Sari la conținut

Cristina Blonda - id Messenger: blonda9206 - Outcall

Postări Recomandate

• Telefon: LoremIpsum987
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salut, vin si eu cu o propunere/recomandare , domnita este ca scoasa din cutie ..adica noua prin CJ. M-a gasit ea pe mine prin intermediul unui anunt.

Momentan m-a rugat sa pun anuntul in sectiunea privata a forumului...desi nu e chiar asa privata :)) .

Fiind outcall, domnita are pretentia ca prima intalnire sa fie pe teren "neutru" , ne-am intalnit in Manastur pe Calea Floresti, punctuala, nu am avut de asteptat
iar apoi am mers spre locatia mea.

Cristina, o domnisoara simpatica , tinerica , 22 de anisori declarati.  respectoasa si vorbareata. 

In oferta intra: FK , ON/OP , NP, cunni.

Pot spune ca eu m-am simtit foarte bine cu ea, chiar perfect, GFE 10.

Aspect: o papusica cu  buze mari si cu "sex appeal"  , aprox 1.65 inaltim/50kg , proportionata ok. Sani draguti si cu sfarcuri erectile. 

ON: foarte bun , se vede ca-i place si are experienta cu "acadeaua" , nu pot da 10, dar9 pot cu inima impacata.

NP: 8 , la Lady on Top e chiar profi , recomand - 10* 

Anal: N/A

Locatia:  outcall , deci irelevant

Distractia nu e negociabila si ar fi cam asa: 1 finalazare/150ron , 1 ora+ 300 RON (FK , ON / OP , NP ). Nu accepta Anal sau CIM.

Pentru mai multe informatii o puteti contacta pe Id-ul de messenger: blonda9206 . nr de telefon il da doar dupa discutia pe YM.

Mi-a trimis pozele din attach , mai multe poate primiti prin yahoo messenger.

Sper sa va placa.

:bow

post-89849-0-30949400-1402501454_thumb.jpg

post-89849-0-11157500-1402501455_thumb.png

• Like 9
Postat
Informatii primite recent in urma discutiei de pe Messenger: Distractia actualizata, care tot nu e negociabila : 1 finalizare - 200 ron , 1 ora - 300 RON.

Am incercat sa ii ofer 150 de lei pentru o finalizare si m-am ales cu un ignore pe messenger.... Deci probabil raspunsul ar fi nu :)

Pacat... chiar as fi vrut sa o vizitez...

• Like 1
Postat

Imi suna cunoscut :beex2  Eu m-am ars odata cu negocierile (nu cu ea pt ca nu am negociat) , asa ca daca nu e "in buget" mai bine zic pas. 

Postat

Tipa e "back in business"  , am discutat  azi cu ea pe mess. Nr de tel:  0757-561-286 .  

150 o fin/300 ora. FK , ON/OP , NP, cunni. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...