Sari la conținut

concurs de dat limbi

Postări Recomandate

Postat

eu o sa o fac sa se simta electrocutata, si am sa imi folosesc doar nasul si pleoapa. 

O sa ziceti ca e o simpla tehnicalitate, dar nu cred ca Obiectiv ar trebui sa participe la concurs (poate sa participe in afara concursului), deoarece acesta este un concurs de limbi si nu de alte organe sau periferice. Sigur, poate fi subiect de dezbatere, dar daca e voie cu pleoapa, atunci de ce nu si cu mustata sau barba? Sau daca e OK cu nasul, atunci de ce nu cu degetul? Nu cred ca este corect fata de confratii care isi vor "frange" limba pe campul de lupta, in timp ce obiectiv lucreaza doar cu nasul.

Parerea mea :)

• Like 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

am limba in gips,prietene,a alunecat saptamina trecuta intr-o vagauna si sta pe tusa pina in august.

Postat

O sa ziceti ca e o simpla tehnicalitate, dar nu cred ca Obiectiv ar trebui sa participe la concurs (poate sa participe in afara concursului), deoarece acesta este un concurs de limbi si nu de alte organe sau periferice. Sigur, poate fi subiect de dezbatere, dar daca e voie cu pleoapa, atunci de ce nu si cu mustata sau barba? Sau daca e OK cu nasul, atunci de ce nu cu degetul? Nu cred ca este corect fata de confratii care isi vor "frange" limba pe campul de lupta, in timp ce obiectiv lucreaza doar cu nasul.

Parerea mea :)

atunci trebuie schimbat titlul threadului.

In loc de limba sa scrie, se permite orice organ al corpului daca nu este penis. SI fiindca a cerut expres si inscrierea fetelor atunci nu se pune daca vreuna se ofere sa-o creeze orgasm cu lindicul  

Postat

am limba in gips,prietene,a alunecat saptamina trecuta intr-o vagauna si sta pe tusa pina in august.

ptiuu , sa-mi bag inapoi banii in banca, pe bune ma gandeam la ce-i ma savuros pentru limba ta . Poate o bagam intre noi si pe Vendeta, dar asa ce naiba sa facem cu tine?

Uite, tot eu sa-ti dau solutia... cum iti misti degetul mare de la picior?

Postat

Exact, in timp ce tu ti-ai frant limba in vagauna, altul poate a pacalit-o cu degetul fara riscuri de accidentare :)

Ar putea aparea contestatii dupa concurs.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Citeste Randunica, sa vedeti ce va face ca va-ti batut joc de topicul ei.

:laugh2

Postat

Citeste Randunica, sa vedeti ce va face ca va-ti batut joc de topicul ei.

Hai mai, noi i-am dat idei ...daca si ideile noastre sunt bataie de joc ... eu gata, imi strang jucarioarele si ma retrag , ma duc sa tachinez pe amada , e mai sic acolo :D

• Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
  • Telefon: Stefania
  • Oras:in cer
Postat

daca e concurs international, de ce nu poate fi si intergalactic ?

iti pun o poza cu prietenul meu care a auzit de concurs si vrea sa participe, dau eu 100 lei taxa pentru el

http://i8.photobucket.com/albums/a10/angremien/MyHTAW007.jpg

:laugh2  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

aoloooo

prea horor!!!

• Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie
Postat

Daca vine taranu de mine la concurs, ramaneti fara pasarici ca imi e foame :))) n.am mai mancat de la marea foamete din 1800 toamna :))

Seriously concurs de dat limbi?

Imi e o mega lene sa citesc 7 pagini, randunico, da-mi detalii pe pm :))

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

citeste blogul din semnatura si ai simplificat 8 pagini

:))

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

daca limba ta e elicopter atunci motul randunicii devine elice de elicopter =))

oops, eu nu am decat mixer :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  ala are elicopter, deci nu ma bag :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...