Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Atunci dragoste face ?  :blushing2   :2qm40hg

dragoste face!cu cine vrea ea, cand are ea chef!

Nuuuu ...randunica doar primeste limbi , face masaj si e si bona daca vrei

sunt o bona excelenta..in special pentru animalutele de companie :laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu mine vrei sa faci lugulug, sunt un rus autentic.

mai bine bem. dai o votka? :laugh2  :laugh2

• Oras:galati
Postat

sunt o bona excelenta..in special pentru animalutele de companie :laugh2 :laugh2

Tu le pui si pe alea sa.ti dea limbi :)):)):))
Postat

sunt o bona excelenta..in special pentru animalutele de companie :laugh2  :laugh2

hmm....esti bona ? inseamna ca iti plac copii...daca vrei iti fac eu o randunica sau un randunel sau o randunica si un randunel  :innocent  :)

Postat

hmm....esti bona ? inseamna ca iti plac copii...daca vrei iti fac eu o randunica sau un randunel sau o randunica si un randunel :innocent :)

Pina una alta ...ai facut un ou

• Like 2
Postat

degeaba, aceasta specie de randunica, face pui. :)

• Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

ce raspunse?????

-Va iubesc si va multumesc... eu am acum aripi, vreau sa calatoresc, sa zbor..asa ca nu voi putea sta mereu cu voi. Va las acum.. Si daca ma veti primi, o sa mai vin pe aici, sa ma odhnesc.

Si Randunica zbura..insa chiar inainte de a iesi din palat, simtii o durere puternica. Tatal ei, imparatul, o apucase de coada in incercarea de o tine pe loc..Ramase cu cateva pene in mana, privind randunica departandu-se in nori. Coada ei semana acum cu o foarfeca deschisa.

Randunica, din nori, se gandea cu parere de rau la parintii ei.Ii trecuse deja durerea, si se impacase cu ideea ca penele smulse de Imparat nu vor mai creste. Totusi, ea avea aripi..dar parintii ei o pierdusera pe ea. Si gandind asa, se uita inapoi. Si se mira sa vada cum pe campul dimprejurul palatului aparusera multe floricele mici, albe.

Anii treceau..

Floricelele mici, albe, erau admirate de Imparat si Imparateasa in fiecare zi, si ii facea fericiti. Le spuneau la flori "rochita randunicii". Si mai fericiti erau atunci cand in fiecare an, randunica poposea la palat pentru a se odihni..ca mai apoi sa plece din nou, facand ceea ce ii place randunicii sa faca: sa zboare

post-41435-0-60226000-1404997866_thumb.jpeg

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

PAMFLET...:)

.............................................
Plangand, Randunica simtii nevoia sa dispara, simtii nevoia sa fuga..si fara sa-si dea seama, incepu sa fuga. Si pe masura ce fugea, a ajuns in Titan..Parintii, ingroziti, strigara dupa ea, insa Randunica nu mai auzea. Fugea atat de repede..Si deodata Randunica isi dadu seama ca fuga devenise zbor..ca avea solzi. Era minunat! Putea sa zboare oriunde..sa faca orice..era libera..(le gasea combinatii fetelor,recenzii ,bloguri)

Dupa un timp, Randunica, devenita peste, auzi ceva nedeslusit, ..ascultand cu atentie, isi dadu seama ca erau parintii ei, plangand dupa ea. Randunicii ii paru rau ca zburase asa din palat, si se intoarse. Mare fu uimirea parintilor sa vada o pasare fermecata, care vorbea cu graiul fiicei lor! Erau usurati totusi ca printesa lor era din nou acasa,(cu banii castigati la concurs) asa ca i-au promis ca nu o vor mai forta sa faca nimic din ce nu vrea ea sa faca, numai sa ramana cu ei mereu. Randunica insa le raspunse: nu pot mama si tata sa stau mai mult ca mai sunt multi care asteapta sa ma scuipe in pasrica....:))

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:priza
Postat

Deloc nu apreciezi anonna...ntz, ntz, ntz. "Vanzatoare la piata" imi pare un compliment in ceea ce te priveste ;)

Un adevarat gentleman. Te premiaza? :laugh2

Nu vreau sa te simti prost dar sa stii ca una se exprima mai bine in scris, cealalta la oral. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2

Nu ma refeream la tine, tu nici cu scrisul nu stai prea bine, cu toate ca ti l-ai imbunatatit.

Trebuie sa pun si eu ceva la semnatura, ma apuc sa caut. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2

Nu ma refeream la tine, tu nici cu scrisul nu stai prea bine, cu toate ca ti l-ai imbunatatit.

Trebuie sa pun si eu ceva la semnatura, ma apuc sa caut. ;)

eu am ras de pamflet mai mufa :laugh2  :laugh2

eu stau prost cu scrisul, nu am fost la scoala.... :laugh2  :laugh2

dar le am cu altele...bini di tat :laugh2  :laugh2

bat si fut ca masina de cusut..sa vezi cate strapoane am acasa pentru cei cu tupeu fara masura

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

hmm....esti bona ? inseamna ca iti plac copii...daca vrei iti fac eu o randunica sau un randunel sau o randunica si un randunel  :innocent   :)

sa vezi ce  de randunele fac eu in curand..stai intai sa ma marit si apoi ma pun pe facut randunici..vreo 3,4

Postat

sa vezi ce  de randunele fac eu in curand..stai intai sa ma marit si apoi ma pun pe facut randunici..vreo 3,4

Postat

Si iti cauti pretendentul prin intermediul concursului de dat limbi la randunica ?  :blushing2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si iti cauti pretendentul prin intermediul concursului de dat limbi la randunica ?  :blushing2

nu ca-l am :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

am prelungit concursul pana la toamna. in fiecare saptamana aleg cate un castigator.

• Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!
Postat

Pai de aia l-a prelungit pana in toamna...din lipsa concurentilor. Probabil ca multi nu considera un privilegiu de a da limbi unui peste romanesc....of crapul meu! :D

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

lumineaza-ti muia!

Pai de aia l-a prelungit pana in toamna...din lipsa concurentilor. Probabil ca multi nu considera un privilegiu de a da limbi unui peste romanesc....of crapul meu! :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...