Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

• Oras:Tigaie
  • Oras:Tigaie
Postat

Banii mei sunt pe picon...nu rateaza el asa mocaciune...balele alea trebuie uscate pe ceva, de ce nu pe o frigida?

Stima,

• Oras:Plantatie
Postat

Eu si cu Picon suntem aceeasi identitate! Nu ai observat ca daca sunt eu online, nu este el si invers?

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Eu si cu Picon suntem aceeasi identitate! Nu ai observat ca daca sunt eu online, nu este el si invers?

La fel de idioti da!
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

acum am inteles...sunteti trolli cu rang inalt... bravooooooooooooooo!!!! :laugh2  :laugh2 vai de forumul asta a ajuns bataia de joc a trollilor :pope  :pope  :pope  ar trebui ceva schimbat :iagree

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Castigatorul nu e niciunul dintre cei doi.

Postat

Eu astept partea a doua a concursului...cand pot participa si fetele :P

Tocmai mi-ai surescitat creierul mi te-am imaginat pe tine si pe randunica... Vreau si eu :)))) promit ca tot cu limba ma joc :P

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fetele pot participa oricand doresc

Postat

Eu astept partea a doua a concursului...cand pot participa si fetele :P

Ce faci Sorina? :)  mi-a fost dor de tine , te sarut dulce :kiss3

@Randunica, e super concursul. Inseamna ca savarina ta e gustoasa daca sunt asa multi participanti la  concurs. Bafta

• Oras:bangkok
Postat

incepind de ieri sint in cantonament si consum doar carne. am renuntat la legume,salate si paste. fara zahar, cafea si dulciuri. doar carne roz.

post-58400-0-70597200-1403470498_thumb.jpg

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

incepind de ieri sint in cantonament si consum doar carne. am renuntat la legume,salate si paste. fara zahar, cafea si dulciuri. doar carne roz.

Super dieta  ! Care doctor ti-a recomandat ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

te-a primit Randunica nebarbierit ? :)))

Postat

te-a primit Randunica nebarbierit ? :)))

intrebarea este daca ma mai primeste dupa ce vede poza. aste e pasarea de antrenament.nu am fost inca la concurs.

Postat

Io zic, ca nu are asa multi inscrisi . Isi face ea reclama de pacalit userii  " oho da cate mp-uri am primit :)) "  ! daca ar avea o taxa mica ar fii bine; nu toti avem cate 30-40 milioane pe luna .

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Baga-ti pula ...daca cu barba aia te duci ...

Postat

Nu am putut sa mai editez asa ca am scris din nou. Premiul ar trebui sa fie altceva mai consistent. Un exemplu: 2-3 nopti de sex(da nu toata noaptea doamne fereste ca mai trebuie si omu sa doarma  :laugh2  ) .  Sau  10 ore de sex si alege castigatorul cand sa le "consume" (orele)  :69  :rax2  :laugh2  . Deci ??

Postat

Baga-ti pula ...daca cu barba aia te duci ...

ba o mai las sa creasca, nu o mai tund deloc , vreu sa o electrocutez.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am putut sa mai editez asa ca am scris din nou. Premiul ar trebui sa fie altceva mai consistent. Un exemplu: 2-3 nopti de sex(da nu toata noaptea doamne fereste ca mai trebuie si omu sa doarma  :laugh2  ) .  Sau  10 ore de sex si alege castigatorul cand sa le "consume" (orele)  :69  :rax2  :laugh2  . Deci ??

deci stai si asteapta :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ba o mai las sa creasca, nu o mai tund deloc , vreu sa o electrocutez.

nu te primesc cu barba. ma irita.

Postat

nu te primesc cu barba. ma irita.

deci eu ma antrenez degeaba? frumos procedezi. umbli la intimidare, eu ti-am acceptat conditiile in totalitate,  tu acum bati in retragere. daca te zgiriie barba mea lasa-ti atunci si tu floci sa fim la egalitate si sa ne zgiriim /zgiriiem reciproc.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu-mi plac flocii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...