Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

bine ma taticule ma, daca spui tu :laugh2 :laugh2 :laugh2la al catalea cont esti bre?ai ajuns la 99?! :laugh2 :laugh2

Ca sa fim on topic,ar trebui sa te duci la turci,ai avea mare succes cu limbile,nu cred sa fie natie mai limbista,daca stie careva contrariul,sa zica.

Cate conturi am avut,e irelevant,desi nu e decat o cincime din sfertul sumei avansate;nah,ti-am dat si calcule de matematica,sa vad daca stii rezultatul. :)

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu-l stiu, mi-e lene sa calculez...

am fost corigenta la mate de vreo doua ori

Vizitator takayama
Postat

Tu numeri banii facuti cu puii de randunica ca si turcii,cu calculatorul;hai ca ai multe in comun cu ei,fa-le o vizita,u will not be disappointed ;)

• Oras:in gura randunicai
  • Oras:in gura randunicai
Postat

cu 2-3 tarancute debusolate venite din provincie si care cred ca tot ce zboara se mananca nici macar peste nu te numesti.

e ca si cand ai avea 2 loganuri prapadite care au fost taxi si zici ca ai parc auto.

hai sictir!

• Like 1
Postat

da bai nene..n-a vrut sa vina niciunul...la naiba in puii mei :laugh2 :laugh2 :laugh2

in 5 zile de concurs au fost mai multe refuzuri din partea mea decat am refuzat in 5 ani de cand lucrez. Si nu ca nu am vrut, ci pentru ca nu a mai avut ziua jumatati de ore disponibile pentru cei interesati (in conditiile in care eu nu lucrez nonstop, ci doar cateva ore pe zi, cand am timp!).

asa ca, lasa-neeeeeeeeeeeee :rax2

Mai taie din ele, ca doar nu ai pizda din zahar vanilat sa faca astia coada!!!...mai e si neagra pe deasupra...fi-mi-ar scarba de specia asta limbista!!!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la takayama. Vezi chiar si asa?

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la mos ion roata si unirea. Vezi chiar si asa?

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la Klein_. Vezi chiar si asa?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vai de capul meu

mai sunteti multi?? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

vai de capul meu

Astia 's  ca  paduchii, doar cu DTT  scapi de ei :)

http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/wp-content/uploads/2014/02/sticla-cu-DDT.jpg

Daca nu merge asa, doar cu foarfeca poti sa scapi de ei :)

• Oras:lul
  • Oras:lul
Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la takayama. Vezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la mos ion roata si unirea. Vezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la Klein_. Vezi chiar si asa?

vai de capul meu

Uite ce a zis Klein :

"Mai taie din ele, ca doar nu ai pizda din zahar vanilat sa faca astia coada!!!...mai e si neagra pe deasupra...fi-mi-ar scarba de specia asta limbista!!!"

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la >TranceKyra<. Vezi chiar si asa?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

'ai de pula lu xoxo :laugh2 :laugh2

• Like 1
Vizitator takayama
Postat

Pt latelu' olita omniprezent,vreun remediu,ceva?Nu tu schelaunai acum cateva zile ca ai fost banat?

Inteligenta impunge,prostia apasa,avand oroare de anonimat,nesimtindu-se nicaieri stinghera.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

=))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

post-122354-0-43248000-1403272339_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

post-122354-0-32982700-1403274233_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Mie mi se pare foarte interesanta ideea Irinei doar ca nu sunt prea incantat de premiul oferit. Ma asteptam la ceva mai mult din partea unei fete asa pasionale precum ea. Adica, de vreme ce mergem la concursul cine ii ofera cea mai multa placere Irinei, mi s-ar fi parut incitant ca premiul sa fie placerea oferita de Irina castigatorului. That seem fair enough for me ;)

• Like 1
  • Oras:MH(Strehaia-Severin) - TM(Timisoara)
  • Oras:MH(Strehaia-Severin) - TM(Timisoara)
Postat

cei care v ati inscris la concurs cand mergeti la randunica luati un ardei iute cu voi si in timo cee ii da ti limbi muscatii de cateva ori din ardei... sa vedeti ce orgasme o sa aibe :))))

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

da de unde stii ? pai tu in loc sa dai limbi la mij, dai cu ardei iute ? :laugh2 Mijul nu e shaorma cu de toate si cu sos picant, por dios mio... In plus de asta, daca bagi ardei iute in mij, s-ar putea sa ia foc  :laugh2  :girly

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pentru prima saptamana avem si un castigator:

identitatea lui este A7(asa l-am memorat in agenda). Si este un veritabil user mov de pe forum. Nu-i scriu identitatea, daca vrea sa "recunoasca" cine este sa o faca.Eu i-am trimis PM!cica e taur, dar nu d-ala comunal!te asteptam sa iti revendici premiul!Pupici!

• Oras:pretutindeni
Postat

Pentru prima saptamana avem si un castigator:

identitatea lui este A7(asa l-am memorat in agenda). Si este un veritabil user mov de pe forum. Nu-i scriu identitatea, daca vrea sa "recunoasca" cine este sa o faca.Eu i-am trimis PM!cica e taur, dar nu d-ala comunal!te asteptam sa iti revendici premiul!Pupici!

da ce a castigat? un logan ceva? :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stie el

Postat

Stie el

ofi barbat bun..divulga numele sa-l incerc si eu o data... surioara mea..fii generoasa..nu tine totul pt tine :kiss3  :girly

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...