Sari la conținut

Chef de distractie.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Neatza,

Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Daca esti femeie, esti foarte inteligenta. Dar nu mai inteligenta decat masina mea de spalat rufe.

De idiotenii din astea nu am chef,nu vreau discutii interminabile cine doreste se poate convinge daca am "pasarica" sau nu.

Cred ca ai o pasarica, doar ca si-a facut cuib in capul tau. Sec, nu? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Neatza,

Sunt o fata plictisita atat de scumpul meu sot cat si de monotonie. Imi doresc sa cunosc un tip deschis fara a dori implicare sentimentala, doar vreau sa ma simt bine si atat. Nu caut un tip cu multi ani si cu chelie, ba din contra doresc un barbat asemeni mie, tanar, discret, ingrijit.

Ai pus avariile si ai aprins si farurile, sa te vada toti .

Link spre comentariu
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI

T.K traieste in prezervativ :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  si e retardat :laugh2  :laugh2  ..cazuri de genul lui sunt la spitalul nr 9 :laugh2  :laugh2  :laugh2 ..chiar am mila  :laugh2  :laugh2  are nevoie de un medic.. urgent :girly

Link spre comentariu
  • Oras:b
  • Oras:b

Neatza,

esti o fata pe dracu, bulangiu rujat

esti atat de prost ca te-ai dat in fapt din primul post.

pre_1402555857__lasane.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

Neatza,

Tu cum arăți,fătălăule? La fizic,nu cu degetul :)

Link spre comentariu

Tu cum arăți,fătălăule? La fizic,nu cu degetul :)

tot mai multe femei NONcurve fac prezenta pe forum...ce sa fie oare de vina :thinking  au devenit sotiorii lor homoxexuali :thinking ...duc lipsa de sfanta PULA eu asa cred :350x  :cry2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...