loremipsum Reputație: 149 Postat Iunie 11, 2014 Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 11, 2014 Salut, vin si eu cu o propunere/recomandare , domnita este ca scoasa din cutie ..adica noua prin CJ. M-a gasit ea pe mine prin intermediul unui anunt. Momentan m-a rugat sa pun anuntul in sectiunea privata a forumului...desi nu e chiar asa privata ) . Fiind outcall, domnita are pretentia ca prima intalnire sa fie pe teren "neutru" , ne-am intalnit in Manastur pe Calea Floresti, punctuala, nu am avut de asteptatiar apoi am mers spre locatia mea. Cristina, o domnisoara simpatica , tinerica , 22 de anisori declarati. respectoasa si vorbareata. In oferta intra: FK , ON/OP , NP, cunni.Pot spune ca eu m-am simtit foarte bine cu ea, chiar perfect, GFE 10.Aspect: o papusica cu buze mari si cu "sex appeal" , aprox 1.65 inaltim/50kg , proportionata ok. Sani draguti si cu sfarcuri erectile. ON: foarte bun , se vede ca-i place si are experienta cu "acadeaua" , nu pot da 10, dar9 pot cu inima impacata.NP: 8 , la Lady on Top e chiar profi , recomand - 10* Anal: N/ALocatia: outcall , deci irelevant Distractia nu e negociabila si ar fi cam asa: 1 finalazare/150ron , 1 ora+ 300 RON (FK , ON / OP , NP ). Nu accepta Anal sau CIM. Pentru mai multe informatii o puteti contacta pe Id-ul de messenger: blonda9206 . nr de telefon il da doar dupa discutia pe YM. Mi-a trimis pozele din attach , mai multe poate primiti prin yahoo messenger. Sper sa va placa. 9
david_hayter32 Reputație: 40 Postat Iunie 28, 2014 Postat Iunie 28, 2014 Informatii primite recent in urma discutiei de pe Messenger: Distractia actualizata, care tot nu e negociabila : 1 finalizare - 200 ron , 1 ora - 300 RON. Am incercat sa ii ofer 150 de lei pentru o finalizare si m-am ales cu un ignore pe messenger.... Deci probabil raspunsul ar fi nu Pacat... chiar as fi vrut sa o vizitez... 1
loremipsum Reputație: 149 Postat Iunie 30, 2014 Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iunie 30, 2014 Imi suna cunoscut Eu m-am ars odata cu negocierile (nu cu ea pt ca nu am negociat) , asa ca daca nu e "in buget" mai bine zic pas.
loremipsum Reputație: 149 Postat Iulie 15, 2014 Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Telefon: LoremIpsum987 Oras:Cluj Napoca Autor Postat Iulie 15, 2014 Tipa e "back in business" , am discutat azi cu ea pe mess. Nr de tel: 0757-561-286 . 150 o fin/300 ora. FK , ON/OP , NP, cunni.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum