Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 20, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 20, 2014 injurati pana va paralizeaza degetele pe tastatura , nu-mi pasa de voi.. :bye :bye :bye
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 20, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 20, 2014 injurati pana va paralizeaza degetele pe tastatura , nu-mi pasa de voi.. :bye :bye :bye Sa faci rele?
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 21, 2014 Sa faci rele? tu nu vezi ca sut cuminte? azi voi ajunge la 200 postari :350x ce zici pisoi ma faci galbena? 1
TranceKyra Reputație: 79 Postat Iunie 21, 2014 Oras:lul Oras:lul Postat Iunie 21, 2014 Te fac eu. Am baut multa bere azi... 1
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 yuuuhuuuu sunt galbenaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 22, 2014 yuuuhuuuu sunt galbenaaaaaaaaaaaaaaaaaa Daca imi dai vreun mesaj iti trag la muie si-n direct si-n reluare
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 Daca imi dai vreun mesaj iti trag la muie si-n direct si-n reluare ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nu pisicule de ce m-ai resetat iar sa traiasca pula ta si sa creasca in milimetri..fama verde direct ..am ajuns la 10000 mii de postari..trebuia sa fiu cacanie nu movulie vreau sa am acces la Pm.si nu am bani si nici card sunt saraca nu mai vreau sa te rog stiu ca esti un om rau..pisoiule am sa-mi fac alt cont si am sa fac recenzii false la fete din toata Romanica... vrei sa dau informatii eronate? fa ceva si nu-ti mai bate joc de mine :bye
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 22, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iunie 22, 2014 iesi fmm 2
Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 22, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 22, 2014 iesi fmmxoxo te iubesc viata mea :bye
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2014 Postat Iunie 22, 2014 ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nu pisicule de ce m-ai resetat iar sa traiasca pula ta si sa creasca in milimetri..fama verde direct ..am ajuns la 10000 mii de postari..trebuia sa fiu cacanie nu movulie vreau sa am acces la Pm.si nu am bani si nici card sunt saraca nu mai vreau sa te rog stiu ca esti un om rau..pisoiule am sa-mi fac alt cont si am sa fac recenzii false la fete din toata Romanica... vrei sa dau informatii eronate? fa ceva si nu-ti mai bate joc de mine :bye :clapp :clapp :clap2 :jackass :rat
Lomeo. Reputație: 133 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2014 Ba da disperati mai sunteti unii dupa galben!!! Da-o in pula mea de culoare ca nu va da de mancare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum