onthedark Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Neatza,Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2014 doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit.Bravo, mah. Tocmai te dadusi de gol ca esti cap sec. Hahaha 2 Link spre comentariu
onthedark Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 De idiotenii din astea nu am chef,nu vreau discutii interminabile cine doreste se poate convinge daca am "pasarica" sau nu. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2014 Daca esti femeie, esti foarte inteligenta. Dar nu mai inteligenta decat masina mea de spalat rufe.De idiotenii din astea nu am chef,nu vreau discutii interminabile cine doreste se poate convinge daca am "pasarica" sau nu.Cred ca ai o pasarica, doar ca si-a facut cuib in capul tau. Sec, nu? :laugh2 Link spre comentariu
krokoroot Reputație: 144 Postat Iunie 12, 2014 Oras:desert Oras:desert Partajează Postat Iunie 12, 2014 onthedark, avem teluri comune...ce zici? Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 12, 2014 Neatza,Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit. Ai pus avariile si ai aprins si farurile, sa te vada toti . Link spre comentariu
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 12, 2014 Oras:lul Oras:lul Partajează Postat Iunie 12, 2014 Esti activ sau pasiv ? Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 12, 2014 Esti activ sau pasiv ?T.K am auzit ca tu traiesti in prezervativ e adevarat? 3 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Aoleu nu mai zi asa mai Pufarin ca poate citeste unul de la fisc si or sa impoziteze prezervativele ca locuinte! Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2014 El nu traieste in prezervativ, el este prezervativul suprem! Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 12, 2014 T.K traieste in prezervativ si e retardat ..cazuri de genul lui sunt la spitalul nr 9 ..chiar am mila are nevoie de un medic.. urgent Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 12, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iunie 12, 2014 Esti activ sau pasiv ?de ce? daca e pasiv nu te intereseaza? Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Iunie 12, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Iunie 12, 2014 Neatza,Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit. esti o fata pe dracu, bulangiu rujatesti atat de prost ca te-ai dat in fapt din primul post. Link spre comentariu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Iunie 12, 2014 incearca si cu mana stanga daca ti-a amortit dreapta Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 12, 2014 Neatza,Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit.Tu cum arăți,fătălăule? La fizic,nu cu degetul Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 12, 2014 Tu cum arăți,fătălăule? La fizic,nu cu degetul tot mai multe femei NONcurve fac prezenta pe forum...ce sa fie oare de vina au devenit sotiorii lor homoxexuali ...duc lipsa de sfanta PULA eu asa cred :350x Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 12, 2014 tot mai multe femei NONcurve fac prezenta pe forum...ce sa fie oare de vina au devenit sotiorii lor homoxexuali ...duc lipsa de sfanta PULA eu asa cred :350x Să luăm ca și exemplu' cazul tău? Link spre comentariu
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 12, 2014 Să luăm ca și exemplu' cazul tău? nu cazul meu , . este ceva mai special. . eu caut pe unu nu ,mai multi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum