Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

sa moara pisica lu Mutu, cate conturi ale aceluiasi retardat. Frate, cat de retardat sa fii sa iti faci atatea conturi si sa stau sa vanezi orice postare, cu toate in pula lu xoxo, sa pui la punct pe cineva?nu e dovada clara ca esti atat de imbecil incat nu ai o viata reala in afara de disperarea asta continua de forum.

daca nu-mi mergea concursul il inchideam, nu il prelungeam :slap2

au fost multe cereri si inca sunt, nu am avut timp sa le onorez pe toate.

nu te obliga nimeni sa participi, asa ca fa-ti vant daca nu te intereseaza subiectul.

pana la urma si la coada, mie daca nu-mi place un topic nu-l accesez. si mie daca nu mi se pare interesant un lucru nu-l caut si nu ma bag. sunt destule topice pe aici pe care sa va starniti curiozitati, nu e neaparat sa va chinuiti atat sa ma puneti pe mine la punct. nu de alta, dar fac uro pe punctul retardatilor cu capul pulii pe post de creier. 

le transmit tuturor disperatilor care nu au loc de mine sa ma pupe direct in randunea!

hai pa!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Acum e de inteles de ce nu te viziteaza nimeni pentru concurs! :D

Nimeni nu vrea sa intre in contact cu un peste de mahala. :D

bai cocean retardat, ia intreaba-l pe Guy de cate ori a incercat sa se programeze si nu am avut timp sa il primesc.

tu crezi ca eu refuzam aiurea banu, daca eram asa disperata sau daca nu participau oameni?!

vai de capul tau, cat esti de prost

crezi ca daca ti-ai tras un cont verde nu se prinde lumea ca esti un disperat efectiv obsedat de forum?!

lasa-ma pe mine sa fiu peste si du-te in mm ca nu vad de ce te fute grija pe tine si pe ceilalti despre ce fac eu

sclavule!

asa vorbesc eu cu sclavii prosti

zi merci ca nici macar bani nu ti-am cerut ca mi-am irosit 30 de secunde din viata raspunzandu-ti in modul in care esti tu obisnuit,

hai MARS !

Link spre comentariu
  • Oras:Lost in time & space!
  • Oras:Lost in time & space!

bai cocean retardat, ia intreaba-l pe Guy de cate ori a incercat sa se programeze si nu am avut timp sa il primesc.

tu crezi ca eu refuzam aiurea banu, daca eram asa disperata sau daca nu participau oameni?!

vai de capul tau, cat esti de prost

crezi ca daca ti-ai tras un cont verde nu se prinde lumea ca esti un disperat efectiv obsedat de forum?!

lasa-ma pe mine sa fiu peste si du-te in mm ca nu vad de ce te fute grija pe tine si pe ceilalti despre ce fac eu

sclavule!

asa vorbesc eu cu sclavii prosti

zi merci ca nici macar bani nu ti-am cerut ca mi-am irosit 30 de secunde din viata raspunzandu-ti in modul in care esti tu obisnuit,

hai MARS !

:D Cat de rau doare adevarul. Eu scriu o fraza si mahalagioaica ditamai povestea sa-si verse frustrarea. :)

Stiu ca sunt cu mult peste tine...eu am reusit sa iti scriu de fiecare data fara sa iti vb urat. Tu vb urat in fiecare rand care mi l-ai adresat. Daca atata te duce bibilica...pardon, randunica. :D Doare,a?

Link spre comentariu

am prelungit concursul pana la toamna. in fiecare saptamana aleg cate un castigator.

Zau asa Randunico, pana acum erai doar penibila cu concursul asta, acum devii chiar ultrapenibila! Nu e nimic de lauda in faptul ca se inghesuie multi sa ti-o linga, e doar un semn cat de multi barbati tampiti pot exista!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!

Offf mare e gradina lui dumnezeu.......motane cred ca te "minunezi"(bucuros.......stii tu dc ....$ intra) sa vezi atati fraieri... .

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Zau asa Randunico, pana acum erai doar penibila cu concursul asta, acum devii chiar ultrapenibila! Nu e nimic de lauda in faptul ca se inghesuie multi sa ti-o linga, e doar un semn cat de multi barbati tampiti pot exista!

adica barbatii care vin la concurs sunt tampiti?sau ce ai vrut sa spui?ca nu am inteles....

jignesti aiurea oamenii doar sa te afli in treaba....se pare ca tu esti cel ultrapenibil, 

Link spre comentariu

adica barbatii care vin la concurs sunt tampiti?sau ce ai vrut sa spui?ca nu am inteles....

jignesti aiurea oamenii doar sa te afli in treaba....se pare ca tu esti cel ultrapenibil,

Da, ai inteles foarte bine ce am vrut sa spun si sunt sigur ca 90% din populatia masculina a planetei imi da dreptate!
  • Like 1
Link spre comentariu

randunico, lasa-i pe astia ca sunt invidiosi pe tine, cum facem sa iau si eu ceva % din incasarile concursului ?

O ideie:

Poti s-a le sugi, la concurenti, pula in timp ce ei dau limbi la "randunica"

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

hahahha

o luam ca pe o jignire daca nu erai agramat si scriai corect... dar nu pot decat sa-ti zic.. iesi in pula mea de lake cu pedale =))

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:priza
  • Oras:priza

Chris73, cred ca ti-ai dat foc la valiza. :laugh2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

O ideie:

Poti s-a le sugi la concurenti pula in timp ce iei dau limbi la "randunica"

mai...draga,,Me"...se pare ca ai cam lipsit de la orele romana...am observat cu toti cat de prost poti fi...asa ca te rog frumos...daca nu ne poti inghiti....suge ne...:)
Link spre comentariu

mai...draga,,Me"...se pare ca ai cam lipsit de la orele romana...am observat cu toti cat de prost poti fi...asa ca te rog frumos...daca nu ne poti inghiti....suge ne...:)

Vacare tst de pe tel si nu citesc ce scriu.....cand vad greselile le corectez asa ca ....taci si suge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...