20 Postat Iunie 15, 2014 Oras:in gura randunicai Oras:in gura randunicai Postat Iunie 15, 2014 ai o pizda zici ca e taiata cu barda 1
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 ai o pizda zici ca e taiata cu barda :laugh2 bine ca nu-i taiata cu drujba :laugh2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 15, 2014 Mie mi s-a parut ca interesul starnit de petrecerea Sorinei a fost destul de mare (ca si frustrarea multora care ar fi dorit sa participe).Ma gandeam ca ceva similar, o petrecere de dimensiuni reduse (gen 10by10), cu invitati de categorie buna (stiu ca stiti sa triati), ar fi o idee buna.Nu ma gandesc la o orgie, mai degraba un fel de social event, in care domnii ar avea ocazia sa cunoasca si sa se simta bine in prezenta unor fete tinere si open minded. Imagineaza-ti ca e cam greu sa organizezi asta daca nu stii cine cu cine se intalneste.ideea era simpla. se platea o suma modica (gen 100 ron) ca taxa de participare din care se cumparau toate cele necesare, bautura, haleala, una alta, inchiriere locatie (eventual la cuca macaii, s anu apara paparazii) si apoi se stabilea o suma pe care o doreau fetele sa intre in camera cu cei care doreau sa se racoreasca dupa o atmosfera incendiara. pentru asta fetele se gaseau repejor, mai greu era cu seriozitatea barbatilor.logic ca te astepti ca nr participantilor sa fie unul mare.eu personal am crezut ca o astfel de mega petrecere va fi cautata si vor fi multi interesanti. doar ca la final s-au dat la fund si o data imi amintesc ca au venit la o petrecere vreo 9 fete si vreo 7 barbati :laugh2
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 Mie mi s-a parut ca interesul starnit de petrecerea Sorinei a fost destul de mare (ca si frustrarea multora care ar fi dorit sa participe).Ma gandeam ca ceva similar, o petrecere de dimensiuni reduse (gen 10by10), cu invitati de categorie buna (stiu ca stiti sa triati), ar fi o idee buna.Nu ma gandesc la o orgie, mai degraba un fel de social event, in care domnii ar avea ocazia sa cunoasca si sa se simta bine in prezenta unor fete tinere si open minded.pai asta a si fostdiverse jocuriun suc, un vin, un gratar, ceva muzica, dansuri, glumeca unii mai vor si privat... e alegerea lor...e bine sa existe loc..dar chiar si asa...tot nu sunt seriosi cei care isi anunta venirea ..din pacate...
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 15, 2014 Da, din pacate....well, plan B (sa ma imprietenesc cu Sorina )pai asta a si fostdiverse jocuriun suc, un vin, un gratar, ceva muzica, dansuri, glumeca unii mai vor si privat... e alegerea lor...e bine sa existe loc..dar chiar si asa...tot nu sunt seriosi cei care isi anunta venirea ..din pacate...
klein_ Reputație: 8 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 fara futut. doar limbi ))Cum sa platesti ca sa sugi meduza asta postata de tine? ...si concurentii cu ce se aleg la final de 30 min, coaie umflate ))...si tu in extaz ) ce misto !!! 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 15, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 15, 2014 in luna iulie si august , va anunt ca vor fi organzate petreceri saptaminal in mamaia , vama veche si vadu. cu bucuresteni si constanteni, si cine se mai potriveste cu noi.
guy45 Reputație: 332 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 Intrebare on topic: care va fi tinuta ta in timpul examinarii? Dar a candidatului?
randunica Reputație: 6344 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 15, 2014 Intrebare on topic: care va fi tinuta ta in timpul examinarii? Dar a candidatului? cum doreste, cum avem chef, e detaliu nesemnificativ
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2014 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2014 Postat Iunie 16, 2014 cand si unde incepe inscrierea ? si cat timp tine concursul ? vreau neeaparat sa particip
tendoi Reputație: -550 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iunie 16, 2014 in luna iulie si august , va anunt ca vor fi organzate petreceri saptaminal in mamaia , vama veche si vadu. cu bucuresteni si constanteni, si cine se mai potriveste cu noi. sa ma anunti cu o saptamana inainte sa pot sa-mi fac drum pe'acolo cred ca ar fi misto.
raduly Reputație: 14 Postat Iunie 16, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2014 asteptam cu interes numarul de telefon, pentru efectuarea programarilor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum