vasea27 Reputație: 30 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 12, 2014 Buna Alina, a trecut si perioada asta si tot nu am reusit sa ma intalnesc cu tine....am sunat astazi de vreo sapte ori intre orele 15-16.30, sper sa te intalnesc data viitoare..daca va mai exists. Te puup!
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 13, 2014 Dragii mei si astazi voi sta in galati si voi lucra pana la ora 20 Va si va astept 2
daddy27 Reputație: 2 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 13, 2014 Daca ai raspunde si la telefon ar fi si mai bine, de luni te sun .....
drivethru Reputație: 25 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 13, 2014 Am sunat si eu azi pe la 14:45 si am facut o programare pt la 16:00. Mi-a zis zona in care trebuie sa ajung si sa o sun cand ajung acolo ca sa imi dea mai multe detalii. Din pacate n-a mai raspuns la telefon. Am mancat ceva in zona, timp in care am mai insistat cu telefoane, iar dupa o ora m-am lasat pagubas si am plecat. Deci, asa cum au mai zis-o si altii...chiar daca aveti programare, e bine sa veniti si cu un plan de rezerva. 2
Vizitator fluescu Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2014 Postat Noiembrie 13, 2014 mie mi-a raspuns la telefon. am stabilit ora 17 mi-a zis zona Mazepa si sa sun pe la ora 16 45 sa imi dea adresa exacta. am sunat la ora stabilita dar nu mi-a mai raspuns. am sunat de 5-6 ori, i-am trimis 5 mesaje dar degeaba dupa ce cu greu mi-am facut timp o ora sa ma intalnesc cu ea. macar daca ar raspunde la mesaje si sa zica plecati dracu nu mai asteptati ca prostii. nu a trimis nici un mesaj. din punctu asta de vedere trebuie sa mai evolueze si sa dea un raspuns macar sa nu mai asteptam ca prostii 30 de minute, pt ca pierdem 30 de minute importante din viata noastra. oricum am economisit 150 lei.
codrutul Reputație: 248 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Postat Noiembrie 13, 2014 mie mi-a raspuns la telefon. am stabilit ora 17 mi-a zis zona Mazepa si sa sun pe la ora 16 45 sa imi dea adresa exacta. am sunat la ora stabilita dar nu mi-a mai raspuns. am sunat de 5-6 ori, i-am trimis 5 mesaje dar degeaba dupa ce cu greu mi-am facut timp o ora sa ma intalnesc cu ea. macar daca ar raspunde la mesaje si sa zica plecati dracu nu mai asteptati ca prostii. nu a trimis nici un mesaj. din punctu asta de vedere trebuie sa mai evolueze si sa dea un raspuns macar sa nu mai asteptam ca prostii 30 de minute, pt ca pierdem 30 de minute importante din viata noastra. oricum am economisit 150 lei. Bine ai venit in club. 2
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 14, 2014 Ma mai gasiti inca 2-ua zile in galati Va pup
daddy27 Reputație: 2 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 14, 2014 Degeaba mai stai 2 zile daca iti bati joc de noi pe banii nostrii si de programari...ar trebuii sa nu te mai sune nimeni sa vezi ce "bine" e dupa ... 2
ulise1 Reputație: 71 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 14, 2014 Se pare ca e ceva normal la ea.Acum veo 2 luni am patit la fel.Am ajuns in zona locatiei si dupa aceea nu a mai raspuns. 2
costoboc Reputație: 94 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 14, 2014 Io zic ca, daca a spus ca mai sta doua zile, cre ca a vrut sa ne spuna ca se bucura de sederea in Galati, si probabil a fost furata de priveliste, ca de raspuns la telefon nu are timp. Prostii suntem noi ca o sunam... 2
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 14, 2014 Io zic ca, daca a spus ca mai sta doua zile, cre ca a vrut sa ne spuna ca se bucura de sederea in Galati, si probabil a fost furata de priveliste, ca de raspuns la telefon nu are timp. Prostii suntem noi ca o sunam... costoboc raman din mai multe motive nu am sa explic. Doar ca nu iti raspund la fel din anumite motive pe care nu le fac publice 1
costoboc Reputație: 94 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 15, 2014 Sa mori tu... Ramane cum am stabilit, prost e ala care te cauta...
oltcit Reputație: 8 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 15, 2014 Zilele trecut m-am intalnit cu ea;am sunat seara,fara raspuns,i-am trimis un sms la care mi-a raspuna,intalnirea a avut loc a doua zi dimineata unde am anuntat-o ca am ajuns in galati si atunci am sunat pt indicatii;eu cred ca nu va mai raspunde din alte motive intemeiate poate si nu ca ar fi neserioasa,parerea mea
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 15, 2014 Dragul meu daca stau sa ma gandesc...chiar vroiam sa te primesc si daca ma uit in mesaje iti dau si un raspuns de ce nu te-am primit....am sa iti spun intr-un PM a pardon nu ai aceasta facilitate...imi pare rau nu am cum sa iti spun de ce nu ti-am mai raspuns. Nu vreau sa fac public motivul. 2
cataa80 Reputație: 1641 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 15, 2014 Buna seara...citind pe aici comentarii pro si contra despre Alinuta, imi pot spune si eu o parere personala despre ea...am vizitat-o si eu in urma cu ceva timp, activa in Pitesti pe atunci si mi-a facut o impresie deosebita.Am vizitat-o doar o data, ghinion pot spune, pentru ca nu am avut ocazia in tot acest timp, cat ea a prestat la pitesti, sa o vizitez de mai multe ori...si acum imi pare rau...dar nu se stie niciodata, stiti cum se spune, niciodata sa nu spui niciodata...Vreau sa spun ca voi, cei din Galati sunteti norocosi ca aveti o asemenea fata la voi, o fata simpatica, frumoasa si cu mult bun simt...sa aveti grija de ea...Alinuta, noi cei din Pitesti, iti simtim lipsa, ca in afara de 2,3 fete extraordinare, nu avem nimic altceva bun...Te pwp Alinuta si in poate in viitor, o sa ne mai vedem... 4
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 15, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 15, 2014 Te si cune stie poate cat de curand voi face o vizita in pitesti mie dor de acest oras 1
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 16, 2014 E dragilor uite ca inca nu m-am saturat de galati si am sa mai raman cateva zile ..
sparksilver Reputație: 541 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 16, 2014 recunoaste ca ti-e bine langa iubitica ta!
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 16, 2014 recunoaste ca ti-e bine langa iubitica ta!Spunemi si mie tu stii ce inseamna aia gluma? Daca fac glume cu o fata asta nu inseamna ca sunt pe invers 2
sparksilver Reputație: 541 Postat Noiembrie 16, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 16, 2014 Imi pare rau daca te-ai suparat! Remarca mea s-a dorit sa fie o gluma nu am insinuat absolut nimic! Va doresc o prietenie frumoasa in continuare!
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 18, 2014 Dragii mei de maine nu v-oi mai fi in galati va si sa ne revedem cu bine 1
bulldozer Reputație: 6 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Noiembrie 18, 2014 alinutza pacat ca nu ai mai raspuns la tel dar poate ne vedem data viitoare,sincer mi-a placut experienta cu tine Dragii mei de maine nu v-oi mai fi in galati va si sa ne revedem cu bine
sparksilver Reputație: 541 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 18, 2014 Drum bun sa ai oriunde vei merge vorba cantecului, ramanem prieteni
cataa80 Reputație: 1641 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 18, 2014 Poate ne vd in pitesti...ca e aproape...
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 27, 2014 Sau nu ))))))Poate ne vd in pitesti...ca e aproape...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum