Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Eu vreau sa imi iau limba in gura cu randunica.

Mult succes ! Daca tu vrei treaba este pe jumatate rezolvata . Daca reusesti sa prinzi vreuna sa faci o poza cand te mozolesti cu ea

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Anonna, voiam sa te cunosc, ma rodea tare curiozitatea.

Mi-a zis cineva care te-a vizitat ca esti o tanti din piata, exact exact din aia care striga ''hai la ceapa trei la leu''.

Voiam sa am argumente ca abereaza si sa-i dau peste bot.dar se pare ca.....

Oricat ai incerca sa pari sofisticata , nu u vei reusi 

Nu ma deranjeaza asemenea asocieri atat timp cat au fost scoase din gura unui mascul. Probabil a incercat sa te ... flateze pe tine .... mare maseuza

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Acolo
Postat

Nu ma deranjeaza asemenea asocieri atat timp cat au fost scoase din gura unui mascul. Probabil a incercat sa te ... flateze pe tine .... mare maseuza

Invidia asta domle'...tu ai fost la bal in inalta societate? Pe-aici sunt numai domni (picon e unul mare) si doamne (vrabia e un model).

Fute-i o ceapa peste ochi, ca tot a ajuns in CT...

• Like 2
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bine tanti, cum spui tu :laugh2  :laugh2

Postat

Invidia asta domle'...tu ai fost la bal in inalta societate? Pe-aici sunt numai domni (picon e unul mare) si doamne (vrabia e un model).

Fute-i o ceapa peste ochi, ca tot a ajuns in CT...

=)) 

i-as fute una ... dar nu ma pot catara pe scara societatii pe care ea a urcat ... si cum sa prapadesc bunaciune de ceapa pe ochii unei maseuze cand aia costa ...bani. Mai bine o sparg si mananc..

PS: nu sparg ochii maseuzei, sa nu se interpreteze :D

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Bine tanti, cum spui tu :laugh2  :laugh2

http://37.media.tumblr.com/73e28f8a239ebf2c2efc59ea85e78dd4/tumblr_n7243bEZGQ1tpse54o1_400.gif

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

=))

i-as fute una ... dar nu ma pot catara pe scara societatii pe care ea a urcat ... si cum sa prapadesc bunaciune de ceapa pe ochii unei maseuze cand aia costa ...bani. Mai bine o sparg si mananc..

PS: nu sparg ochii maseuzei, sa nu se interpreteze :D

:laugh2  :laugh2  :laugh2

mananc-o incet, sa nu-ti dea lacrimile :laugh2  :laugh2

sau..mai bine o sugi..ceapa :laugh2

• Like 1
Postat

Bai Shaworma, de unde gasesti frate "minunile" alea?!?! =)) La inceput credeam ca esti dement, acum inteleg unde bati ;)

Referitor la "minune", daca nu as observa ochii aleia, cat cepele, mi-as dori sa fac si eu asemenea DT :D Am incercat de cateva ori dar ma inec :(...bine eu nu ajung pana in faza la care sa belesc ochii in halul ala  :laugh2

• Like 2
Postat

Nu-ti bate cap'sorul cu lacrimile mele ceapa nu se suge, se rontaie ... cu grija si atentie sa-i simti savoarea. 

Dar se pare ca te fac sa-mi ramai datoare, te invat acum sa-mi mananci si ceapa 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

http://s5.motherlessmedia.com/dev24/0/555/566/0555566205.gif

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

sa inceapa concursul....de supt cePUTZA......:))))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

baga si o rosie soro. ca si pe aia poti sa o sugi :laugh2

Nu-ti bate cap'sorul cu lacrimile mele ceapa nu se suge, se rontaie ... cu grija si atentie sa-i simti savoarea. 

Dar se pare ca te fac sa-mi ramai datoare, te invat acum sa-mi mananci si ceapa

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Oare randunicile sunt toate destepte, sau e doar o iluzie?

P.S. Tin sa le multumesc pe aceasta cale celor care mi-au deschis ochii, mai aveam putin si puneam botul. :laugh2

Postat

=))

Deloc nu apreciezi anonna...ntz, ntz, ntz. "Vanzatoare la piata" imi pare un compliment in ceea ce te priveste ;)

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Sonetul randunicii

O randunica mica si originala

Isi face cuibul dintr-al ei scuipat,

Amestecat cu lut si asezat,

La streasina mai la fereala.

Dar mai exista alte randunici

Care-au pierdut scuipatul de demult,

In timp ce umezeau ocult,

Podoabe de barbati voinici.

Acum avand si alte pasarele,

Care ciugulesc multe lovele

S-a gandit ca e mai bine,

Atatandu-i pe pofticiosi,

Sa-si adune scuipat in fine

Pe niste banuti frumosi.

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Eu vreau sa imi iau limba in gura cu randunica.

Eu vreau sa fac schimb de tura cu pisicu din poza :laugh2 

Postat

Legenda randunicii:post-41435-0-79719900-1404994128_thumb.gif

Se spune ca atunci cand s-a nascut Randunica, nu avea pene, nici aripi, nici coada. Era doar copila Imparatului si Imparatesei, iubita si dezmierdata de toti. Si era atat de frumoasa, de fragila..incat parintii ei s-au ingrijorat..daca o vor pierde in lumea mare, plina de pericolo?

Asa ca au chemat o zana. Si zana i-a daruit Randunicii o rochie alba fermecata, care sa o apere de rele. Le-a spus parintilor ei ca Randunica va trebui sa poarte mereu acea rochie, numai asa va fi protejata.

Si a crescut Randunica, iubita, ingrijita, fericita..a invatat despre lume, despre padure, luna si stele. A invatat despre pasarile calatoare, despre curgerea anotimpurilor.Se masura ce crestea, Randunica se simtea din ce in ce mai trista. Avea in fiecare noapte un vis in care era libera sa cutreiere paduri, munti si campii..era libera sa zboare oriunde. In fiecare dimineata se trezea si privea pasarile de la geamul camerei ei, si realiza ca ea nu putea sa zboare..nici macar nu putea sa alerge in voie prin curte. Rochia alba, asa frumoasa cum era, ii limita mult miscarile. Si cum s-o dea jos? Parintii ei nu ar fi permis asa ceva.

Intr-o zi, Imparatul, tatal ei, ii spuse Randunicii ca au hotarat sa o marite. Aceasta veste o sperie mult de tot pe Randunica. Cum adica..sa se mute acel necunoscut la ei in palat? Asta ar insemna ca intradevar, nu va putea niciodata sa calatoreasca asa cum isi dorea, sa alerge prin paduri, munti si campii..Doar nu se cuvine ca o sotie sa faca aceste lucruri.

Plangand, Randunica simtii nevoia sa dispara, simtii nevoia sa fuga..si fara sa-si dea seama, incepu sa fuga. Si pe masura ce fugea, rochia alba se desira..Parintii, ingroziti, strigara dupa ea, insa Randunica nu mai auzea. Fugea atat de repede..Si deodata Randunica isi dadu seama ca fuga devenise zbor..ca avea pene, aripi. Era minunat! Putea sa zboare oriunde..sa faca orice..era libera..

Dupa un timp, Randunica, devenita pasare, auzi ceva nedeslusit, ..ascultand cu atentie, isi dadu seama ca erau parintii ei, plangand dupa ea. Randunicii ii paru rau ca zburase asa din palat, si se intoarse. Mare fu uimirea parintilor sa vada o pasare fermecata, care vorbea cu graiul fiicei lor! Erau usurati totusi ca printesa lor era din nou acasa, asa ca i-au promis ca nu o vor mai forta sa faca nimic din ce nu vrea ea sa faca, numai sa ramana cu ei mereu. Randunica insa le raspunse:

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce raspunse?????

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ca vrea limbi :)))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nemerrrrnica!!!

Postat

inca o intrebare....Randunica face sex ?  :doggystyle

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...