Sari la conținut

de ce nu sunt galbena

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti
Postat

injurati pana va paralizeaza degetele  pe tastatura , nu-mi pasa de voi.. :bye  :bye  :bye  

Sa faci rele? =))

Postat

yuuuhuuuu sunt galbenaaaaaaaaaaaaaaaaaa :pope :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1

Daca imi dai vreun mesaj iti trag la muie si-n direct si-n reluare =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Daca imi dai vreun mesaj iti trag la muie si-n direct si-n reluare =))

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nu pisicule de ce m-ai resetat iar :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  sa traiasca pula ta si sa creasca in milimetri..fama verde direct ..am ajuns la 10000 mii de postari..trebuia sa fiu cacanie nu movulie :gifs_ojos  vreau sa am acces la Pm.si nu am bani si nici card sunt saraca :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  nu mai vreau sa te rog stiu ca esti un om rau..pisoiule am sa-mi fac alt cont si am sa fac recenzii false la fete din toata Romanica... vrei sa dau informatii eronate?  fa ceva si nu-ti mai bate joc de mine :bye

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

iesi fmm

• Minus 2
Vizitator memol
Reputație: 0
Postat

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nu pisicule de ce m-ai resetat iar :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  sa traiasca pula ta si sa creasca in milimetri..fama verde direct ..am ajuns la 10000 mii de postari..trebuia sa fiu cacanie nu movulie :gifs_ojos  vreau sa am acces la Pm.si nu am bani si nici card sunt saraca :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  :icon_cry  nu mai vreau sa te rog stiu ca esti un om rau..pisoiule am sa-mi fac alt cont si am sa fac recenzii false la fete din toata Romanica... vrei sa dau informatii eronate?  fa ceva si nu-ti mai bate joc de mine :bye

:clapp :clapp :clap2 :clap2 :jackass :jackass :rat :rat 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba da disperati mai sunteti unii dupa galben!!! Da-o in pula mea de culoare ca nu va da de mancare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...